remus egsoz orjinal 5k kullandım titanium uclu aklıma yatıcak bir parça ile takas dusunebilirim misal 5x110 sac jant 16![]()
remus egsoz orjinal 5k kullandım titanium uclu aklıma yatıcak bir parça ile takas dusunebilirim misal 5x110 sac jant 16![]()
boşta megane 2 sol dikiz ayna camı var orjinal isteyen varsa hibe olarak verebilirim ücret talep etmiyorum
Bilesin ki yalakalık, sahibin kabına kemik atmaya devam ettiği sürece işine yarar:
2008 clk dan çıkma teyp var elimde ps3 ile takas olur![]()
elinde duran yada deposunda yer kaplayan arkadaşlar elinizde 16" saç janta uyacak jant kapağı olanlar varsa hayrına yada ölü fiyatına değerlendirmek isterim.... Mümkünse ankara içi olursa o kadar iyi olur ki anlatamam![]()
-Kışlık lastiklere geçtik kara kara sırıttı tenekeler![]()
![]()
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Takaslı içi boş ucu yanık 60lık egzoz..
195 65 R15 michelin energy saver lastik var elimde,406 dan çıkma 4 adet. 3.5 civarı diş derinliği var,yanaklarda ufak çatlaklarda var ama iş görür durumda. ihtiyacı olana verebilirim.
2 haftalık garantili faturali playstation 3 var elimde gta 5 oyun ile vericem kafama yatan şeylerle takas düşünüyorum ben de.
rc model,go pro vs olabilir![]()
Elimde 4x108 14 inc teneke jant var corsa b ye uyacak 14 inc 4x100 teneke jantla takas edebilir yada satabilirim aciliyeti vardir ***** kar gelmeden kislik takmak lazim..
F10 HMJ Jantlar (80k kullandım) ve Gri taban borusan faturali arka stoplar mevcut kafama yatan seylerle takas olur pm atin.
Elimde 4x108 14 inc teneke jant var corsa b ye uyacak 14 inc 4x100 teneke jantla takas edebilir yada satabilirim aciliyeti vardir ***** kar gelmeden kislik takmak lazim.
elimde gear of war ve tekken6 xbox orijinal oyun var işime yarayacak şeylerle takas olur ... lütfen özelden yaZınız ...
. .. ...
çift çıkış egzoz ucu lazım sadece uç elinde olan varsa bilgi versin lütfen
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)