şu siteye yorum atanlara bayılıyorum ya çok efsaneler
babası da "kaza anında çekse" şuan bu videoyu izlememiş olurduk.![]()
Toplamak için ağır olmak gerekmiyor. Öyle olsa kamyonlar ve tırlar hiç savrulmaz savrulsada hemen toplardı. Metronom haraketi gibi oluyor salınım. Ancak burada hız düşük ve aslında tekerler tutunuyor. Tutunmasa o kadar çabuk tutunma başlayıp çabucak kenarda yan durmazdı. Topladığı birşeyde yok sadece frene basıyor. Frene basmasa dediğim gibi araç toplardı benim görüşüm.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Skoda Octavia 1.6 Glx A4 2000
Skoda Fabia 1.4 6Y 2001
Chevrolet Cruze 1.6 WTCC Edition 2012
BMW R1200GS K50 2018
El Yapımı Araç Similatörü
Frene bastığı için arkası geliyor zaten, frene basmasa ve gaza dokunmaya devam etse savrulmadan yürürdü, sadece gazdan çekse hafif kontra ile kurtarmıştı diyorum ben de![]()
Boşverin kurtarmasın arkadaş..aynen böyle frenli devam etsin bence..Umarım bir sonrakinda bu kadar şanslı olmaz..
trafikten gözüm sürekli dikiz aynasında,biri makas atar mı,aradaki mesafeden geçebilir mi diye..Kaç kez frene basıp,makas atan şerefsizleri gidecekleri yola göndermişliğim var..(Kaza yaptırmak anlamında değil,geçsin bana bulaşmasın mantığı)
Hiçbirşeyin düzeleceği de yok ne yazık ki..Olay arabayı kaldırıp,2 kuka arasına parketmek değil çünkü..
Makas atanlar dışında birde şu sol şeritte 50-60km ile giden arkadaşları öpesim geliyor.Geç orta şerite,en sağa,kaçla gidiyorsan git babacım..Sonra el kol yapınca,karşılık veriyorsun haklıymışsın gibi..
Direksiyon başında telefon kullanmaktan bunlar. Yoksa akıl almaz 50 ile giderken spin atmak özel çaba gerektirir.
Beyler bisey sorucam bilmedigimden soruyorum kontra dediginiz ne oluyor ters kontra falan bilmedigimden soruyorum
Yanlis anlasilmasin
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)