elimde iphone 4 var fazla temiz olduğu söylenemez yıllardan sonra kullanıma bağlı biraz yıpranma var sadece orta tuş biraz sert basıyor. ps3 öncelikli olmak üzere golf 7 ile ilgili işime yarıyabilcek parçalarla takaslıyabilirim.
Printable View
elimde iphone 4 var fazla temiz olduğu söylenemez yıllardan sonra kullanıma bağlı biraz yıpranma var sadece orta tuş biraz sert basıyor. ps3 öncelikli olmak üzere golf 7 ile ilgili işime yarıyabilcek parçalarla takaslıyabilirim.
H4 icin xenon balast ariyorum.
Iphone 4-4s için envai çeşit rengarenk "bumper" (Hibe) Boş duracağına birinin işine yarasın.
Edit: Bumper'lar "evedüşenkaldırım" isimli kullanıcıya gönderilmiştir.
xperia z2im var tertemiz . iphone 5s ile değişmek isteyen varsa kafa kafaya görüşelim..
4x98 4x100 saç jant aranıyor ihtiyaç fazlası elinde olan varsa çok memnun olurum
golf6 gtı panjur yada golf6 sis lambası olan var mı elinde ??
1.5 Yıldır kullandığım iphone 4 8gb için takasa girilecek telefon aranıyor
not:2016 martta garantisi biticek genpadan
Arkadaşlar elimde sıfır ayarında eşimin kullanmış olduğu macbook pro retina 13 var, iphone 6 ile takas düşünüyorum hanım için ankaradan.
özellikler
i5 2.5 ghz
128 ssd
13 ekran
8 gb ram
intel hd 4000 ekran kartı
magic mouse
çanta
türkiye cihazı
garanti bitti
tüm aksesuarları var
not: renk tercihi siyah ilk. Plus modeli olmaz düz lazım hafızaya göre altı üstü konuşulur
Bir çift Pioneer 6985 6*9 kolon var elimde, orijinal ama kapakları yok.
körükleri ve sadece bir tweeteri değişmiştir harici değişen yok.
4 kanal anfi veya xenon beyinleri ile takas edebilirim.
sahibinden ilan no: 209737917, bu egzozu teyp veya hoparlör ile takaslamak istiyorum
aracımda kullandığım 225*45*17 goodyear asymtrk lastıkler var 2014 uretımı 8 mm diş derinliğine sahip. bunu 235*45*17 prelli ile takaslamak istiyorum. kafasına yatan olursa ulaşsın bana
Elımde 5x100 14'' 4 adet teneke ve ortalama 5bın km yapmıs dunlop sport marka lastıklerı vardır.
kafama yatan urunlerle takas yapabılırım.
iletişim pm
Arkadaşlar ıphone 6 için elimde fenerbahçe logolu şeffaf kılıf var isteyen varsa hediye edebilirim.
1 adet 17 momo gtr jant var sehpa yapmak için saklıyordum uğraşamadım detailing ürünleriyle yada kafama yatan başka şeylerle takas yapabilirim
Bi kac zippom var hepsi orjinal kullanilmamis olanlarda var takas dusunurum isime yaratacak seylerle
kamasonic marka usb ve radyolu aux çıkışlı araç teybi var elimde, kumandası vs mevcut, kafama yatan bişeylerle takas yapabilirim