http://www.youtube.com/watch?v=Z-AOUIGAlx0
Printable View
Onun gaz kelebeği bir arızadan dolayı açık kalıyor Arif :)
Tapagazda otomatik vites nerede vites atar Arif :D
Bu da öyle tam gaz algılıyor..
herkes kurala uymalı herkes birbirine saygılı olmalı. kanun uygulayıcılar adam gibi görev yapmalı, kanun koyucuda cezaları artırmalı, af vb yöntemler çıkarmamalı. cezasını ödemeyene de icra takibi yapılmalı.mum olur herkes mum.
video sahibi yorum atmış mı diye 10 sayfa boşa mı okudum :D bir de her konuda STP Selçuk abinin adı geçiyor youtubeda varsa merak ettim
Her makas videosu gördüğümde yazmaya ant içtim yine yazıyorum :D Makası savunmuyorum he yanlış anlaşılmasın. Ancak takıldığım nokta var.
Sosyal mesajlar doğru evet ama mesajı veren kişiler yanlış. TIR'ların TEM'de olduğu saatte roll yapmak adına geceleri saat 1'de 2'de 2.vitese kadar düşürüp TEM'i neredeyse durduranlar burada iyilik meleği :D Arkadan 100'le, 150 ile gelen araba, kamyon vs. sizi biçse ne olacak? Tehlikesiz mi oluyor?
Yemeyin bizi ya.
harbi makas atar tehlikeye attı piç denir.Fazla riske girmeden normal makas atar bu seferde makas atmayı bilmiyor denilir..
Yorumların hepsini okudum. Arkadaşlar harikasınız. Türkiye'nin çok sesliliği bu işte. Sosyal mesaj verende burada videoyu beğenmeyen daha iyisi var diyende burada. Konu motorlara dönünce motorlara yaklaşmam saygı gösteririm diyeden burada. Gördümmü affetmem sıkıştırırım diyende burada. Uzuuun uzuun cümleler yazanlarda burada kısa özet geçenlerde burada. Hatta ben bile buradayım.
Bir tek konuya sebep olan videonun sonradan buraya üye olduğu öğrenilen muhattabı yok. :D Yorumlar videodan eğlenceli ne yalan söyliyim. :D