izledim wc yi gidim gelimde yorum yapım dedim kasılmaktan kabız olmusum anasını satım kim paylastı lan bunu :D
akıl işi degil , baliciler kesın. :D
Printable View
izledim wc yi gidim gelimde yorum yapım dedim kasılmaktan kabız olmusum anasını satım kim paylastı lan bunu :D
akıl işi degil , baliciler kesın. :D
En sonda vincin tepesine çıkana kadar birşey yoktu ama orda ayağa kalkınca ben koltuğa yapıştım :D
Rus gençler gözlerini zirveye dikti!.. | nediyor.com
Birçok foto var yahu, yeni hobileriymiş rusların. Sağolsunlar bana da fobi edindirdiler :D
izlerken ellerımı sıktım yemın ederım ben bole bısıy gormedım 4.katta oturuyorum balkondan asagı bakamıyorum alahhımmm :)
bunlar insansa
bişey demiyorum artık
izlerken korkuyoruz
orda olsam kitlenir kalırım erman kuzu gibi :D:D:D:D:D
bu elemanlar kesin yamakasi filminden etkilenmişlerdir :D zaten yükseklik korkusu var bide bunu izleyince kollarım uyuştu ya... :D
oha kalp atislarim hizlandi bi ter basti. Balkondan asagiya bakamiyorum ben millet nerelere tirmaniyor Allaha kil fikir versin mi diyim helal olsun mi diyim ne diyim bilemedim :D
hobi diye mermiye kafa atar bunlar...
ikinciye izlemek dahada etkili oluyor :D:D:D
Allah akıl fikir versin, dicek bişey bulamıyorum.
calan parcayı bılen varmı ck begendımde :D ???
Ne içtilerse, ben de istiyorum ..
Bunlar nasıl bi üretim emenike, nasıl bi kafanın eseridir bu .. :)
Bu tarz olaylarda soğukkanlı olurum ama bu sefer avuç içlerim terledi .. :D
gerim gerim gerildim yeminle. nasıl bir cesaret anlamadım.
Bezelye gibi oldu su anda
izledikten sonra derin bi ohh çektim
akıllı işi deil yaaa rusyada patladı gidiyo bu olay yüksek binalaradan vb resim çekinme muhabbeti
kımse calan parcayı bılmıyomu :(
Buraya ne kadar demir gitti acaba? :D
Mikseler cikmam oraya izlerken bile kalp krizi gecirdim.
Onu oraya yapan ustalar cesaretli degil de bunlar mi cesaretli peeeh. (Uzanamadigim ciger.) :D