İzlerken çok pis gerildimEn son el çaktıklarında dengelerini kaybetcekler sandım
Gerçi sessiz izledim ama 650 metre de rüzgar yok mu ?
hass.....haskoy mu burasi....
![]()
Men plan God laughs...
I have reset it....Aal izz well....
Posrche 959 Driver's Manual Nickli Üyeden Alıntı
Sabah denk geldi izledim uykum acildi kalp atislarim yukseldi
Deli gordumde zir deli hic gormemistim![]()
İnstagram:
guven_arabacioglu
Böyle bir boşluğa düştüm, videonun tamamını izleyemedim galiba yükseklik korkum olduğundan bu nasıl bir cesaret arkadaş ya. Videosunda korktum, gerçeğini düşünemiyorum.
Söverek izledim.
- 50 km/h hızla giderken 27 metre ilerideki yayaya çarpmadan durabilirsin, 60 km/h hızla aynı yayaya 44 km/h hızla çarparsın.
kalpten gidecem sandım bir ara![]()
Bizim inşaatçılar da çıkar sıkıntı yok![]()
usta bu nedir nasıl bir cesarettir, nasıl bir adranildir, adam erkeklikten düşer yahuu..
DRİLL
Dr.Ecu
Yükseklik korkum olduguna artık eminimonlar çıktıkca ben dibe girdim arkadaş ruh hastasımısınız ?
![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
yahu bende izleyemiyorum böyle şeyler ajda pekkan gbi oluyorum bazen hele şu rusların videoları var nasıl düşmüyor o itler.?
yüksekten korkmam genelde .. ama içim cekildi izlerken... sanırım orda olsa kesin panikten düşerdim![]()
İzlerken içim bi tuhaf oldu lanAma balık gözü kameranın böyle çekimlerde gerçekten çok etksisi var. Yüksekliği 3 kat falan arttırıyor
![]()
Başka videoları da vardı rusların böyle radyo kuleleri üzerinde mekik şınav filan çekiyorlardı. Fazla yürek yemiş arkadaşlar. İzlerken korktum.![]()
Ağzıma geleni sayarak izledim![]()
Bi şunu anlamadım; sırtlarında paraşüt var sandım ama atlamaları görünmediğine göre paraşüt yokeee orayı bir de geri mi indiler ?
youğhaamınaaaaaaaa
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)