Valla kimse kusura bakmasında burda da varsa böyle kızlı erkekli ayılar onlara diyorum ,keşke ölseniz.
Valla kimse kusura bakmasında burda da varsa böyle kızlı erkekli ayılar onlara diyorum ,keşke ölseniz.
o engelli asansörü değilmi zaten..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Ben anormal bir durum göremedim. Herkes engel büyüklüğü sırasına göre binmiş !
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Zaten bu tür büyük yapıların içindeki asansörler büyük ölçüde engelli vatandaşlar ve bebek arabalı aileler için düşünülmüş yapılmıştır, tabiki normal insanlarda kullabilir ama öncelik sırasına göre tabi. Herzaman heryerde yaşanan bi durum malesef, bebek arabasıyla benzeri çok olay yaşadım alışveriş merkezlerinde.
Haber kanalına göndereceğim belki haber yaparlar ve oradaki insanlar kendilerini görüp utanırlar.. Hiç sanmıyorum ama
Bunlar da insan işte
bunun benzerı bır durum yasadım.engellı vatandas azarlamaya basladıg once sonra cocuklu olan aıle olarak bız destekledık vs olayı bır de buyuttu yuzsuzler benım de paramla alındı bu asansor gıbı.
avm lerde cocugunuz olunca cok kavga edeceksınız.normalde mızacım yumusaktır herseyı alttan alırım ama bu sekılde olaylara kayıtsız kalamıyorum.artık bu sekılde onume gecınce bebek arabasıyla ustlerıne cıka cıka AYI gıbı gırıyorum valla asansore.bu AYILAR bundan anlıyor.koskoca avm heryer merdıven dolu embesıl gıbı asansore tıka bısa doluyorlar.
Hayatımda en çok dikkat ettiğim seylerden biridir..O asansörün tam olarak işlevini bilemiyorum sadece engelliler için mi, normal vatandaşta kullanabiliyor mu ama ne olursa olsun bu durum onların şerefsizliğinin önüne geçemez...
Cok yakın arkadasım doğuştan kas erime hastası,beraber dışarı çıktığımda sık sık karşılaşıyoruz böyle insan müsfetteleriyle.. Bikaçını elimden zor aldılar bu durumdan dolayı..
Neymiş pazardan geliyormuş yorgunmuş lavuk !!
o önden binmeye çalışanlar kendıleri aynı durumda olsalar ne yaparlar acaba ?
[img width=300 height=250]http://img202.imageshack.us/img202/9708/ria.jpg[/img]
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)