bu adamların ruhunda dilencilik olduğu için herkesi öyle sanıyorlar. zaten insanlarıda dilenci durumuna düşürmek için gereken herşeyi yapıyorlar.
bu adamların ruhunda dilencilik olduğu için herkesi öyle sanıyorlar. zaten insanlarıda dilenci durumuna düşürmek için gereken herşeyi yapıyorlar.
komançero garage
Açık açık küfredecektim,zor tuttum.. Bu adama ancak dua edilir,kalbinin islahı şart çünkü.... Yanlış bakan, yanlış insan ! Bir amin derseniz temiz ağzınızla duama belki kabul olur sayenizde.
Allah'ım ben bilirim ki bu dünyadaki herşey senindir, senin kulundur.. Aldananlara merhamet eyle yarabbim. Seni tanımayan,seni saymayan, inkar edenler için mağfiret dileyip sana saygısızlık etmek istemiyorum ama onlara da hidayet buyur.Bağışlarsan da onlar yine senin kullarındır,takdir senindir.. Kalbindeki merhamet ateşi sönmüş, kalbi demir kesmiş tüm insanlığın kalbine merhamet ver ve senden başkasına muhtaç etme Allah'ım..
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
O paranın içinde boğul pis kokusunda inşallah,kıldığın namaz çarpsın seni.Vicdansız.
- K -
________
Dr.Ecu
Yazık hemde çok Yazık...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Ulan yazıklar olsun. Ben iki ay sonra çevre müh. olucam bu herifin imzasının olduğu maddeler altında çalışıcam. Derslerde seminerlerde bide bu adamın adını söyleyip dururlar bize. Yemin ederimki içim parçalandı insan kendine yediremiyor. Tez zamanda Allah bildiği gibi yapsın bunu ve bunun gibileri. Çok para varmış düşürmesinmiş. Terbiyesiz herif.
Geçen sene Samsun'daki felaketin ardından verdiği reaksiyonu unutan bu reaksiyonu da unutur. Memlekette balık hafızalı bol...
P.S : Hatırlamak isteyenler için
https://www.youtube.com/watch?v=ffFA7h9Rl_0
Allah'im sen kimseyi bu soysuzlara muhtaç etme. Bu şerefsizlerden kurtar güzel ülkemizi. Benim hicbir vatandasim boyle bir muameleyi haketmiyor. O kizin nasil incinmis gururu hicbirimiz anlayamayiz. Bunlar gurur, haysiyet, şeref nedir bilmezki. Bunlar din tüccarligini bilir. Allah cezanizi verecek...
Serefsiz herif O kardesimiz senin caldigin paralardanmi istemis..Allah topunuzun belasini versin. Dusun artik su ulkenin tepesinden.
o bakana yazılacak çok şey var forum kurallarına dua etsin o !
99' ZN 106 GTİ
14' SC İBİZA CUPRA
94' MAM 106 XSİ (TU5 SWAP)
16' FK2 TYPE-R
Allah bin katını versin inşallah, sürüm sürüm sürünsün inşallah.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Allah büyüktür başka denecek hiçbişey yok. Kızın da dediği gibi çaresizlik nedir tatmamış hiç.. Allah ona daha büyüğünü versin.başka bişey söylemiyorum
Bi bitmediler, yeminle bi bitmediler. Zihniyetlerini, sıfatlarını 'sevdiklerim'. tez vakitte ettiklerini bulur, acılar içerisinde geberirler inşallah. Ah be güzel kardeşim, keşke parayı eline değil de yüzüne atsaydın.
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
Daha geçen hafta yakın bir arkadaşımı kaybettim bu hastalıktan. Kabullenemiyorum hala.. Zamanında kendimde az uğraşmadım bu hastalık yüzünden.
Allah'tan tek duam birgün bunları yaşaması. O çaresizliği görmesi. Hatta o kadar öfkeliyim ki bu acıları kendisinde değil evladında görsün diye dua ediyorum..
Elbet bir gün daha beter duruma düşecektir ve o zaman anlayacaktır ama geçmiş olsun. Ama bu dünyada ama ahirette.
ben dilenci değilim, insanlık... insanlık konusunda bir kez daha hayal kırıklığına uğradım.görüyorum ki çaresizliği hiç tatmamışsınız hayatınızda.
bir insan bu lafı yiyip hala nasıl konuşabilir gülebilir.
hani başkası adına utanırsın ya kafan öne eğilir.. o kız bü cümleyi söylerken bakana,ben utancım dan masaya baktım kafamı kaldıramadım...
Kork!!sönmez bu şafaklarda yüzen al sancak...
Balık baştan kokar. Bu adam o koltuğa kendi çıkmadı ki...
demekki 3 çeşit doğum varmış normal, sezeryan, bide sıçarak![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)