User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
22 sonuçtan 20 ile 22 arası

Konu: Osmaniye Mobese Kamerası

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eskiden zorkuna girişler çıkışlar yeterince kontrol edilmiyordu yıllarca yaylalara çıkmayı yasakladılar terör yüzünden. Orası yeni yapıldı çevre yolundan yaylaya(Zorkuna) giden yol polis-jandarma belli aralıklarla o bölgelerde yaylaya kadar uzun namlulu silahlarla kontrol yapar o düzenide cerrah oturttu haber alma sistemi genişletildi muhtemelen arama vardır o yüzden bekliyorlardır isterse uçaksavrla beklesinler yolda bu sistem sayesinde osmaniyede birazda olsa huzur ortamı oluştu. Toyotacı kazaya kurban gitmiş yoksa yayla yolunda 2. virajda hergece şahinciler ve bilimum osmaniye tuning erkanı buluşup yayla yolunun keyfini çıkarırlar poliste fazla bişey demez

63owen63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynen Muharremin dedigi gibi, yayla yolunda illegal 'touge' yapılır, 2. viraj da güçlülüer çıkarken, tofaş spec inerken yan iner, okadar iyi inebilen şahinci tayfa var ki , santim santim yolu biliyorlar tabi.. Bir çok son model iyi tutan arabayla onlara kafa tutulamayabilir. Hemen her hafta birileri uçar, yoldan orman arasına, çekici vs gelir.
    Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot

Instagram : mehmetguliaytar

jr1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 63owen63 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynen Muharremin dedigi gibi, yayla yolunda illegal 'touge' yapılır, 2. viraj da güçlülüer çıkarken, tofaş spec inerken yan iner, okadar iyi inebilen şahinci tayfa var ki , santim santim yolu biliyorlar tabi.. Bir çok son model iyi tutan arabayla onlara kafa tutulamayabilir. Hemen her hafta birileri uçar, yoldan orman arasına, çekici vs gelir.
    Kayıp öğretmen ölü bulundu - Başak Gazetesi

Bu ve benzeri haberler son günlerde çok gelmeye başladı..

Geçen c.teside jandarma trafik ekipleri bastı 2. virajı bayaa tofaş topladılar

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)