rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı
Hayır sosyal mesaj falan değil niyetim , zaten söylesen kim sever yalova kaymakamını bana ne. Anlıyorum şimdi istanbul'da yaşanlar bir arkadaşınızla sıradan bir buluşma için 30-40km yol gitmeniz gerekebiliyor. Ömrünüzün önemli kısmı yolda geçiyor. Trafik sizi harbiden bunaltıyor. Bir yere yetişmek yada akşam eve yarım saat olsun erken gideyim diye ter döke döke gazlıyorsunuz. Hepsine tamam hayat sizin , şehir sizin , derdi de güzelliği de size.
Anlamadığım kısmı , Bu kadar çileli bir şehirde , insanlar bir yerden bir yere ulaşmaya çalışıyor. Belli bir amaçları var. Çalışıp para kazanıp belli zorluklarla aldıkları arabalar ile yoldalar.
Amaçsız bir şekilde , sadece ve sadece biraz adrenalin hormonu salgılamak , biraz vuh ulen sana tepkisi almak adına ; bu insanların arabalarının arasından , bomboş bir akşamınızda yola çıkıp mallarına canlarına kastederken hiç mi ihtimal veren olmuyor ki insanlar beddua edecekler. Gerçekten küfür edecekler. Bunu ben yapıyorsam annemin de önüne böyle kıran olur , eşimin de önüne böyle geçen olur allah korusun SADECE bu eğlenceniz uğruna gelip aynı şekilde önünüzden geçene sinirlenmiyor musunuz ?
Allah'a inanan vardır , Karma diyen vardır , Putperest vardır.. Enerji dersin , *** püsürük dersin.. Adını koyarsın da o şey dönüp dolaşıp senin gibi bir MAKASÇI , TRAFİKÇİ :) :) :) Bir cumartesi akşamı , eşinle , sevgilinle güzel güzel giyinmiş hazırlanmış özenmişsin çıkmışsın evden. Yıl dönümün için yemeğe gidiyorsun sakin sakin orta şeritte. Sevgilin aldığın çiçeğin güzelliğinden bahsederken , çalan şarkıya eşlik ederken o çok güzel başlamış akşamın ; en beklemediğin bir anında , sağ aynanda hızlıca gelen bir aracı farketmenle önüne kırarken sana değip spin attırması bir anlık bir hadisedir ve nasıl oldu derken e5 in orta yerine 5 arabaya çarpıp yolun bir köşesinde kalmışsındır.
O an aklındaki tek şey , Yanındaki'nin durumu olur ya hani. Canı yandı mı , bir şeyi var mı. Çok kötü vurduysa belki takla bile atarsın..
Senaryonun devamını yazmaya üşendim finans ödevi yapacağım da , inandığınız şey bir kibrit kutusu bile olsa ona diyorum ki Her KEYFİNE ; ZEVKİNE insanlara bunları yaşatan arkadaşlara yaşat bu senaryoyu...
Fikrime katılmayana inanın saygı duymuyorum. Çünkü saygı hak edilir. Saygı duyulacak insan olabilmek nasip olur inşallah her sürücüye de , yayaya da , motorcuya da..