elimde birde ep3 typer debriyaj merkezi var sorunsuz kendı aracımdan cıkmıstır ısteyen arkadaslar pm atsın ısıme yarayan seylerle takas ederım
elimde birde ep3 typer debriyaj merkezi var sorunsuz kendı aracımdan cıkmıstır ısteyen arkadaslar pm atsın ısıme yarayan seylerle takas ederım
Evden çıkma koltuk takımı var
1 adet Üçlü 1 adet İkili 2 adet Tekli olmak üzere
Durumları iyidir yırtığı vs. hiçbirşeyi yok işime yarayacak herhangi birşey ile takas yada gerçekten ihtiyacı olan birine hibede olabilir.
Yer : Ankara / Gölbaşı
- Elimde Chemical Guys All Purpose Cleaner ve maxi Suds II var galonluk
farkli deatiling urunleri ile takas yaparim, Yeni markalar denemek istiyorum..
- Iyi durumda puffy hatchback arac icin branda, sadece en alt kisminda ufak yirtiklar var ( alttan baglanan yerin oralarda, ruzgar sebebi ile - 13 cm markali coaxial ile takas olur.
- 16 CM JBL 6506c (galiba ) Component takimi ( ustunde amerikada yapildiginaa daiiir ibareler vaR
uzun sure yatmis, bir abimden aldim, guncel JBL lerden cok daha kaliteli. 13 cm ayni kalite bir urunle takas olur.
Built to fall....
2 adet olmak üzere 205*45*16 lastik var sıfır ayarında aracıma rot balans yaptıracak kişiyle takas yaparım
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Elimde Digitech Metal Master elektro gitar distortionu ve Samson marka mikrofon var.. Her hangi bir şeyle takas edebilirim..
harman kardon drive + play
Rainy Day Magazine: RainyDayGarage - Harman Kardon Drive+Play FirstLook Review
linkteki ürün. ilgimi çekebilecek herhangi bir şey ile takas düşünürüm
1200 divx film android telefon takaslı+ elektronik yada oto müzik sistemi ilede olabilir
listeyi indirip filimleri görebilirsiniz
http://www.4shared.com/rar/m_tTbiV_/2008.html
15'' 4*114.3 sac jant var elımde 4 adet herhangı ısıme yarıyabılcek bırseyle takas olabılır
R-Turbo Arif Gökdemir
Elimde BB 9300 curve(siyah) ve 9700 bold (beyaz) var ikisininde garantisi bitti takaslamak isteyen olursa birisini takas edebilirim.
Elimde Logitech z313 2+1 speaker var açılmamış kutusunda, model araba, hks mantar filtre, subaru vites topuzu , körüğü vb. parçalarla takas edebilirim.
depoda 4 adet 5x112 16" jettadan çıkma sıfır gibi demir jant ve kapakları var. pm den takas teklifinizi değerlendiririz.
ayrıca 185/60/15 dunlop sp sport01 20000km de lastik var 4 adet buda 16" lastikle takas olur
AmcaGolf 7,5 1,6 tdi
1 adet 17 4*108 momo gtr jant var sehpa yapmak için saklıyordum ama bir türlü yapamadım o yüzden işime yarayacak detailing malzemesi yada elektronik cihazla takas yapabilirim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)