Edit; son haber doğruysa özür dilerim dayı![]()
Edit; son haber doğruysa özür dilerim dayı![]()
...
Gercektir degildir bilmem . Ama biri olayi tek tarafli anlatiyorsa her zaman kendi isine geldigi gibi anlatir bu bi gercek.
O yuzden emin olmadan infaz yapmaya gerek yok
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
Toplumdaki ön yargıyı kırdığımızda adam oluruz biz .
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
Ohooo konu iyice heycanlanmaya başlamış ana bacıda girmiş işin içine;
Ya panpalar şu milyon yıllık kiliseleşmiş 'SÖNÜN ANANU BOCUNUDA ELLESELER' geyiğini bi bırakın artık ya.
Ortada bir olay var onu yorumluyoruz biz burada. Kız hiç inandırıcı değil 2+2 = 4
adli makamlar çözecektir aslını demek istiyorumda neyi doğru düzgün çözüyorlar bu konularda oda meçhul yani.
ayıp arkadaşlar kişilik ve birey hakları var, hakaret etmek yakışmıyor. belki kanıt delil olması niteliğinde çekti, yada düşüncesi oydu ama başaramadı. yarım saat klişe olmuştur milletimiz ağzında. ne masum yüzlü adamlar neler neler yaptılar bu ülkede. yada kız haksız belli olmaz.
Soyadımın ilk iki harfi kişiliğim kadar ÖZ
Gözle görmediğim birşeye inanmam .Bende çıkıp video çeksem o hatun gelip beni taciz etti desem kim inanır?
Bayan yapınca neden daha inandırıcı olarak algılanıyor?
O yüzden bilmeden etmeden kimsenin günahını almayın.
O otobüste kamera var 3 tane her daim kayıtta o videoyu çekene kadar polisi arayıp şikayet etseydi?
İşin gerçeklik payını bilmeden suçlama yapmak büyük hatadır.
xx
Land Rover Discovery 1 +2 inç +BF AT K02
...
teknolojinin nimetlerinden faydalanıp hiç alakasız milyonlarca kişiye ulaşıcağına biraz sesli babam yaşındasın utanmaz herif dese otobüs duraga varmadan bütün sıkıntı çözülürdü sanki o yüzden banada pek inandırıcı gelmedi.
valla geçen sene kışın böyle bi vaka olmuştu , dolmuşda yenimahalle-ostim-kören hattıankarallıar bilir
dayı kaşmir paltolu kel gözlüklü bi tip.. bindi bi 10 sn geçmedi genç bi kız çığlık mığlık derken 10 kişi dayının üstündeydik ipne inkarda etmiyo don atlet atmıştık aşşağı
forumdakiler laf çakarken birdaha düşün. içimden sövdüm sana onuda bil.
konu açanlardan biride benim? başkalarının yorumlarıyla bize mi laf çakıyorsun? bilinç altınamı işledi birader?
ben konu açtım çokta işe yaradı forumdan polis bir abimiz yardımcı oldu adamı yakalattık, mahkemeye çıktı adam ceza aldı.
sırf nişanlıma laf attı diye bir adamın sicilinde şuan taciz davası işlendi ve ceza aldı.
anlayacağın bir insan tacizden rahatsız olduğu zaman yarım saat kendini elletip böyle salakça videolar çekmez.
ayrıca bu kızın geçmişinde 10larca vine denilen gerizekalı şeyler var. ünlü olabilmek için 100lerce aptal fotolar paylaşmış, onlarca salakca videolarda kendini rezil etmiş.
salak yerine koyduğun forum ahalisinin zekası oldukca yüksek ve kimin ne mal olduğunu anladıkları için öyle yorumlar yapıyorlar. sen ise hiç araştırmadan sizin bacınız eşiniz muhabbeti yapıyorsun.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Bence bu kızda az değil yani arkadaşım adam eliiyor rahatsız olan gider bağırır tepki verir ne bilim en basit olarak başka yere dogru ilerler .... Şimdiki kızlar zaten sırf hava civa hepsi sosyal ağlarda gerek hem cinslerine gerek te karşı cinslerin ilgisini çekmek dikkat çekmek popi ( popüler olmak çabasında ) bu yüzden böyle şeyler artık bana basit geliyor .... Şimdi yüzde yüz eminim o kız herkes o videoyu izledi beni gördüler vs diye seviniyordur adım gibi eminim ...
Otobüs belliki kalabalık , okadar kalabalığın içinde eline telefonu alıp 2-3m2 alanda yaklaşık 5-10 kişi ile yanyana hiç utanmadan video çekebiliyosan , orada cıngar çıkartabilecek potansiyele sahipsin.
Reklam kokan hareketler bunlar.
Not:Kendi halinde işine evine gücüne vs. otobüsle gitmeye çalışan dayı , ADAMSIN...
PSN:dohcvtec99
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)