elinde 13lük sac jant olan var mı, stepne için?
Elimde bir takım Pirelli pZero 2011 üretim 225 40 18" 10-15bin km götürecek lastik var ihtiyacı olana makul bir fiyat veya işime yarayacak birşeyle takasa girerim.
Kar paletim var sıfır 14 janta olur takas ederim
www.honda-tech.com
Ankara içi için, takasli Honda Civic 2001-2005 Sedan (Vtec2 ES7) için jant kapak seti ariyorum. Orjinal olmasi sart degill görüntü ayni olduktan sonra yan sanayii de olabilir. Kullanılmıs ve eski olabilir, büyük kırıgı olmasa yeter.
Arac üstündeki Toyota corolla jant kapaklariyla, amerikan park ampulu yada h7 sari far ampulu ile takas yapabilirim.
Örnek olmasi acisindan,
![]()
2 adet michelin pilot sport 3 225 45 17, 2 adet conti contat5 225 45 17 lastık var, isteyene gönderirim![]()
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
Vw far ayar dugmesı(sıs farı ayarı yok) 2012 polo dan cıkma 2 paket kısa parliament e takas olur
Best German Engineering
Vorsprung durch Technik
Turkcell.com.tr'de 200 TL ve üzeri alışverişlerde geçerli 50 TL hediye çeki. İsteyen varsa özelden atayım.
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
Kamasonic teyp mp3 usb sd kart okuyuculu herhangi bi androit telefonla takas edebilirim yada ucuz androit telefon arıyorum iyi forumlar![]()
Elimdee Elm 327 Wifi var her hangi işime yarayacak bir şeyle takas ederim cd si yanında
Türkiye'de ki asıl katliam Sahibinden'de değil vatanımızın içerisindedir . /OMRASM01
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...20424636/detay
Para eden elden hızlı çıkabilecek şeylerle takas olur, müracaat emrsener ve ben
Teklifleri değerlendiririz
Arkadaşlar elimde orjinal e36 ön tamponu var, mor renk, durumunun nasıl olduğunu dahi hatırlamıyorum depomda duruyor. İhtiyacı olan biri varsa ücretsiz verebilirim
doayen!
Takas için aşağıda ki ürünler var.
1. Macbook pro- i5 işlemci - 4gb ram - 500gb hdd (Nerdeyse doğru düzgün hiç kullanmadım. 2 yıldır boş boş duruyor. Çizik yok sıfırdan farksız)
1-takas : Iphone 5s, 6 veya note 3 ile takas olabilir
2. Logitech force gt direksiyon seti. Bu da kolide boş boş duruyor. 2-3 defa kullanmışımdır belki.
2-takas : pc için gta 5 oyunu ile takas olabilir (orjinali tabiki).
3. Pionner s-710 sağ kolon. Sol kolonu bulamadığım için her hangi bir ürünle takas olabilir. Yıllardır boş boş duruyor. Antika diye almıştım diğer eşini bulsaydım belkide 1000-1200 tl ye satacaktım.
3-takas : farketmez
instagram.com/omersaglm
arkadaslar tekrardan yaziyorum, elimde e36 on tamponu var mor renk, elden alabilecek kisilere ucretsiz verebilirim.
doayen!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)