YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı
Boğaz köprüsü girişinde beşiktaş katılımında polis noktasında yanında bekleyin bakalım emniyetten gelen hangi motorcuya ceza yazılıyor, yok saygı gösterceksin saygı göreceksin vs. zırvalamaya gerek yok, 3 şerit yolda şağ şerit üzerinde gidiyorum hızım 70 km. adam sapağı kaçırdım diye en soldan üzerime kırıyor, kime saygı duyayım. Biraz bencilliği bırakıp empati kurun, bütün motosiklet kullananlar aynıdır demiyorum, iyi sürücü kötü sürücü mutlaka vardır. Ben kuralına uygun biniyorum, sen cep telefonuna mesaj yazarken arabanla benim üzerime çıkıyorsun burda kim kime saygı duyacak, emniyet şeridinde motosikletlere ceza yazılmamasının bir sebebini size söyleyeyim emniyet müdürü bir tanıdığımız ile konuşurken kendisi söyledi bende öyle bilgi sahibi oldum, motosikletler araçlar arasında giderken kaza yapma riski daha yüksek ve araç sürücülerinde yeterli duyarlılık olmadığı için müsamaha gösteriliyor esneklik gibi yani, emniyet şeridine girdiği için ceza yiyen motosiklet sürücüleride var. Bizim millette bi alışkanlık var bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyor, bi binin şu aletin üzerine 2 saat dolaşın istanbul gibi bi yerde ne demek istediğimi çok iyi anlarsınız. Kanun soran bir arkadaş vardı, ehliyetini alırken geçiş hakkı diye bişeyler öğretiyorlardı öğrenemedin herhalde, yaya, bisiklet, motosiklet ve sonra otomobil gelir.