Film'de sahnesi gibi.
Bir kaza'da vardı.Renaul Clio kaza yapıyordu arabada disko topu vardı.
Kaza yapıp takla atıyorlardı sanırım.Kameranın önünden sonra disko topu yuvarlanarak geçiyordu.Film sahnesi gibiydi....
Film'de sahnesi gibi.
Bir kaza'da vardı.Renaul Clio kaza yapıyordu arabada disko topu vardı.
Kaza yapıp takla atıyorlardı sanırım.Kameranın önünden sonra disko topu yuvarlanarak geçiyordu.Film sahnesi gibiydi....
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
O koku kokuluktan çıkıp simge haline geldi kardeşim onu demek istedim. Tabi ki bir kokuyla genelleme yapılamaz sözüm meclisten dışarı ama son zamanlarda gördüğüm bu tiplerde allahın emri gibi cama asılmış bu koku. Mesela ben sırf bu yüzden bile takmam camıma şu USA bayrağını.
Kekan şarkıları ile başlayan küfürlerle devam eden gece imana gelinerek ah uh sesileriyle tamamlanmış.
25'' Tesla Model Y Juniper Long Range
23" Fiat 500e LaPrima
23'' Tesla Model Y Performance / SOLD
Instagram Paylaşımlarım: edriver_35
Bu omurgasızın sizin arabanıza arkadan çarptığını düşünün ve sonra tekrar yorumlayın kendi adıma öbür kolunuda ben kırardım.
[SIGPIC]http://i1106.hizliresim.com/2011/6/24/7826.png[/SIGPIC]
kodumun yamyamları
Beceriksizlikte bir yetenek.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Videonun başında ne yiyeceğini kendi ağzıyla söylemiş eleman,sonrasında avuçla'yarak yemişler zatenumarım öteki araçta yaralanan olmamıştır.
amerikan bayraklı koku +5 hp
clio makas videosundaki kaza anında inlemeler sırasında yuvarlanan disko topu gibi..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)