bunlar insan olamaz :)
Printable View
bunlar insan olamaz :)
izlerken kortum yeminle :D
O kadar yükseklikte çalışan işçilere helal olsun..
Bence asıl problem ordan aşağı inmek.Ben ordan aşağı inemezdim sanırım.Atardım kendimi aşağı:D
Aga bide aşağı inecekler. İçim ürperdi :)
Adamlar rahatlar yaaa :D
bunlar aşağı atlamayacaklarmıydı :D
videonun sonuna kadar atlayacakları anı bekledim ama amaç en yükseğe çıkmakmış :D
Ben dedeme yardım ederken 2 katlı evin çatısında tırsardım. Adamlardaki soğukkanlılığa bak emenike. Videoyu izlerken bile gerildim yemin ediyorum.
adamlar tırmanıyo biz gerildik :) buna ne deniyor psikolojide :D
bıraksan bunları ordan uçağın üstüne atlamaya kalkarlar :D :D
Bizim türkler çıksa yukarda bi sigara molası verirlerdi :D
Adamları izlerken ayaklarımın yere bastığından emin olmak için 3-4 kere vurdum yere :)
izlerken vay .. dedim..:D bende brandium ve anthill in çatılarına çıktım birisi 33 kat diğeri 80 olması lazım çok fena geriliyor üst katta insan..birde inşaat halindeki rüzgarı düşünün...sırtlarındaki çantalar paraşüttür herhalde yoksa öyle bir *** yok olamaz :D:D
edit: 54 katmış.
Sove sove bi hal ettim cocouklari
Son sahnede ayağa kalkan arkadaşa bayaa sövdüm. Bunlar cesaret ilacı falan mı almış abi insan pskolojisine aykırı bi durumları var. :D
Acaba geri çıktıkları gibimi indiler yoksa atladılarmı?
Gerildim yemin ediyorum gerildim mideme kramp girdi izlerken bu nedir abi ya bu nasıl bir cesarettir helal olsun
cesaret ile aptallık arasında soğan zarından ince bir zar vardır, düşmeden şowu bitirirsen çok cesur yarıda düşersen aptal olursun
ordaki işçilerin vay haline :)
tam ekran ızledım tuylerım ürperdi bu nasıl bırseydır yav :D
rusçası olan birisi sorsun bi nasıl geri indiler.