vw polo 9n için fk ön panjur var elimde evde boş boş duruyor, isteyen varsa özel mesaj atsın hemen kargoya vereyim...
Printable View
vw polo 9n için fk ön panjur var elimde evde boş boş duruyor, isteyen varsa özel mesaj atsın hemen kargoya vereyim...
2 adet sıfır ayarında 1000 km kullanılmış, Brigestone 195/60/15 lastik. (Balon çizik yarık tamir yok)
Honda civic ep2-ep3 makyajsız panjur honda logosu üzerinde tertemiz
Honda civic ep2-ep3 makyajsız stop takımı kırık tamir v.s yok
Honda civic ep2-ep3 makyasız far takımı(farların ayakları tamir görmüş, bir tanesinin alt kısmında çatlak var, çatlak altta takılınca görünmez su alma buhar v.s yapmıyor)
takas oto ses sistemleri ve 205/40/17 2 adet lastik ile olabilir.
2 adet 14 iş görecek lastık lazım istanbulda yemek ısmarlanır:)
kablolu modem var elimde herhangibir bunun değerinde bişeyle takas ederim
işime yarasın yeter
http://i.hizliresim.com/PE68X6.jpg
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...2637807/detay/
işime yarayacak ve '13 cupra'da kullanabileceğim herşey ile takas yaparım.
elinde 'evo' dergisi olan varsa bende olmayan bazı sayılar var alabilirim
Bende bitane var pagani huayra kapakli temmuz 2012 tuncelide askerken gondertmistim :) hala saklarim
Kozmetik olarak 7/10 ekranı hatasız samsung galaxy s4'üm var..Yurtdışı cihazı fakat kendi pasaportuma işli..
Note3 ile takas olur..
bu arada arkadaşlar bana e36 ön sinyal lazım(çift) sarı 4 kapı.. orjinal nasıl bulabilirim?
elinde nokia klavyeli telefon olan var mı ?
Psp 3004 ve nokia n96 telefon mevcut işime yarar şeylerle takas olur
Nokia 1320 lumia var 5 aylık garantılı android cihazlar ile takas olur
İpad2 16 gb beyaz var elimde sadece ekranın alt köşesinde az bir kadar beyazlık var oda siyah ekranda belli oluyor ekran camı çatladınız için değişim yapılmıştı kafama yatan telefonlar ile takas Yapabilirim iPhone,Samsung +- konuşulur
elimde R56 motor için kn kutu içi orjinal filtre var, boost saati ile takas olurr.
elımde 225 40 18 4 tane lastık var ıyı durumda 225 45 17 veya 215 45 17 lastıkle takas yaparım
2.00*1.50 ölçüsünde 2 kişilik temiz çok çok az kullanılmış yaylı yatak ihtiyacı olana vermek istiyorum