Helal olsun. Ben onun yaşındayken mahallede top koşturuyordum çocuk evine ekmek götürüyor, bizim böyle çocuklara ihtiyacımız var
Bu arkadasi bulanlar telefon numara yada benzeri iletisim yolunu bana pm atabilir mi?
Bu yaşta böyle onuruyla para kazanan bir kardeşim sebepsiz yardımı da kabul etmez diye düşünüyorum
Örnegin 500 tane corap alabilirim. Maalum kış. Çoraplarıda durumu olmayan öğrencilerin oldugu okullarda dagıtılabilir böylece bir nebzede yardımımız dokunur genç kardeşlerimize
2010 Astra 1.6T Sold
2013 W204 AMG Sold
...
çorap almak, para vermek vs bunlar geçici çözümler olur. forumda durumu gerçekten iyi arkadaşlarımız var. bu güzel çocuğun eğitim masrafları karşılanabilir, işte bu işe yarar bir yardım olur.
hayran kaldım
arkadaşa ulaştığınızda buraya yazın ortak birşeyler yapalım
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
bu sefer hızlı cozemedik ben sabaha bulunur diye tahmin ediyordum
varmı bakabilen bu kardeşimize
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
hakikaten,
ulaşılabildi mi kardeşimize ?
TechTurkey hadi bir hareket, burada bulunmazsa hiçbir yerde bulunmaz...
Loading...
Kendim Eskişehir'de olsam, daha iyi araştırabilirdim ama hala bulamadı arkadaşlarım. Bir haber çıktığı anda paylaşıcam bu konuda son durumu.
Cezmi Kalorifer'in video altında ki yorumlarınada bakmak lazım, Face' kullanmadığım için göremiyorum yorumları.
Real Cars, Real Roads.
karakuş yazdıgından sonra yorumlara baktım
videoyu ceken kişi eskişehir donas yanı fıstık bazarda yer sahibi taytcı abdullah diye biriymiş
0546 640 4247 diye bi numara verilms suan telefonum cekmeyen bi alandayım birisi arayabilirse ben cıkana kadar güzel olur yoksa ben arar konusurum
çocuk için eskişehir porsukda dolaşıyor denmiş bir kaç yorumda
Videoyu cekene ulastm biraz önce
Martin iletişim numarasını istedim biraz vermek istemedi çok arayan olma kotu bizi olmaması adına herkese vermediğini iletti
Durumu anlattım siteden bahsettm bir kaç arkadaş yardımcı olmak istediğimizi soledm güveni geldi numaranın is yerindenoldgunu yarn vereceğini söyledi
Mert cuma günü beyaz showa cikicakms
Ailesi eğtim bursu dışında kimseden birşey istememişler durumları videoda anlatılandan daha kotuymus ama yinede maddi bi istemde kimseden bulunmamışlar çocuklarının okumasini çok istyorlarmis
Durum bundan ibaret yarin numarayı alırım yardımcı olmak isteyenlerle konuşup bi aksiyon alalım
Helal olsun su cocuga bu topic lutfen geride kalmasin hepimiz yardim edelim bu genc arkadasimiza.
Eğer ulaşabilriseniz, kabul ederlerse her ay düzenli olarak maddi destek olmak istiyorum. Mahfetti beni akşam akşam.. Eşek kadar heriflerin görmediğini bu yaşta görmüş helal olsun koca adama
07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI
Allah bol ve hayırlı kazançlar versin bu gönlü güzel kardeşimize...
Çıkar at acıları , Giy hadi cicileri ; Herşeyi unutturur Ankara Geceleri...
Beyaz sova cıkıyorsa yardım yagar....
Allah yolunu acık eysın,ınsallah eksık bırseyler kalırda,bıze yardım etme serefı duser...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)