User Tag List

Sayfa 17/18 İlkİlk ... 715161718 SonSon
327 sonuçtan 305 ile 323 arası

Konu: Bi bitmediniz...

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miami olurmu oyle sey biz kimiz
    Alıntı STP Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Miami olurmu oyle sey biz kimiz
    Bizi kimse bilmesinde önemli değil bu saatten sonra , o yılları geri versinler yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kötü yorumlarınız için teşekkürler. Yaptığımızın yanlış olduğunu bizde biliyoruz. 2,3 video daha çekip zaten makas işini bitireceğim. Direksiyon kontrasına herkes kafayı takmış boş boş yorum atmış ama direksiyonda 30 derece boşluk olduğundan kimsenin haberi yok. Araç stok olduğundan sizin basık araçlarınız gibi kolay kontrolde edilmiyor ayrıca lastiklerde kabak. Güvenlik sistemide yok aynı şartlarda daha iyisini yaparız diyen varsa güvenlik sistemsiz aracına oturayımda yapsın bi zahmet.
    Turbo, Piston, Kask, Disk Fren, Amortisör Anahtarlık için ulaşabilirsiniz...
    Taklitler her zaman asıllarını yaşatır...

cagalazade - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı FHN67 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kötü yorumlarınız için teşekkürler. Yaptığımızın yanlış olduğunu bizde biliyoruz. 2,3 video daha çekip zaten makas işini bitireceğim. Direksiyon kontrasına herkes kafayı takmış boş boş yorum atmış ama direksiyonda 30 derece boşluk olduğundan kimsenin haberi yok. Araç stok olduğundan sizin basık araçlarınız gibi kolay kontrolde edilmiyor ayrıca lastiklerde kabak. Güvenlik sistemide yok aynı şartlarda daha iyisini yaparız diyen varsa güvenlik sistemsiz aracına oturayımda yapsın bi zahmet.
    ortak tepkimiz, sizinle aynı anda trafiği paylaşan diğer sürücülerin hayatıyla da oynuyor olmanıza dair tepkimizdir... kötü yorum kısmını, çekilecek son 2-3 videoyu, basık araçlarımızı vs bırakın da, artık bir an önce vazgeçin başkalarının hayatıyla oynamaktan..
    her zafer acı ister...!

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence o 2-3 denemeyi boşver arkandakilere yazık . Bukadar bakimsizlikla bukadar acayip hareketler dahada tehlikeli oldgunu kanitladi.

Bide neyin hirsi bu? Kim seni bukadar gaza getirdide böyle acayip bakimsizlikla boyle hareketler yapiyosn
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    nan miami giselere gıren kımdı ?
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben giselere girmedim melii giselerde onumde duran adama girdim sagolsun ozgun uyarmadan kacinca kacinilmaz oldu patladik

Sert@ç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Makasa girerken direksiyonda boşluk yok ters kontra verirken var ?
    Arabanın basık olması makas atarken ekstra yol tutuşu mu sağlıyo ?

Benim arabamda stok yay vs yok
    http://www.youtube.com/watch?v=Y1-yBuvCH14
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    3 tane daha konu acarsan magnumdan lamboyu kazanıcaksın hemde yalamadan..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direksiyonun tepkisizliğini görmek isteyenler için burda

siz ikimilim direksiyonu kıvırıp sağ sol yaparken biz direksiyonla boğuşuyoruz. okadar oynatmam gerekiyor direksiyonu iki gıdım kayalım diye. ama size gereksiz kontra gibi geliyor neyse nedenini öğrendiniz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Sert@ç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Makasa girerken direksiyonda boşluk yok ters kontra verirken var ?
    Arabanın basık olması makas atarken ekstra yol tutuşu mu sağlıyo ?

Benim arabamda stok yay vs yok
    http://www.youtube.com/watch?v=Y1-yBuvCH14
    usta senin araba kaç model benimki 23 senelik araç bırakta yayları amortisörleri biraz gevşesin. eski model araç kullananlar bilir, yeni model araba kullanmak daha kolaydır. güvenlik var direksiyon tepkisi çok iyi yay amortisör şahane daha ne olsun. emin ol e34 lerin m5 amortisörlerinden daha iyi amortisör vardır yeni 3 serilerinde

STP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen bide bu arabayla trafik yapiyosun oylemi ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse konuya açıklık getirmişimdir umarım. normalde yolda makas atan biri değilim. hayatımın sonuna kadar video çekecekte değilim. yaptığım yanlış olduğunu biliyorum. övünülecek bi durumda yok. arabanın içinde benim hayatımda var sonuçta o yüzden pür dikkat gidiyorum. gereksiz küçük yerlere girmiyorum gereksiz riske girmiyorum. kimseye zararım dokunmaz. ayrıca arkadaşı bide pistte görelim diyenler var ya, kendileri tosfed fia onaylı pist yarışçı lisansımın olduğunu bilmiyorlar heralde ki konuşuyorlar. sizleri yeterince aydınlattığımı düşünüyorum nasıl zorluklarla bu hareketleri yaptığımı anlattım. zaten yakında e5 te gitme olayını bırakıcam, ozamana kadar biraz işin iyi tarafından bakıp eğlenebiliyorsanız eğlenmeye çalışın. birdaha yazmayı düşünmüyorum iyi akşamlar...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak kardesım makas atıp vıdeo cekıyorsunuz o yolu burdan bır dunya adam kullanıyor ALLAH korusun delının bırıne denk gelırısn senı yolun dısına atar atkandan atesmı eder yaralanırmısın ölürmusun bılemem daha 22 yasındasın kanın kaynıyor gıt bos alanda ne yaparsan yap ama ıstanbul trafıgınde yanlıs haraketler yapıyorsun abın olarak uyarıyorum ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bak kardesım makas atıp vıdeo cekıyorsunuz o yolu burdan bır dunya adam kullanıyor ALLAH korusun bırıne vurusanız kaza yaparsanız kaza yaptırırsanız delının bırıne denk gelırısn senı yolun dısına atar arkandan atesmı eder yaralanırmısın ölürmusun bılemem daha 22 yasındasın kanın kaynıyor gıt bos alanda ne yaparsan yap ama ıstanbul trafıgınde yanlıs haraketler yapıyorsun .....

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen gişeler olayını nerden biliyon lan melo 3 4 kişiden fazlası bilmez. Ayrıca bizim yaşadıklarımız o yıllarda kaldı bitti şimdiki nesil bilenmezsin atarlanmasın kızmasın yapmasında o zamanki ortam kumburgaz cadde vs. bikaç isim var zaten gerisi teferruat.
    O yıllarda iğne deliği aranırdı kafa tutan birisinin olması gerekmez kan öyle akıyordu vefat eden arkadaşlarımızda oldu.

Bizim oturup saatlerce kara kara düşündüğümüzü acaba arabada cocuğu varmıydı dediğimizi kendimize küfür ettiğimizi bilen biliyor zaten.

YAPMAYIN

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    18-22 yaslari arasinda yaptiklarimdan sonra hala hayattaysam heralde Allahin sevgili kuluyumdur. Kaniniz kayniyor anliyoruz ama biraz akil mantik birazda buyuklerinizi dinleyin luten .

drago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    54 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ahmet Bby Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aklıma şu geldi bunları izleyince ve videodaki yorumlara bakacak olursak
    http://www.youtube.com/watch?v=28vqjA3I6Q8
    videodaki gamsız herif iyi güldürdü

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vay arkadaş adam hala yaptığım yapacaklarımın teminatıdır kafasında takılıyor ! Birde çekinmeden arabadaki sorunları yazıp bir iş yaptığını düşünüyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen gişeler olayını nerden biliyon lan melo 3 4 kişiden fazlası bilmez. Ayrıca bizim yaşadıklarımız o yıllarda kaldı bitti şimdiki nesil bilenmezsin atarlanmasın kızmasın yapmasında o zamanki ortam kumburgaz cadde vs. bikaç isim var zaten gerisi teferruat.
    O yıllarda iğne deliği aranırdı kafa tutan birisinin olması gerekmez kan öyle akıyordu vefat eden arkadaşlarımızda oldu.

Bizim oturup saatlerce kara kara düşündüğümüzü acaba arabada cocuğu varmıydı dediğimizi kendimize küfür ettiğimizi bilen biliyor zaten.

YAPMAYIN
    bebem ben 92 den bu yana gazlıyorum ben sızlerı goruyordum ama kulvarımız farklıydı araba yapıp manıtacılık pesındeydım bır ıkı kere gecılınce ulan didim sıra geldı araba yapmaya basladım bmw mercedes golf tayyar vs vs gıse olayınıı herkez bılıyor sagır sultan bıle bılıyor ama ben stp nın oldugunu bılmıyordum

Leader01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    neyse konuya açıklık getirmişimdir umarım. normalde yolda makas atan biri değilim. hayatımın sonuna kadar video çekecekte değilim. yaptığım yanlış olduğunu biliyorum. övünülecek bi durumda yok. arabanın içinde benim hayatımda var sonuçta o yüzden pür dikkat gidiyorum. gereksiz küçük yerlere girmiyorum gereksiz riske girmiyorum. kimseye zararım dokunmaz. ayrıca arkadaşı bide pistte görelim diyenler var ya, kendileri tosfed fia onaylı pist yarışçı lisansımın olduğunu bilmiyorlar heralde ki konuşuyorlar. sizleri yeterince aydınlattığımı düşünüyorum nasıl zorluklarla bu hareketleri yaptığımı anlattım. zaten yakında e5 te gitme olayını bırakıcam, ozamana kadar biraz işin iyi tarafından bakıp eğlenebiliyorsanız eğlenmeye çalışın. birdaha yazmayı düşünmüyorum iyi akşamlar...
    adam ne zorluklarla uğraşıyor vallahi helal olsun, beyler tebrik edin ihtiyaç sonuçta sizler için uğraşıyor adam bide siz bu adama laf söylüyorsunuz, ayrıca artık sakin olabilirsiniz adamın lisansı var kaza yapmayacak yani müsterih olun,

FHN67 o kadar zorluklarla uğraşmışsın buda benden sana teşekkür baabında

http://www.youtube.com/watch?v=B5LAwIXHxbI

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)