Bende gittim bugun. Bir cok komedi filminden iyiydi bence. Bazi yerlerde fena guldumspoiler vermiyeyim smdi ama pisman olunacak veya kutsal damacana soec filmlerden cok daha eglenceli filmdi.
Bende gittim bugun. Bir cok komedi filminden iyiydi bence. Bazi yerlerde fena guldumspoiler vermiyeyim smdi ama pisman olunacak veya kutsal damacana soec filmlerden cok daha eglenceli filmdi.
Özillekle ilk 45 dakika baya güldük sonlara doğru biraz tempo düşürmüşler ama eğlenceli bir film olmuş. devamı da gelecek finale bakılırsa![]()
Dün gece izleme fırsatı buldum Sivas'tan ince espiriler vargayet güzel bazı sahneler harbiden çok iyi
özellikle minibus ve merdiven sahnesi
En kısa zamanda bende gideceğim. Ahmet Kural'ın oyunculuğu için bile gidilir diye düşünüyorum. Gitmeyenler için yorumlayıp eleştirenlere teşekkürler.
Dün akşam izleme fırsatı buldum. gerçekten çok iyi.. ilk sahnedeki gazeteci çocuğa verilen tepki müthişti![]()
Ahmet kural açık ara yürütmüş filmi bence.
Fragman yalan dolan yaa hatta fılmden çıkınca fragman komık bile değil denebilir. Birkaç dk önce çıktım filmden çene kaslarım ve karnım ağırdı gülmekten resmen ağladımİzleyenler bilir mervidenden çıkma sahnesinde bütün salon hıçkırarak güldü
Parasını kuruşuna kadar hak eden bir film kesinlikle gidin
DR. OWL
Cok gulduk filmde
Ama bayagi bi kisminda kemaliye vardi adi hic gecmedi mesela o tepedeki ev, nrin ortadan gectigi uzak cekimler, camii daha pk cok yer hp kemaliyeydi, neden adi hic bir sekilde gecmemis anlamadim.
Acaip gulduk valla filmde
Gidilmesi gereken filmlerden. Gittik güldük geldikMerdiven sahnesi, dayak sahneleri ve kamyonet sahnelerinde zaten haykıra haykıra gülünüyo
Ahmet Kural çok güzel oynamış. Çok ince espriler var
![]()
Film guzel baya komik ama sonu çok saçma bitti heralde ikinci filmi çekicekler o yuzden oyle yaptilar diye düşünüyorum.
Entarisi dimdim yar aklima takildi kacgundur soyleyip duruyorum![]()
Abi şu deve kızı kaçırdı ya oralar çok saçmaama gidilir
10 üzerinden 7
Aquila non captat muscas!
b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)