Talep: Elinde ihtiyaç fazlası çay kazanı, çay otomatı, elektrikli semaver tarzı bişey olan varsa çok memnun olurum.
Talep: Elinde ihtiyaç fazlası çay kazanı, çay otomatı, elektrikli semaver tarzı bişey olan varsa çok memnun olurum.
40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)
elimde pioneer mvh 150ub var usbli kkutulu garantili faturalı . honda civic eg uyumlu spoon spoiler+ön karlık yada coilover ile takas olur.
Hakkı Can Eryüzlü...
sıfır snowwolf karpaletı var ek cıvıc parcalarıyla takas edebılırım
www.honda-tech.com
Kicker ds 650.2 16 cm mid takımını 13 cm le takaslamak istiyorum
Elimde sıfır hiç kullanılmamış Araç geri görüş kamera seti var kamerası lcd ekranı v.s. iki sene garantisi var. İşime yarayabilecek her şeyle takaslarım çünkü ihtiyacım kalmadı. Nakit almak isteyen olursa da sadece kamerasının fiyatına vericem cidden uyguna.
seve seve kabul ederim burakgünay
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Bende de digital ekranı bazen çalışan bazen çalışmayan e36 240 lık km kadranı var isteyene hediye edebilirim
Arkadan itmek harbiden bambaşkaymış....
Çok uygun anfii bass lazım , Samsung fm radio var boşta , tofaş a arka stop anten silecek pandizot vs var takas yaparim
kar paletı var sıfır snowwolf işime yarayacak honda parcasıyla takas ederım
www.honda-tech.com
Birsürü doğan slx malzemesi var çıkma. Hepsi slx olmak üzere Arka stop , sis farı , Xenon ampülü , Anten , silecek , Tertemiz hapörler pandizotu perdeli kavçuğula birlikte , 1 adet samsung fm radio var. bass- anfii lazım takaslarım ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)