Biraz saygı... Dünya herkesin...
youtube.com/c/KadirZora
www.zoramotors.com
https://www.facebook.com/ZoraMotorHouston
orijinal oem bora-golf 4 siyah renk deri vites topuzu arıyorum elinde olan var mıdır? çıkmacılarda bulamıyorum ya da bulmaya üşenip yok diyolar bilmiyorum
takasa vericek pek bişeyim yok yemek falan ısmarlarım ya da cebimdeki parayla takas edebiliriz![]()
195x50x15 lastik takımımı 195x45x15 ile takslamak isityorum ankara içi olursa makbule geçer
1takımda 13" orjinal polo jant lastik takımım vardır Loading site please wait...
onlada takasa girebilirim
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
206 rc icin bagaj pandizotu lazim elinde olan varmi...
demin konusunu açmıştım burda da dursun
ses sistemi ekipmanları ile takas olur , subwoofer amfi teyp falan filan![]()
http://www.techturkey.com/forum/modi...ml#post8067099
Xbox 360 icin Assassin creed black flag ile need for speed rivals elimde mevcut sadece xbox 360 kolu ile takas etmek istyen varsa ulasabilir
Loading site please wait...
detailing malzemeleri ile takas olur.
Opel corsa C direksiyonu var elimde. Az soyulma var ama temiz. isteyene fotoğraf atarım. Turbo bost saati ve kaliteli egzozla takas olur.
Merhabalar elinde replika otto egzoz olan yada benzer egzoz tipinde bir egzoz arıyorum takas ediecek pek bişeyim yok parayla takas edebilriz![]()
Bridgestone blizzak lm-32 205/60/16 kar lastiklerim var 1 takım. 2 kış kullanıldı ve 10bin km yapmadılar. Mk6 golf 1.4tsi için parça veya elektronik eşyalarla işime yarayacak herşeyle takas ederim.
Ofisi taşıyorum fazladan ofis masası ve koltuk boşa çıkıyor ihtiyacı olan haber versin. Sembolik rakamlara anlaşırız yada takas vs yaparız.
1.7 corsa aracımdan 2 sene önce çıkarttığım mil kesmiş oem turbo ve oem downpipe var, boşta duruyo. Turbo hbrit yapmak isteyenlerin işine yarayabilir. Boost egt vs gösterge ile takas yapabilirim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)