Orjinal skunk2 vites topuzu sıfır ayarında drğerinde isime yarayan parça ile takas olur
focus3 için apexi marka 3,5 luk sarı spor yay var ewde duruyor, işime yarayan herhengi bir şeyle takaslayabilirim
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
2 adet motor kaskı biri beyaz çeneden açılma biri bayan için pembe yarım cok temiz bayan beden s Erkeğin beden l
C belgeli kalitesiz kasklarla karıştırmayalım takas hararet göstergesi ve shift light li devir saatiyle yoksa Android bir telefonla takas ederim yada bilimum Murat 124 parçalarıyla iyi forumlar
aracın arkalarına takmak için çok dandik olmayacak şekilde 2 adet hopallör lazım bana elinde kullanmayan varsa yed hava filtlre kiti ile yada 32'lik flashla takas düşünen olursa takaslayabilirim.
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
honda civic 1.6 ies makyajlı kasa için kutusunda hiç kullanılmamış sis farı var.
vtec2 için cam üstü spoiler, mugen cam vizörü, veya ön tampon altı ek ile takas olur
elımde f1 model çakarlı üçgen lambalardan vardır. .şeffaf olup folyo ile kırmızıya kapladım camını hiç takılmadı. İşime yarayan her nissan/ universal/ japon araba parçası ile takas edebilirim.
TR - B13
Elinde hiç fazla yada kullanılmayan bisiklet olan varmı arkadaşlar ? Bozuk eski olabilir.
Hakkı Can Eryüzlü...
Elimdeki parçaları hertürlü araç malzemesi veya başka herşeyle takaslayabilirim...
3 adet skoda şifreli bijon ve şifresi- takas
1 adet orjinal mercedes benz (logolu) çeki demiri - takas
1 adet orjinal mazda RX-8 çeki demiri- takas
Mazda Rx-8 4 adet parça iç aksama ait kapaklar nerenin olduğunu bilmiyorum - hibe
2 ön 1 arka aem kaliper kapakları- takas
4 adet (takım) mazda rx8 ateşleme bobini orjinal - takas
type r multi function strobe light beyni yoktur tek lamba mevcut diğerini mazdada arka siste kullandık başlıkları ve kutusu var - takas
Sıfır 5 metre rca kablosu - takas
ps3 500 gb 2 kol ve pes 12 var - takas (indash veya ses sistemleri ila takas olur (mid vs))
edit: spor direksiyon, vites topuzu, spor emniyet kemeri, koltuk, araba göğsü vs ile takaslarım
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
88-00 civic için su internette 179 tl ye satılan coil springs var elimde 4 adet
spor direksiyon renkli bijon anfi teyp gibi ürünlerle takaslayabilirim
http://www.techturkey.com/forum/off-...llanilmis.html
mercedes vito w638 parçaları ile veya oyuncak araba, çocuk bisikleti ile takas olur
her zafer acı ister...!
Sıfır sayılır Galaxy Note 3 orjinal flipcover var, hediye geldi kullanmadım telefon değiştirdim, ihtiyacı olana bi güzellik düşünülür. Samsung bayiinde 130TL.
Civic ef orjinal yaylar preslenmiş
bmw3.16 ön tampon lip orjinal
takaslı veya satılık
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Connecting site...
detailing ürünleri ile takas olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)