Bu ara çok sık denk gelmeye başladım, bazıları sadece hikaye olduğunu idda etsede,
ben ilk duyduğum zamandan beri gerçek olduğunu düşünüyorum
link : Cristiano Ronaldo'nun Muhteşem Hikayesi - YouTube
Bu ara çok sık denk gelmeye başladım, bazıları sadece hikaye olduğunu idda etsede,
ben ilk duyduğum zamandan beri gerçek olduğunu düşünüyorum
link : Cristiano Ronaldo'nun Muhteşem Hikayesi - YouTube
Adam gibi adam işte...
16 YM 477 - 2006 Vtec LS / 05 EA 813 - 2003 Toyota SOL / 34 YA 8623 - 2012 Honda FB 7
vallaha vefalı adammış gerçeklik payı nedir aceba .ben aileden zengin birisi olarak biliyorum ronaldo yu ama
artık corc-i zamanıcdti
Cristiano Ronaldo - Vikipedi
babası sportinge transfer olmadan önce oynadığı Andorinha takımında malzemeciymiş
ronaldo'nun karakteri zaten bozuk değil , bildiğimiz hikayelerde çok güzeldi bir yenisini daha öğrenmiş oldum
Livestrong
Cristiano Ronaldo'nun Hayatı: Bölüm 1 - YouTube
Diğer bölümleri önerilenler kısmından devam edebilirsiniz
daha çok mevzusu var.
hergün idmana çıkar tatil dahil.
dövme yaptırmazmış.
yılda 2 kere kan verirmiş.
ayrıca portekizde yardım vakfi falanda var.
örnek sporcu...
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Yakin zamanda (1-2 ay icinde) bir macta Israilli oyuncu mac sonunda forma degisikligi isteyince ona formasini vermemis, ADAM ya
Altin ayakkabi odulunu satip parasini Filistin'e bagislamis..
Yanlisim varsa duzeltin lutfen.
Bu adama cok saygi duyuyorum, en iyi olmayi hak ediyor kesinlikle
Mütiş bi futbolcu aynı zamanda karakteri çok saglam. Bi dolu hikayesi mevcut. Megoloman olmasıda süper bişi bence bende bi işte eger cok iyiysem megoloman olurum. Bu onu hak ediyor.
ronaldo abi kral ya adamın pi sayısı kare kökü![]()
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
Forma olayından sonra çok sempati duymaya başlamıştım zaten. Mertlik delikanlılık böyle birşey demekki.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)