Film'de sahnesi gibi.
Bir kaza'da vardı.Renaul Clio kaza yapıyordu arabada disko topu vardı.
Kaza yapıp takla atıyorlardı sanırım.Kameranın önünden sonra disko topu yuvarlanarak geçiyordu.Film sahnesi gibiydi....
Printable View
Film'de sahnesi gibi.
Bir kaza'da vardı.Renaul Clio kaza yapıyordu arabada disko topu vardı.
Kaza yapıp takla atıyorlardı sanırım.Kameranın önünden sonra disko topu yuvarlanarak geçiyordu.Film sahnesi gibiydi....
iyi olmuş gereksize.
Ih ıh ıh dersin kolun gitmiş olur tabi.. Hadi yallah bu da ders olsun sana ve senin gibilere..
O koku kokuluktan çıkıp simge haline geldi kardeşim onu demek istedim. Tabi ki bir kokuyla genelleme yapılamaz sözüm meclisten dışarı ama son zamanlarda gördüğüm bu tiplerde allahın emri gibi cama asılmış bu koku. Mesela ben sırf bu yüzden bile takmam camıma şu USA bayrağını.
Kekan şarkıları ile başlayan küfürlerle devam eden gece imana gelinerek ah uh sesileriyle tamamlanmış.
Bu omurgasızın sizin arabanıza arkadan çarptığını düşünün ve sonra tekrar yorumlayın kendi adıma öbür kolunuda ben kırardım.
kodumun yamyamları
çok ta iyi oldu çokta güzel oldu :D
Beceriksizlikte bir yetenek.
Ne güzelde rahmana geldiler :D
20. saniyede eleman geleceği görmüş ve durumu özetlemiş
Videonun başında ne yiyeceğini kendi ağzıyla söylemiş eleman,sonrasında avuçla'yarak yemişler zaten :D umarım öteki araçta yaralanan olmamıştır.
amerikan bayraklı koku +5 hp
clio makas videosundaki kaza anında inlemeler sırasında yuvarlanan disko topu gibi..
Dreksiyonu öyle tutarsan hakimiyetin o kadar olur işte.