Keşke hep böyle oynasalar ve gerçek hayata dökmeseler. Yalnız dikkatimi çeken birşey var direksiyon fantazisi var adamların.
Not: Arattım ama bulamadım verildiyse konuyu silebilirsiniz.
Keşke hep böyle oynasalar ve gerçek hayata dökmeseler. Yalnız dikkatimi çeken birşey var direksiyon fantazisi var adamların.
Not: Arattım ama bulamadım verildiyse konuyu silebilirsiniz.
hahahahah ulan yarıldım gülmekten yahahaha elinde altın tabanca allaaahh diye bağrıyor
.dd:d
Hakkı Can Eryüzlü...
ulan dicektim kollarımı kırık o kemeri görünce meger tabancaymı altını cıktı bide hahah
istif bozmada yok saga sola yalpalamalar flaşörleri yakmalar milletin agzına kırmalar aynen devam
zamanında onur_K ile bana denk gelmediki dümdüz giriyim hahaha![]()
1881 - 193∞
Bide yanlarken çak beşlik yapıyorlarya fıttırıyorum ona.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Çok iyi yaaadamlar sanal da olsa olayı yaşıyor resmen
![]()
ig: erayender
Bu adamların memleketlerinde 3 ay kaldım, dikiz aynası olmadan arabayı kullananından tutun yandaki şoföre kızdı diye üstüne kıranımı dersiniz her çeşit *** yolu var bunlarda. Aynı burdaki gibi kullanıyolar arabayı pardon kullanamıyolar. Ben 1 sefer yolda bitanesini tokatladım kan çıkıcaktı nerdeyse. Hazımsız *bnelerbi onlar king olcak memleketlerinde
![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)