Merhaba ankara içinde modeme ihtiyacım var elinde boşta modemi olan var mıdır adsl olarak.
Merhaba ankara içinde modeme ihtiyacım var elinde boşta modemi olan var mıdır adsl olarak.
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Merhabalar herkese
Mzn marka motorsiklet montu italyan marka
Scoyco marka motorsiklet eldiveni yazlık
C20xe araç parçaları
Corsa b gsi sonar marka stop
Corsa b gsi için spor yay set önler 5 cm arkalar 3.5 cm
Bu parçaları işime yarayabilecek parçalar ile takas edebilirim.
Black and decker araç takviye unitesi veya muadili olabilecek Bosch gibi.
Bmw gizli özellik açma Aparatı
195-50-15 2 adet lastik 2017 ve üstü yazlık tip
Ankara içi sadece
Clio Rs 182 N/A - 98 Corsa Gsi N/A - Turbo Şahin 88 - 98 Corsa Gsi N/A - 94 Corsa Gsi N/A - 96 Corsa B swap c20xe
Ecupro Bodrum
E36 Coupe/Cabrio için siyah eski tip ön göğüs var. Herhangi birşey ile takas olabilir. Daha birçok e36 parçası var ama hepsini yazmaya üşendim şimdiÖn göğüs evde yer kapladığı için daha acil.
M50b30 - Bumblebee...
20 Mayıs doğumlu ve Pekinez cinsi (anne ve baba bizimle birlikte yaşıyor) erkek yavrumuzu sahiplendirmek istiyoruz. Tüm kardeşleri çevremizdeki insanlara, eşimize dostumuza gitti.
Yine aynı şekilde bu son ufaklığı, gerçekten seve seve bakacak olan birilerine gitsin istediğim için buradan paylaşmak istiyorum. Forumun çok eski üyelerindenim, sayısız ticaretim olmuştur, buradaki arkadaşlığa ( eski yeni ayrımı yapmadan ) güveniyorum.
Bu topun altına girmek isteyen olursa, daha önce beslemediyse lütfen Pekinez cinsi hakkında bilgi edinsin öyle kontak kursun. Daha önce besleyen olursa zaten çok daha keyifli olur sohbet
Ufaklık İzmir Balçova' da, telefonum ise 532 204 68 90
her zafer acı ister...!
Xiaomi m365 scooter var, 1.5 sene garantili, sadece 50 km bindim. Müzik sistemi, 4x108 jant lastik vs ile takas edebilirim
samsung s9 kullanan varmı ?
elimde 1 adet spigen şeffaf 1 adette orjinal samsung silikon kılıf (nardo gri) var
isteyene yollarım , ücret talep etmiyorum.
yada benim yerime sokaktaki bir kediye mama alabilir....
médiocrité partout
Fotoğraftaki Enza marka tv konsüdür. Ücret talebim yoktur. Tvnin olduğu kısımla, alt kısım bağımsızdır. 2 parça şeklindedir.
Bayrampaşa'dan teslim edebilirim.
![]()
Youtube kanalım: www.youtube.com/@ardaguven
elimde fd6 ön pressli arka oem yaylar var,
195 65 15 kar lastiği var,
crx için orta konsol marşbiyel kapı eşiği vsvs parçalar var
ep2 oem spoiler
ep2 oem kafalıklar
ep2 oem teyp
cruze sedan sağ stop
ve 130 litre sehpalı balıklı bitkili tam set akvaryum var
takas tekliflerini değerlendirirm![]()
eski walkmanleri koleksiyon yapıyorum. walkman discman vs. varsa elinizde hibe alabilirim.
edit: (gameboy, gi.joe, tmnt vs bunlarıda biriktiriyorum)
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
Eline iş görecek herhangi bir marka Bluetooth lu oto teyp olan var mı?
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)