Bu arada almak istediğim 300 liralık bir parça var. Dileyen o ürünü taksit vs ile alıp lastikler ile kafa kafaya değiştirebiliriz. Buda bir kolaylık olsun lastik ihtiyacı olan için 300 TL'ye 4 adet neredeyse sıfır ayarında lastik olmuş olur.
Printable View
http://i64.tinypic.com/28tyjpk.jpg
xbox one kolu ile takas olur yada fifa 2018
Bir top mavi renkli emniyet kemeri var elimde, aldığım fiyata vereceğim. Teyp ile takas olabilir.
Fn2 typer oem yayları elektronik cihazlarla takas olur
https://img.letgo.com/images/cf/53/3...policy=img_900
yıguogbioboni.lhnıpoşj
elimde yüksek amper takviye kablosu büyük boy sifir gibi filtre ve newman cooper egzantrık war sjam ile takaslayabiliriz hepsinin verebilirim
Elimde Peugeot ve Citroen Grubu Uyumlu 2 Adet teneke saç jant var 14'' inç gayet temizler. Aynı zamanda bir takım orjinal Peugeot 106 jant kapağı vardır 13'' inç gunmetal boyalı nakitle takas yapılır. Konu açmaya mesaj sayım yetmediğinden buraya yazdım ban yersekde canınız sağolsun abiler kusura bakmayın :) :)
bndede 1 takım 13 inc 4x100 sac jant, 15 inc peugeot ofsetli sac jant, 4.108 kullanılmamıs stepne ve sac jantlar var.ofsetli teneklerin aklımda bir fiyatı var sadece geri kalanı herhangi bseyle takaslarım.
Clio 2 için ön spor yaylar ( kesilmiş 1 bakla ) ve arka orjinal yay var elimde. İsteyen olursa çok uygun fiyata veririm. Hatta gelip alan olursa para da istemem. Kalabalığı kalksın :)
98civic HB led stop-angelli far var sağlam koymuştum kutularına ama çalışmasına kefil değilim oksit fln yaptıysa bilemiyorum.. Sökeli 8-9yıl olmuştur satmayı unutmuşuz işine yarayacak varsa takas fln konuşuruz yada cüzi fiyattan veririz..
arkadaslar elımde honda cıvıcten cıkma 13 sac jant ve goodyer lastıkler var 150 lıraya verıcem 4 tanesını ılgılenen olursa yazıyorum gene geldınızde fıyatı konusuruz
elimde fn2 typer oem yay takımı var ep3 emme manıfoldu ile takas edebiliriz
Babam Ttnetten modem almış sözleşmeyle birlikte. Evdeki modem daha 2 aylık .Ttnetin modemi kullanmıyoruz Tp link TD W9970 modeli VDSL modemmiş hiç kullanmadık.İ pod nano 6. nesille takas ederim
5x100 polo teneke jant ve kapakları vardır bayiden eve gelene kadar kullanılmıştır , ihtiyacı olan varsa ulaşabilir.
edit: arananlar diye ayrı bir bölüm varmış zaten, kusuruma bakmayın
jetta 5x112 16" teneke jant ve kapakları için takas sunabilirsiniz çok çok az kullanıldı. sıfır gibidir. gitti geldi kargo size ait :)
Flo dan 150 lira ve üzeri alışverişte kullanılmak üzere 30 tl hediye çeki var ayakkabı alacak olan varsa ö.m dan kodu verebirim
106gti orjinal elimde stepne var. Takas olur :)
skunk2 replika vites topuzu 5 ileri kozmetik olarak cok kotu durumda değil, blitz marka kozmetik olarak az deformeli hava filtresi ve arka tampon port u bulunmakta, düşünenler mesaj atabilirler. Göztepe tarafından elden teslim edilir.
Kenwood Kac-m846 anfi var sıkıntısız ilk sahibiyim degerinde oto teyple takas olur
H4 xenon kit var.Al tak şeklinde balastı vs tam.Yeni aldıgım arabanın üstünde geldi.
H1 led ile takas olur :)
free flow egzoz durmakta mı
merhabalar replika skunk2 vites topuzu var elimde düşünürseniz
Küçük kuş kafesi var elimde, suluğu yemliği salıncağı üzerinde. İşine yarayan olursa bedelsiz verebilirim.
205 45 17 tek lastik lazım yada 2 tane
nissan servis plakalığı arıyorum.
Porsche plakalık arıyorum yardımcı olabilecek var mıdır ?
Tefal actifry isteyen var mı?
Komik derecede az kullanıldı , 4 defa mı ne :)
Ev olarak kızartma grubunun tamamından vazgeçildiği için boşa çıktı
Takas önerilerinize açığım
opel cd30, vw rcd310 teyp ile pionner vb. tarzda ufak yollu tesisat teybi takası arıyorum..
175 60 15 falken yaz lastiği var, 2015 tarihli
Uygun fiyata vereceğim yada teyp amfi woofer led ampül vs takası olur
degerinde takas lara açıgım elektironik olur
http://www.techturkey.com/forum/off_..._ayakakbi.html
Elimde E36 yeni tip göğüs var. Güzelce sarıp kaldırdığım için fotoğraflayamadım ama SIFIR kondüsyonda dersem abartmış olmam. Nokta hatasız. Ayrıca tertemiz sağ ön kapı döşemesi de var. Size güveniyorum takaslayacak birşeyler bulursunuz. Para veya materyal farketmez.