User Tag List

Sayfa 13/18 İlkİlk ... 31112131415 ... SonSon
327 sonuçtan 229 ile 247 arası

Konu: Bi bitmediniz...

alpbodrum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir dede yorumu olacak ama götü yiyorsa şöförlüğünü trafiğe kapalı pistlerde başkalarının hayatını tehlikeye atmadan yapsın, Hayat Need For Speed değil !! Şakası olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    adam yolda makas atarken nasıl küfür yediyse artık ben izlerken kulağım çınladı.

ARUDA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım buradan sana sesleniyorum gel yarım saat gezdireyim seni.indiğinde sana söz ya bu makas atmaya çalışmayı bırakırsın bu işe veda edersin.yada bişeyler öğrenirsin.yoksa bu gidişle ya kendi yada birilerinin canını yakacaksın.girişin ayrı bi film çıkışın ayrı bir film direksiyon tutuşun ayrı bi çeşit zaten.ben ciddiyim sakın makara anlama eğitim şart.
    DRİLLGTİ
    ilk değilsin,sonda olmassın

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumların hepsini okudum. Arkadaşlar harikasınız. Türkiye'nin çok sesliliği bu işte. Sosyal mesaj verende burada videoyu beğenmeyen daha iyisi var diyende burada. Konu motorlara dönünce motorlara yaklaşmam saygı gösteririm diyeden burada. Gördümmü affetmem sıkıştırırım diyende burada. Uzuuun uzuun cümleler yazanlarda burada kısa özet geçenlerde burada. Hatta ben bile buradayım.

Bir tek konuya sebep olan videonun sonradan buraya üye olduğu öğrenilen muhattabı yok. Yorumlar videodan eğlenceli ne yalan söyliyim.
    Tekrar bir alıntı yapasım geldi.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

majesty - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herşeyimiz böyle oldu artık, insanlar popüler olabilmek için neler yapmaya başladılar.Sewdiği ilgi duyduğu weya merak ettiği için değil de sadece popüler olabilmek için yapıyorlar bunu ve ne yazıkki yaptığı şeylerin farkında bile değiller.

ne güzel pist sürelerini konuşmaya balamıştık, bir rekabet ortamı olmaya başlamıştı saygı çerçewesinde. Drift keza öyle.

neyse allah yardımcısı olsun inşallah birilerine zarar wermeden wazgeçerler, sonra arabayı kontrol etmekten çok daha zor mewzuları kontrol etmek zorunda kalırlar hayatları kararır.

allah ıslah etsin ne diyim
    Erkekler büyümez oyuncakları büyür...

Zero - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Allah kurtarsin..

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu aksam 8 de tamami varmis

http://instagram.com/p/ueWwNmwQyg/
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

h.savas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

buyrun burdan yakın...
    tabi ya ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0.59 ve 1.37 dekini beğendim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

direksiyonuna laf eden oluyor ama bence kötü olsa çoktan patlamıştı yine gayet iyi.ama patladığı zaman başkasına zarar vermez inş

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim yiğenimin beşiği bukadar sallamıyodur o ne öyleya dalga yemiş gemi gibi yüzüyor araba
    1881 - 193

wolrath - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1. motorlar emniyeti kullaniyor , duran arabalarin arasindan geciyor bu yuzden kapi mapi acilinca gebersinler mantigina bayildim.
    2. makasi adrenalin icin atiyorsaniz, 1000lik bir racinge artci olun derim. 3.vitese bile atmadan, yuruyen trafikte arada tum seritler kapaliyken de olsa trafik yapmasini isteyin... ne demek istedigimi anlarsiniz...

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayır sosyal mesaj falan değil niyetim , zaten söylesen kim sever yalova kaymakamını bana ne. Anlıyorum şimdi istanbul'da yaşanlar bir arkadaşınızla sıradan bir buluşma için 30-40km yol gitmeniz gerekebiliyor. Ömrünüzün önemli kısmı yolda geçiyor. Trafik sizi harbiden bunaltıyor. Bir yere yetişmek yada akşam eve yarım saat olsun erken gideyim diye ter döke döke gazlıyorsunuz. Hepsine tamam hayat sizin , şehir sizin , derdi de güzelliği de size.

Anlamadığım kısmı , Bu kadar çileli bir şehirde , insanlar bir yerden bir yere ulaşmaya çalışıyor. Belli bir amaçları var. Çalışıp para kazanıp belli zorluklarla aldıkları arabalar ile yoldalar.

Amaçsız bir şekilde , sadece ve sadece biraz adrenalin hormonu salgılamak , biraz vuh ulen sana tepkisi almak adına ; bu insanların arabalarının arasından , bomboş bir akşamınızda yola çıkıp mallarına canlarına kastederken hiç mi ihtimal veren olmuyor ki insanlar beddua edecekler. Gerçekten küfür edecekler. Bunu ben yapıyorsam annemin de önüne böyle kıran olur , eşimin de önüne böyle geçen olur allah korusun SADECE bu eğlenceniz uğruna gelip aynı şekilde önünüzden geçene sinirlenmiyor musunuz ?

Allah'a inanan vardır , Karma diyen vardır , Putperest vardır.. Enerji dersin , *** püsürük dersin.. Adını koyarsın da o şey dönüp dolaşıp senin gibi bir MAKASÇI , TRAFİKÇİ Bir cumartesi akşamı , eşinle , sevgilinle güzel güzel giyinmiş hazırlanmış özenmişsin çıkmışsın evden. Yıl dönümün için yemeğe gidiyorsun sakin sakin orta şeritte. Sevgilin aldığın çiçeğin güzelliğinden bahsederken , çalan şarkıya eşlik ederken o çok güzel başlamış akşamın ; en beklemediğin bir anında , sağ aynanda hızlıca gelen bir aracı farketmenle önüne kırarken sana değip spin attırması bir anlık bir hadisedir ve nasıl oldu derken e5 in orta yerine 5 arabaya çarpıp yolun bir köşesinde kalmışsındır.
    O an aklındaki tek şey , Yanındaki'nin durumu olur ya hani. Canı yandı mı , bir şeyi var mı. Çok kötü vurduysa belki takla bile atarsın..

Senaryonun devamını yazmaya üşendim finans ödevi yapacağım da , inandığınız şey bir kibrit kutusu bile olsa ona diyorum ki Her KEYFİNE ; ZEVKİNE insanlara bunları yaşatan arkadaşlara yaşat bu senaryoyu...

Fikrime katılmayana inanın saygı duymuyorum. Çünkü saygı hak edilir. Saygı duyulacak insan olabilmek nasip olur inşallah her sürücüye de , yayaya da , motorcuya da..
    -Fırat

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Techi okuyup gaza gelmis bu eleman

bayramoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayır sosyal mesaj falan değil niyetim , zaten söylesen kim sever yalova kaymakamını bana ne. Anlıyorum şimdi istanbul'da yaşanlar bir arkadaşınızla sıradan bir buluşma için 30-40km yol gitmeniz gerekebiliyor. Ömrünüzün önemli kısmı yolda geçiyor. Trafik sizi harbiden bunaltıyor. Bir yere yetişmek yada akşam eve yarım saat olsun erken gideyim diye ter döke döke gazlıyorsunuz. Hepsine tamam hayat sizin , şehir sizin , derdi de güzelliği de size.

Anlamadığım kısmı , Bu kadar çileli bir şehirde , insanlar bir yerden bir yere ulaşmaya çalışıyor. Belli bir amaçları var. Çalışıp para kazanıp belli zorluklarla aldıkları arabalar ile yoldalar.

Amaçsız bir şekilde , sadece ve sadece biraz adrenalin hormonu salgılamak , biraz vuh ulen sana tepkisi almak adına ; bu insanların arabalarının arasından , bomboş bir akşamınızda yola çıkıp mallarına canlarına kastederken hiç mi ihtimal veren olmuyor ki insanlar beddua edecekler. Gerçekten küfür edecekler. Bunu ben yapıyorsam annemin de önüne böyle kıran olur , eşimin de önüne böyle geçen olur allah korusun SADECE bu eğlenceniz uğruna gelip aynı şekilde önünüzden geçene sinirlenmiyor musunuz ?

Allah'a inanan vardır , Karma diyen vardır , Putperest vardır.. Enerji dersin , *** püsürük dersin.. Adını koyarsın da o şey dönüp dolaşıp senin gibi bir MAKASÇI , TRAFİKÇİ Bir cumartesi akşamı , eşinle , sevgilinle güzel güzel giyinmiş hazırlanmış özenmişsin çıkmışsın evden. Yıl dönümün için yemeğe gidiyorsun sakin sakin orta şeritte. Sevgilin aldığın çiçeğin güzelliğinden bahsederken , çalan şarkıya eşlik ederken o çok güzel başlamış akşamın ; en beklemediğin bir anında , sağ aynanda hızlıca gelen bir aracı farketmenle önüne kırarken sana değip spin attırması bir anlık bir hadisedir ve nasıl oldu derken e5 in orta yerine 5 arabaya çarpıp yolun bir köşesinde kalmışsındır.
    O an aklındaki tek şey , Yanındaki'nin durumu olur ya hani. Canı yandı mı , bir şeyi var mı. Çok kötü vurduysa belki takla bile atarsın..

Senaryonun devamını yazmaya üşendim finans ödevi yapacağım da , inandığınız şey bir kibrit kutusu bile olsa ona diyorum ki Her KEYFİNE ; ZEVKİNE insanlara bunları yaşatan arkadaşlara yaşat bu senaryoyu...

Fikrime katılmayana inanın saygı duymuyorum. Çünkü saygı hak edilir. Saygı duyulacak insan olabilmek nasip olur inşallah her sürücüye de , yayaya da , motorcuya da..
    ne güzel yazmıssın kardesim..

dj_batukaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

o son sahneye en son çıkan Kamyonet keşke 10 20 saniye önce yola dalsaydı görürdü o ölümüne makası da seytanı da akşamıda hepsine bakardı ebesinin .... ordan

fthdrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    236 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok acemi çok..

lethaldoze - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

buyrun burdan yakın...
    Videoyla az daha oynasalarmış bu yılın montaj ödülünü kaparlarmış.

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı h.savas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    [vido=yutube;-9v508k5JJw]http://www.youtube.com/watch?v=-9v508k5JJw[/video]

buyrun burdan yakın...
    Şimdi bunun neyini beğenmeyecekler. Bence gayet başarılı. Girmeye tereddüt etmeyi bırak. Düşünmeyeceğim yerlere girdi.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)