User Tag List

Sayfa 3/4 İlkİlk 1234 SonSon
62 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Polis arabası trafiği alt üst ediyor ama onlara serbest

SGTI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunlarıda konuşmak gerekir tabi.Ama heralde forum ortamında bir türlü anlatılmak istenen anlatılamadığından kutuplaşmalar oluyor.Aslında dediğiniz gibi forumun dışına çıkmasakda daha iyi gibi.Ben en başından beri belirtmek istediğim şeyleri ayrı ayrı söyledim.Yaşınız benim yaşımın neredeyse 2 katı olduğundan özenle yazmaya çalıştım fakat yinede sizlere bir saygısızlık ettiysem mazur görün gençliğime sayın.Hayırlı akşamlar

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    başlığı görünce boğaz köprüsünden geri geri geçti sandım polis otosu yemin ederim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SGTI Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunlarıda konuşmak gerekir tabi.Ama heralde forum ortamında bir türlü anlatılmak istenen anlatılamadığından kutuplaşmalar oluyor.Aslında dediğiniz gibi forumun dışına çıkmasakda daha iyi gibi.Ben en başından beri belirtmek istediğim şeyleri ayrı ayrı söyledim.Yaşınız benim yaşımın neredeyse 2 katı olduğundan özenle yazmaya çalıştım fakat yinede sizlere bir saygısızlık ettiysem mazur görün gençliğime sayın.Hayırlı akşamlar
    bunları konuşmanın sonu yok ..o böyle yaptı diğeri şunu yaptı...vs...yaşın küçük ama kendini bilen birirsin ...sana bende beleşe silah eğitimi...:-)

http://www.techturkey.com/forum/offt...videolari.html
    eg sedan vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konuyu görünce terse gidrek geri geri makas attı sandım. sonrasında baktımki arada bizede denk gelen köprü son cıkıs öncesi geri cıkan polis arabası .

muhtemelen hizmet için geri gidiyordur bi vatandaşın başı sıkışmıştır yoksa başka sebepden ötürü öyle trafiği tehlikeye atmazlar.
    aynen bende öle düşünüyorum acil bası sıkısana yardım a gitmek için yapmıştır +2000

cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civicsi_r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence poliside askeride asalım..herkes kendi konunu kendi yapsın......

acil gitmesi gereken durumlarda yoluda keser geri geride gider...neyse ne...(keyfi yapılan her muameleye sonuna kadar karşıyım) derdin polise karşı propaganda yapmaktı ama yemedi galiba...
    eynen yemedi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bazı başlık ve konular provokatörlere taş çıkartıyor yani.. Hayret bir vaka..

ANIL ERCAN
    Misafir
    Valla ben park sis yapıp gezen, Plaka aydınlatmasına Şerit led döşeyen polis arabası gördüm hemde resmi ekip arabası

Hatta duran trafikte dat dat kornaya basıp yol isteyen yol vermek isteyen sürücünün öndeki arabaya tıklatmasınada sahit oldum ne küfür etti ama o yol isteyen polise.

cash - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ismailozkan_01 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    güzel kardeşim kapımız açık gel beraber görev yapalım misafirim ol ben sadece kendime yarayan kısmını almıyorum sivasa yolu düşen tüm arkadaşları beklerim polislere bakış açınız değişir diye....
    hocam yarın sivastayım kısmetse

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben istanbulu çok iyi bilmem her geldiğimde bir kaç sapak kaçırdığım olmuştur benim yaptıklarımın yanında bu ne ki ( tabi yolun durumuna göre )
    Crm performance

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Az önce hastaneden geldim. Bir görev arkadaşımız, eşi ve bir çocuğu yaralalandı. 40 günlük çocuğu da hakkın rahmetine kavuştu. Vatandaşın biri refüjü de geçip arkadaşın aracına kafadan çarpmış. Vatandaş diye başlayıp bütün ahaliye bir güzel saydırsam çok mu güzel olur. artık birilerine çakma heves ve alışkanlığınızdan sıyrılın. Tum arkadaslar, artık rica ediyorum. bir durum gördüğünüzde ilgili yerlerle paylaşın. İnanın Buraya yazmaktan daha etkili olur. Tabi gerçekten bazı şeylerin değişmesini ve iyileşmesini istiyorsanız...
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mr.K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    en nefret ettiğim durum,birkere uzunlar yakılı arkasından takip ettim önüne alıp durdurdular sonra kusurabakmayın diyip gittiler.

genelde arka uzunlar yananları ağır taciz ediyorum kimsenin gözümü s2meye hakkı yok.
    Gecen gordugumden sonra sis fari bile normal kaldi , adam sahinin arka stoplari tamamen seffaf yapmis yemin ediyorum araba tersten gidiyor sandim o kadar isik vuruyordu gece

Polis konusuna gelince evet suistimal edenler var hatta 2 saat once besiktas meydanda kirmizida sirenleri acip sacma sapan yol istedi daha sonra kosedeki sivil bir arkadasinin yanina gidip muhabbet edildi yinede herkesi ayni keseye koymamak lazim

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı civicsi_r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence poliside askeride asalım..herkes kendi konunu kendi yapsın......

acil gitmesi gereken durumlarda yoluda keser geri geride gider...neyse ne...(keyfi yapılan her muameleye sonuna kadar karşıyım) derdin polise karşı propaganda yapmaktı ama yemedi galiba...
    aciliyetle ne alakası var, video çekilen yerin 10 metre ilerisinde altunizade çıkışı var oradan girip tekrar şehir üniversitesinin oradan bağlanması 2 dakikasını almaz istanbulu bilmiyonuz zincirlikuyudan mı dönsün deyip komik olmayın.(lafım sana değil)

Trafik polisi ne yapıyor? can mı kurtarıyor? yanan evi mi söndürüyor? Polis az ilerideki kavşağın ortasında durup, akşam güneş batmasına yakın rayban gözlüklerle iş çıkışı evine giden insanları çevirip prim yapmak için açık kovalıyor. Polise karşı provoke yapacak olsam gezi olaylarında polisi savunan ben olmazdım. Yemeyen bişey yok, bana o ceza yazılıyosa, 2 dakika dolanmamak için trafiği alt üst etmeye hiç bir polisin hakkı yok.

edit: Geri geri giden polis arkadaş 400 mt geride orta refüjde durup gelen geçen arabaları çevirmeye başladılar. Acil bir durum yoktu sizin iddia ettiğiniz gibi.
    men dakka dukka.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu şakşakçılar bi bitmediler, +1, imza, noktasına kadar katılıyorum. Sizin kendi görüşünüz yok mu yahu? 1000 mesaj atmış, 750'si sadece +1.. Forum ortamları tartışmak için ancak bazıları sabahtan akşama kahvede okey çeviren amcalar gibi vay amua goyim öyle olur mu yok öyle şey yavv deyip kestirip atıyor.
    men dakka dukka.

35AR5226 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    trafik polisi olmasa senin o trafikte beklediğin yolda bi kaza olsa akşama kadar beklersin yol açılsın araçlar cekilsin diye aciliyeti bu ve bir çok daha konusu vardır yani ön yargılı olmayalım zaten kanunende hakkı trafikte herşeyi yapmak artık o polisin vicdanına kalmış bişi görevini iyiye veya kötüye kullanmak

aliburma - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aciliyetle ne alakası var, video çekilen yerin 10 metre ilerisinde altunizade çıkışı var oradan girip tekrar şehir üniversitesinin oradan bağlanması 2 dakikasını almaz istanbulu bilmiyonuz zincirlikuyudan mı dönsün deyip komik olmayın.(lafım sana değil)

Trafik polisi ne yapıyor? can mı kurtarıyor? yanan evi mi söndürüyor? Polis az ilerideki kavşağın ortasında durup, akşam güneş batmasına yakın rayban gözlüklerle iş çıkışı evine giden insanları çevirip prim yapmak için açık kovalıyor. Polise karşı provoke yapacak olsam gezi olaylarında polisi savunan ben olmazdım. Yemeyen bişey yok, bana o ceza yazılıyosa, 2 dakika dolanmamak için trafiği alt üst etmeye hiç bir polisin hakkı yok.

edit: Geri geri giden polis arkadaş 400 mt geride orta refüjde durup gelen geçen arabaları çevirmeye başladılar. Acil bir durum yoktu sizin iddia ettiğiniz gibi.
    o kadar lafın ardından sadece trafik polisine giydiriyorsun. vatandaşın canına kast edildiği zaman Superman mı kurtarıyor? Trafik polisi olay anında "Ben lambada, kavşakta ve yol kenarında bekler, yakaladığıma geçiririm" mi diyor sanıyorsun. senin bilmediğin Polisin milyon tane işi var. Polis sadece senin yol kenarında gördüğün beyaz şapkalı-kemerli olanlardan mütevellit değil. var sayalım ki polis sadece o yol kenarında gördüğün ekipten ibaret; anladığım kadarıyla başına bir iş gelmiş olsa "Adaletini.... dünya" diye yeni bir konu açacak ve "yirmi metre geçmiş de sonraki kavşaktan dönmesi gerekiyormuş, iki adım geri gelemedi deyyus" diyeceksin. Ayrıca Polis Rayban takıyorsa parası senin cebinden çıkmıyor. konuşman gereken neyse onu konuş. böyle abidik gubidik konu açıp milletin de kendinin de ağzının tadını kaçırma. sanki ulusa sesleniş kıvamında sinei millete dönmesi gereken bir polis teşkilatı varmış da, canlı yayında tüm Türkiye'den özür dilemiyormuş gibi davranıp, vaktimizi de işgal etme.
    HONDA; KONFOR DA O'NDA ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hem fikir olduğumuz konular.hic bir kamu görevlisi görevini kötüye kullanmamalı.ha kullanan mi var burda konu acip tüm teskilata ve meslektaşlarımı zan altında birakamazsin.teskilatin çürük elmalardan arinmasini benim kadar isteyemezsin. Peki sorunu nasil çözecek sin bu olayi haber bildiriceksin gereken yapilir.bu sorunu burda cozemeyiz.
    eg sedan vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu sitede her meslekten olduğu gibi benim gibi polis arkadaslarinda olduğunu unutmayın.ortak noktamiz otomobil ler .bu siteyede kalitesinden ve otomobil hakkında cok güzel paylaşım lar ve arkadaşlıklar oldugu için buradayız.
    eg sedan vtec

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı aliburma Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kadar lafın ardından sadece trafik polisine giydiriyorsun. vatandaşın canına kast edildiği zaman Superman mı kurtarıyor? Trafik polisi olay anında "Ben lambada, kavşakta ve yol kenarında bekler, yakaladığıma geçiririm" mi diyor sanıyorsun. senin bilmediğin Polisin milyon tane işi var. Polis sadece senin yol kenarında gördüğün beyaz şapkalı-kemerli olanlardan mütevellit değil. var sayalım ki polis sadece o yol kenarında gördüğün ekipten ibaret; anladığım kadarıyla başına bir iş gelmiş olsa "Adaletini.... dünya" diye yeni bir konu açacak ve "yirmi metre geçmiş de sonraki kavşaktan dönmesi gerekiyormuş, iki adım geri gelemedi deyyus" diyeceksin. Ayrıca Polis Rayban takıyorsa parası senin cebinden çıkmıyor. konuşman gereken neyse onu konuş. böyle abidik gubidik konu açıp milletin de kendinin de ağzının tadını kaçırma. sanki ulusa sesleniş kıvamında sinei millete dönmesi gereken bir polis teşkilatı varmış da, canlı yayında tüm Türkiye'den özür dilemiyormuş gibi davranıp, vaktimizi de işgal etme.
    Ben söz konusu olaydaki 400 metre geri gidip orta refüjde durduktan sonra rayban gözlükle aşağı inen polisten bahsediyorum. Sen bunu tüm teşkilata mÂl ediyorsun. Abidik gubidik konuya yazıp vaktini öldürmek zorunda değilsin.

Biraz daha ileri gidip polis haklı siz haksızsınız demenizi de bekliyorum açıkçası. Bu somut olay için konuşmak gerekirse, ilgili yerlere yazı yazıp başvuru yaptık aracın plakasının belli olduğu net fotoları da ulaştırdık. Olay sonunda bu topic altında gerekli bilgileri paylaşacağım.
    men dakka dukka.

Ahmetfikri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    polis onu yapmış bunu yapmış o olmasaymış şöle böle olurmuş değilde polisin çalışıp uğraşıp yakaladığı hırsız daha teslim eden polis adliyeden çıkmadan nasıl çıkar güle oynaya siz ona yanın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)