vosvos için krank, egzantrik, volan, baskı balata ve motor kulağı ep2-ep3 küllük, fn2 typer kutu içi kn filtre, fn2 typer oem yay takımı ve varex orjinal beyin ve kumanda var elektronik ürünlerle takas olur
Printable View
vosvos için krank, egzantrik, volan, baskı balata ve motor kulağı ep2-ep3 küllük, fn2 typer kutu içi kn filtre, fn2 typer oem yay takımı ve varex orjinal beyin ve kumanda var elektronik ürünlerle takas olur
Toner işiyle uğraşan varsa elimde 30 civarı boş kutu var.Dolu tonerle takas durumumuz olursa iyi olur.
Elimde Astra h 1.6 (2008) için hepsi orjinal(kapak hariç);
-Çıkma Ateşleme bobini (tek gözünde sorun var)
-Çıkma Gümüş gri sol ayna kapağı(tek yada iki dişinde kırık var)
-Çıkma devirdaim su pompası
-Çıkma V + Triger kayışı bulunuyor. (iyi durumda gibi bilemiyorum)
Belki devirdaim su pompasının değeri olabilir. Onu cüzi bir fiyata veya takasa verebilirim.
Gerisi takas hibe vs...
Elimde olması gerekli adres verirseniz kargolayalım hemen :)
Rec.O elimde olması gerekli adres verirseniz kargolayalım hemen :)
kyosho fazer nitro rc 4x4 kumanda yakıt kiti buji ateşleyicisi yanında kepsiz.
elektrikli rc ile takas
ayrıca alınık tekne rc dümen palası ve bağlantıları 2 adet
Takaslık Copterx450 serisi ters uçuş yapabilen RC helikopter, ilan satılıklarda mevcut
sahibinden.com - Satılık, Kiralık, 2.El, Emlak, Oto, Araba, Alışveriş, Hizmet, Kariyer, İş İlanları, Bilgisayar, Cep Telefonu, Tekne, Motosiklet, İş Makinesi fiyatları - ilan ve alışverişte ilk adres
Aracımda kabinli bass var, markasını bilmiyorum ama gayet güzel çalışıyor. Sanırım 1000 watt, uygun fiyata vereceğim isteyen olursa. Bagajda boşa yer kaplıyor. Ankara içi teslim edebilirim.
http://www.kadiryilmaz.com.tr/userfi...ages/jant2.jpg
Dün civic aldım üzerinde bu jantın 16 inç olanı ve iyi durumda lastikleri var ,
kapak kullanmak istediğim için 185 60 14 lastik ve sac jantla takas ederim. Sadece Ankara içi gerçekleştirebilirim takası
elimde Asus My Cinema-P7131 dual tv kartı var kullanmak isten varmıdır ?
13'' lastiği olan var mı?
Elimde amerikan park modülü var. Açma kapama düğmeli ve parlaklık ayarlı. 1 tanesini aracıma taktım fakat Citroen'lerde sinyal hızlı hızlı yanıp söndüğü için kullanmadım. Kısaca ürün sıfır hiç kullanılmadı. İstanbul Sancaktepe yada Ümraniye sanayiden elden teslim edebilirim. İlgilenen olursa özelden mesaj atsın.
diablosport predator marka corvette c5 ler için programlayıcı var. Takas olur.
golf7 oem sol dikiz aynası var elimde elektrikli ısıtmalı vs. Ürün ihtiyaç fazlası işime yarayan şeylerle takas yaparım. Foto isteyen olursa whatsapp tan gönderebilirim.
k20 için i-vtec kapagı yağ çubugu hasarlı headers arıyorum
uygun fiyatlı veya takaslı anfi aranıyor..
gaysan ofis sandalyesi var, ici dokme demir, taş gibi. levent elden teslim gelen alır
coıloverlımı kanka
Clio 2 yay takımı var, önler iki bakla kesik ( sanırım eibach )
Arkalar orjinal
Usbli veya auxlu teyp ile takas edebilirim - yanında 2 adet flanş hediyedir :D
Direk almak isteyen olursa uygun fiyata veririm
Elimde pioneer 18cm kapaklar var 20 senelik ve golf 6 gti vites kirmizi dikisli vites korugu ve cercevesi var. İsime yarayan seylerle takas yaparim.
https://scontent.fsaw1-10.fna.fbcdn....44&oe=5A320FC5
-Focus 2 ve 2.5 kasa için Tein 5 cm spor yay
https://scontent.fsaw1-10.fna.fbcdn....b1&oe=59EAA66C
-Focus 2.5 6000cd orjinal mp3 çalar
https://scontent.fsaw1-10.fna.fbcdn....5f&oe=59EE2C2C
Focus 2 ve 2.5 kasa orjinal far açma anahtarı (sadece far yükseklik ayarı yanında ufak bir kırık var.)
Anfi ile takas olur...
orjinal beverly 500 arka canta kozmetik olarak kotu durumda, hibelik.
alt tablasi yoktur.
elimde eski katil palio van dan çıkardığım arka cam demirleri ile palio 1.3 multıjet 2006 model için spor yay var.. ihtiyacı olana verebilirim
Bi yakınımın aracını A noktasından B noktasına (1400km) götürene kadar tıngır mıngır çalacak bi teyp ihtiyacım var usb li yada auxlu olursa çok iyi olur
Sadece replika greedy boost veya defi boost saati olan varsa elinde iletişime geçebilir. Ayrıca elimde 2 tane replika boost saati sensörü var.
Konu da açtım ama yarış koltuğu lazım iyi kötü
215/50/17 4 adet lastik ihtiyacı olan varsa işime yarayacak bişeylerle takas yapabiliriz
Civicten cıkma 4 adet kormetal marka jant lastik takımı var.Lastiklerin durumu iyi değil ama idare eder.14 ebattalar.İşimi yarayacak her seyle takas edebilirim.
b16 volan arıyorum sorunlu bozuk çatlak farketmez dekor amaçlı kullanacagım
Elimde 2 çift kırmızı park ampulu var (sıfır). Uzun zaman önce almıştım ama kutularını bile açmadım. İhtiyacı olanlara Pendik veya Ümraniye elden teslim edebilirim.
1-2 hafta içinde citroen ds3 aracıma bağlı olan xenon kiti merceksiz farda kullanmak istemediğim için hibe edicem arkadaşlar. İhtiyacı olan varsa özelden yazsın. İstanbul Sancaktepe yada Ümraniye'de elden verebilirim söktürdüğüm zaman. Özellikleri ve markası hakkında zerre bilgim yok araç ile beraber geldi.
pico melo3 var elimde takas yada uygun yollu hibe olur :)