User Tag List

Sayfa 8/18 İlkİlk ... 678910 ... SonSon
327 sonuçtan 134 ile 152 arası

Konu: Bi bitmediniz...

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı YavuzNaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İnci gibi sosyal mesajları dizen arkadaşlar; Bu videodaki hareketleri kınadığınız gibi aynı özveriyi trafikte Motosiklet sürücülerine de gösterirsiniz umarım, aynalarınızı kullanın, e-5 te trafik akış hızında gidipte çekil kenara kornaları sellektörleri yapmak nasıl bir kibir? hazımsızlık.? soda şişesi vereyim üstüne otur. Sözüm bu tarz araç kullananlaradır..
    Alıntı ahmet_xy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eyvallah haklısın. peki sıkışık trafikte aralardan dalan motosiklet sürücülerine ne yapmak lazım?
    Al birini vur ötekine. Şu trafikte teker sayısı önemli değil. İnsanın insana saygısı yok. Herkes her kurala dikkat ediyor ama burnumuz boktan kurtulmuyor. Nasıl iş anlamadım.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı volkan_gs Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lan arkadaş 80 le ceza geliyor bize, bunlara polis denk gelmiyor ben de buna kuruluyorum buyur
    seyir halinde telefonla konuşmaktan yedim en son komediye bak

anca tünelde 55 le gidene iş olsun memur beyler, makasçı patlayınca tutanak tutmaya gelirler o yeter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eyvallah haklısın. peki sıkışık trafikte aralardan dalan motosiklet sürücülerine ne yapmak lazım?
    Kendinde söylüyorsun zaten sıkışık trafik, hazmedilemeyen bu zaten bütün araçların trafikte beklerken motosikletin geçip gitmesi zor geliyor, sırf motosiklet geçmesin diye yolun kenarına arabayı sokmalar, şeritler arasından geçirmemek için önüne kırmalar hep yaşanan şeyler, motosiklet yolun neresi müsaitse geçer, bütün motosiklet sürücüleri aynıdır demiyorum, herkez otomobil kullanıyor bende dahil ancak büyük bir kısmı motosikleti taşıt olarak görmüyorsunuz ciddiye almıyorsunuz, kısa bir zaman önce başımdan geçti, kırmızı ışıkta bekliyorum en öndeyim, bir otomobil geldi arkama kornaya basıyor ne oldu dedim, kenara çekilsene diyor sebep ne dedim, araba geldi görmüyormusun diyor hödük. Şimdi burda bahse konu video çeken arkadaşa sosyal içerikli telkinlerde bulunmadan önce herkes kendisine bir baksın, ben duyarlı bir sürücümüyüm diye.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

ahmet_xy
    Misafir
    Kendinde söylüyorsun zaten sıkışık trafik, hazmedilemeyen bu zaten bütün araçların trafikte beklerken motosikletin geçip gitmesi zor geliyor,
    hayır sen demek istediğimi anlamadın. şimdi farzet trafik sıkışmış, bekliyoruz. o arada iki araç arasından bir tane motosikletli sürücü geçiyor diyelim. araçlardan birisi herhangi bir nedenle kapıyı açsa ve motosikletli açılan kapıya çarparak ölse. şimdi burda kusur kimde olur? bence motosikletlide olur.

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    cogunlukla duran trafikte gordugumde gecemiyorsa yolunu acarım saga sola kayarak yada aynamı kapatırm gecemesse, ama cogu kısmı aralardan dangoz dangoz gidiyo sigara içmeye elimi cıkarmaya korkuyorm kolu kapıp götürcek bigün bitanesi geç yavastan yavastan hızlı gecsen biri kapısını acsa nolcagnı düsünmüyolar
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır sen demek istediğimi anlamadın. şimdi farzet trafik sıkışmış, bekliyoruz. o arada iki araç arasından bir tane motosikletli sürücü geçiyor diyelim. araçlardan birisi herhangi bir nedenle kapıyı açsa ve motosikletli açılan kapıya çarparak ölse. şimdi burda kusur kimde olur? bence motosikletlide olur.
    O durumda kapıyı açmadan önce otomobilde Ayna kullanıyoruz, neyse haklı haksız mevzusunun tartışmasında değilim, amacım bu konuda farkındalık yaratmak, trafikte empati yapabilmek özverili ve duyarlı olmak kimseye birşey kaybettirmez.
    40 Alimi 1 Delille yendim, 1 Cahili 40 Delille Yenemedim. (İmam Şafii)

ahmet_xy
    Misafir
    amacım bu konuda farkındalık yaratmak, trafikte empati yapabilmek özverili ve duyarlı olmak kimseye birşey kaybettirmez.
    haklısın. motosikletli kardeşlerimize saygı göstermeliyiz ama onlar da trafik kurallarına uygun hareket etsinler. trafikte duran iki araç arasından geçmesinler. Berkan arkadaşımızın dediği gibi insan kolunu dışarı çıkartmaya korkuyor, gelip bir motosikletli çarpacak diye.

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    cogunlukla duran trafikte gordugumde gecemiyorsa yolunu acarım saga sola kayarak yada aynamı kapatırm gecemesse, ama cogu kısmı aralardan dangoz dangoz gidiyo sigara içmeye elimi cıkarmaya korkuyorm kolu kapıp götürcek bigün bitanesi geç yavastan yavastan hızlı gecsen biri kapısını acsa nolcagnı düsünmüyolar
    berkan bana kamera bul sana trafik videosu çekiim motorla

wekoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide araba gitse neler olcak...
    gariban 106 gti....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kendinde söylüyorsun zaten sıkışık trafik, hazmedilemeyen bu zaten bütün araçların trafikte beklerken motosikletin geçip gitmesi zor geliyor, sırf motosiklet geçmesin diye yolun kenarına arabayı sokmalar, şeritler arasından geçirmemek için önüne kırmalar hep yaşanan şeyler, motosiklet yolun neresi müsaitse geçer, bütün motosiklet sürücüleri aynıdır demiyorum, herkez otomobil kullanıyor bende dahil ancak büyük bir kısmı motosikleti taşıt olarak görmüyorsunuz ciddiye almıyorsunuz, kısa bir zaman önce başımdan geçti, kırmızı ışıkta bekliyorum en öndeyim, bir otomobil geldi arkama kornaya basıyor ne oldu dedim, kenara çekilsene diyor sebep ne dedim, araba geldi görmüyormusun diyor hödük. Şimdi burda bahse konu video çeken arkadaşa sosyal içerikli telkinlerde bulunmadan önce herkes kendisine bir baksın, ben duyarlı bir sürücümüyüm diye.
    Abi iyi demişsin hoş demişssin evet gerçekten motorlara bilerek önüne kıranlar var yol vermeyenler var hatta makas atıcam diye sıfır geçenler var kabul. AMA motorcular motorlarını taşıttan kabul görmesini istiyorsa o şerit çizgizi üzerinden gitmeyecek, kurallara uyacak. Emniyet şeridinden yardırmayacak. Biz trafikte sıkışık beklerken benim arabama sıfır geçmeyecek. Bi de yavaş da gitmiyorlar ki şerit çizgisinden yara yara gidiyolar trafikte bi tanesi aynama çarpmıştı oralı olmadı devam etti adam. Sen kurallara uymazsan hoşgörüsüz olursan kimse de saygı göstermez abi yanlış mıyım?

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    berkan bana kamera bul sana trafik videosu çekiim motorla
    askere saygım sonsuz Arda
    1881 - 193

volkan_gs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O durumda kapıyı açmadan önce otomobilde Ayna kullanıyoruz, neyse haklı haksız mevzusunun tartışmasında değilim, amacım bu konuda farkındalık yaratmak, trafikte empati yapabilmek özverili ve duyarlı olmak kimseye birşey kaybettirmez.
    Motorsikletlere gayet saygılı davranırım, yol açarım hep yanımdan geçsinler diye, fazla yakınlarına girmem rahatsız olmasınlar diye önce onu belirteyim.
    Yalnız bu aradan hızlı geçme konusunda biraz yanlı bir yorum yapmışsınız diye düşünüyorum, tabiki aynaya bakarak açacağız kapıyı ama 50 cm yanında başka bir araç varken aradan 30-40 km hızla bir cisim geçeceğini tahmin edemeyen insanlar olabilir.
    Dün mesela kaldırıma yanaştım annem inecek arabadan, kadının kapıyı açmasıyla kaldırımdan bir motorun geçmesi bir oldu. Yarım saniye sonra geçse kapıya belki anneme çarpacaktı, ki o ufak sucu motorlarından falan değildi yani.
    Motorsiklet tutkusu olan ve bu işe para ve emek harcayan insanlar daha bilinçli elbette, ama dağdan yeni gelmiş çocuklara su, pizza vs. dağıtsın diye verdikleri o küçük motorlar yüzünden herkesin antipatik gördüğü bir taşıt haline geldi motorsiklet maalesef.
    He tüm bunların dışında bizim cahil, kompleksli, öküz şöförlerimiz ben gidemiyorsam o da geçmesin diye taciz ediyorlar motorları o konuya katılıyorum.
    diyemedim ya la

Satış Bölümü Sorumlusu Yogi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    40 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    burda kim motor kullansa emin olunki emniyettende gider şerit çizgilerinin üstündende.

emniyeti ve araba aralarını çok kullanıyorum yoksa motoru kullanmamızın bir anlamı yok

istanbulda çoğu insan zevk aldığı için kullanmıyor ekonomik, hızlı ve park derdi olmadığından kullanıyor. motorun bu özelliklerini kullanmazsak hayatımızı boş yere daha fazla riske atmış oluruz.

mimarsertac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arabanın kıçı başı ayrı oynuyor. Sanki Kadıköy vapuru her şerit değiştirdiğinde bir sallanıyor.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı KaanBRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benimde değinmek istediğim konu bu zaten,böyle şeyler insanın içinde olduktan sonra tahsili ve aile eğitiminin bir önemi kalmıyor.Bunu yapan kişilerin ailesine eğitimine değinmeye ne gerek var.
    her ne kadar net genelleme yapılmasa da istisnalar hiç bir zaman kaideyi bozmaz. Başka neye yoracağız madem öyle ? İnsanın içinde olması ne demek ki , her insan günahsız fikirsiz düşüncesiz doğuyor. Genetik etkenler illaki vardır da burada bu kadar irdelemeye gerek yok gayet eğitim , çevre , ve aile insanı şekillendiren en büyük etkenler hayattaki.

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yogi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    burda kim motor kullansa emin olunki emniyettende gider şerit çizgilerinin üstündende.

emniyeti ve araba aralarını çok kullanıyorum yoksa motoru kullanmamızın bir anlamı yok

istanbulda çoğu insan zevk aldığı için kullanmıyor ekonomik, hızlı ve park derdi olmadığından kullanıyor. motorun bu özelliklerini kullanmazsak hayatımızı boş yere daha fazla riske atmış oluruz.
    Emniyet şeridi motorlara serbest değil mi zaten yanlış mı biliyorum ?

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trafik sıkışıksa oda bekleyecek abiler. Her aracın şeridi belli motorlar şeritler arasından geçebilir gibi bir durum yok. Şeridini ortalayıp her taşıt gibi sıkış trafikte beklemeli. Aksini yapıyorsa aniden açılan kapıdan. Şerit değiştiren araçtan saygı beklemesin.

Gunes G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı HaKo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emniyet şeridi motorlara serbest değil mi zaten yanlış mı biliyorum ?
    Tabiki serbet DEGIL. Motosiklette motorlu bir tasit ve kurallara bir otomobile kadar uymak zorunda.

Emniyetten yardirip, duran araclarin arasindan gecen, uzerine "bunlari yapmayacaksak niye aldik motoru?" derseniz, zerre saygi bekleme hakkinizda olmaz. Siz kanunlara aykiri davranip sistemi istismar edip gideceginiz yere giderken, emniyetten giden bir otomobilden zerre farkiniz yok bunu iyi belleyin motorcular olarak.

Bu ulkede motosiklet, buyuk olcude trafik kurallarini istismar edip, hizli ulasim saglamak icin alinan ve kullanilan bir tasit. Siz trafik kurallarini, sadece hacimsel olarak diger araclardan daha ufak oldugunuz icin kafaniza gore egip bukerken, bu imkani olmayan diger tasitlari hice sayiyorsunuz.

Kalkipta saygi istiyoruz demeden once, motorcularin diger tasitlara saygi gostermesi, trafik kurallarini egip bukmemesi istismar etmemesi gerekiyor. Polis gorevini yapmiyor, goz yumuyor diye emniyetten serit aralarindan yardirirsaniz, dedim ya saygi filan gormeyi unutun.
    You call it turbo lag , i call it foreplay ...

Fatih - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu kanunda nerede yazıyor?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)