live leak yasaklı youtube linki varmı
Printable View
live leak yasaklı youtube linki varmı
https://www.youtube.com/watch?v=Y0hH9Tly4vw buldum sanırım
Öyle genelleme yaparsan bende kalkar sana ağır konuşurum ama olmaz. Önce ne konuştuğunun bilincinde olacaksın. Hepsini bir tutamazsın.Benim babam dolmuş şoförü sen şuan bana küfür etmiş bulunuyorsun ?
Babam bu işi yaptığı halde bende kızıyorum çoğu durumda.Öğrenciyken dolmuş ve beyaz midibüslerle gidip geliyordum okula o yüzden biliyorum hepsini. Akyurt hattında içi tıka basa insan doluyken 2 kez kaza oldu onlarca insan yaralandı ambulanslar dolusu insan götürüldü hastanelere.Çubuk hattında çalışan midibus muavinle tartışırken K.karabekir caddesinde koskoca midibüsü devirdi.İçinde arkadaşlarım vardı.
Genel olarak tabiri caizse KASAP'lar ama herkesi aynı kefeye koyup ağır konuşmak olmaz.Ankara'da yaşamayan arkadaşlar ablayı haksız bulmuşlar ama helal olsun ablaya gayet güzel tepki vermiş.
Birşey daha ekleyeyim. Yukarıda arkadaşlarda söylemişler ama Zaten bu tarz insanların araçlarında seyahat eden hiç bir vatandaşın can güvenliği yok yani ablanın yaptığı bunların yanında çok ufak kalır.
ablanın canına tak demiş belli
Saygılı insanlar saygısızlık yapıyor demedim dikkat ettiyseniz, saygılı insanlar bu işi yapmaktan vazgeçiyor haliyle saygısız şöförlere, mal sahiplerine kalıyor meslek. Eskiden parayla değildi bu hatlar emek veren çalışıyordu azda kazansa çokda kazansa. Eskiden kalanlar kadir kıymet biliyor o yüzden. Şimdikiler köyünde tarla satıp, memleketinde onun bunun kaçakçılığını yapıp parasını bastırıp satın aldığı için çok değer vermiyolar mesele bu.
Babamla servise gidiyoruz binen inen iyi akşamlar diyor, direksiyonda babamı görenin yüzü gülüyor her ne kadar arada genelleme yapan düz mantık suratsızlar olsada, babam yokken insanlar yüzü asık biniyor arabaya.
65 yaş üstüde dediğim gibi, zaten günde 10 15 kişi abi parasız kaldım vs gibi sebeplerle bedava geliyor her otobüste. Bunu alışkanlık haline getirenler olsa dahi ses etmiyoruz genel olarak 2 lira için kimsenin gururu onuru kırılmasın diye ama dedesinin nenesinin 65 yaş üstü kartıyla bedava binen uyanıklar çok zoruna gidiyor insanın.