4 ün oyanabilirliği , grafikler vs tartışılmazdaKeyifli geliosa ne ala
![]()
Variable valve Timing and Electronic Lift Control
PS4 için fifa 17 satan varsa ulaşırsa sevinirim
38 EF 562 - Civic 1.6i Es --- 38 NZ 916 - 91 Civic EF
38 BA 452 - Citroen C3 1.4 HDI
38 YR 172 - Peugeot 307 1.4 HDI
38 UC 379 - 2008 Polo 1.4 TDI --- 38 JK 099 - Citroen C2 1.4 HDI
Tr store 12 aylik plus uyeligi Ile amerika plus uyeligi arasinda fiyat disinda fark varmidir? Yani tr ile amerika serverlari farklimi oluyor
SATILIK 250 Gb X BOX 360 SLİM 2 adet orjinal oyun kolu ve kinecti ile verilecektir. J-Tag yapılmıştır. İçerisinde 25 adet oyun vardır.Herhangi bir deforme yıpranma vs bulunmamaktadır.
FİYAT :850 TL
İletişim : 0530 152 89 85
BE ORIGINAL
Fm6 oynayan var mi geceleri kapisalim![]()
Horizon zero dawn- Rachet & Clank - DriveClub ps4 oyunlarım satılıktır.kafama yatan oyun olursa takasta yapabiliriz.
3 aylık Psn plus card ta satılıktır
Beyler satılık ya da takaslık oyunlarım;
Fıfa 16
Farcry 4
cod ghosts
Mediamarkttan PS4 PRO aldım mart ayı sonlarında. 1950 TL falandı. 1 TB.
Kutu içeriği tek kol. 1 ay sonra kampanya yapmışlar ikinci kol ile birlikte aynı paraya. Nasıl moralim bozuldu anlatamam
Şimdi size deneyimlerimi yazayım. Daha önce normal PS4 kullanmadığım için Pro ile arasındaki farkını anlatmam mümkün değil ama ben SONY KD55XD8505 TV ile kullanıyorum. HDR modunda sanki oyunun içindeyim gibi. Takılma vs yok. Renkler can alıcı. Özellikle UC4 oynarken yükseklik korkum olduğu için elim ayağım titreyip kolu falan bırakmışlığım var![]()
Bu arada en son PS 1 kullanmış birisi olarak yıllar içinde daha büyük gelişmeler beklemedim değil ama yine de memnunum.
PS Plus çok başarılı olmuş. Oyunları online olarak indiriyorum. Sadece ps4 ü ilk aldığım gün Drive Club oyununu cd olarak satın aldım.
Hatta şu an Drive Club oyunumu satabilir ya da takaslayabilirim. Bir de bildiğiniz futbol menajerlik oyunu var mı ps4 te?
şu an oynadığım oyunlar UC4, UC3, RE7, Last of Us, GTA5, Fifa17, Pes17, Asetto Corsa, Firewatcher, Metal Gear Solid
https://www.instagram.com/rr_ek_project/
inananlar mutludur, şüphe edenler ise bilgili.
Eryaman'dayım abi Uncharted 3 aldım dün bütün gece başında oturunca o da bitti. Uncharted 3 ü Cod'a verebilirim abi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)