User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
34 sonuçtan 20 ile 34 arası

Konu: Gaziantepte İnsalık Kelimesinin Öldüğünü Gösteren Görüntüler

ruudvan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    35 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kime inanıp kime inanmayacağımızı şaşırmış bir millet olduk açıkcası.
    bn şöföre kızmıyorum bu duruma insanları iten kendini aciz gösteren insanlara kızıyorum.
    birkaç sene önce popülerdi sara krizi geçirenler bilirsiniz.yardım etmeye çalışırsın daha sonrasında açım , ihtiyacım var vs diyip gerçek ile tiyatro olanını ayırt etmeden hüküm vermemize neden olan kişiliksizler vardı.
    minibüsün içinde nasıl bir durum geliştiyse çareyi senle mi uğraşıcaz günde senin gibi kaç kişi geliyor biliyormusuna dönmüş olay.
    köpek vurulma olayındada bilmediğimiz belkı bir detay vardır.açıkcası buradaki coğu kişi yakınına gelecek bir zarar için yakıp yıkar ortalığı.vurduyu kırdıyı seven bi milletiz.sıcak kanlılığımızda burdan geliyor koruyup kollamak istiyoruz.bir köpek yakınıma zarar verse gidip pompalı ile vurmam ama anlık öfkeyle bunu düşünebilirim.
    daha sonrasında görüyoruz mahkeme kısmını kesin hüküm verip vatandaş köpeği vurmuş olabilir.
    burdan küfretmek açıkcası çok kolay.olayın öncesini bilmeden görünen video ya göre.
    https://www.instagram.com/maxshineturkiye/

No coffee!!!

Hareli köyün polisajcısı !!!

Korollacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadas yok boyle bı sey ya valla ne dıyecegımı sasırdım hadı sofor kansızın tekı cıktı ya o arabada hıc mı yolcu yok? hele o cocugu kucaklayıp arabadan ındırıp oraya bırakana ne demelı? lanet olsun sızlere ınsanım dıye dolasıyorsunuz. boyle ınsanlar ınanınkı bu cocuk gıbı yardıma muhtac kalmadan olmezler.
    hayvana ates 2 ayaklı kopege hıc bı sey demıyorum. hatta kopek kelımesı bıle kopeklere hakaret olur vıcdansız pıslık
    Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
    KARS Atasözü..

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    abi nasıl bir olay bu ya, kafam basmıyor hiçmi kimse sesini çıkarmadı şofore

yıllar once çok samimi bir arkadaşımın sınıf arkadaşı okula gelirken bakırkoy minibusunde aynı şekilde fenalaşınca minibuscu kapıları kapatıp kimseyi dinlemeden hastaneye çekmiş

çocukta gizli kalp varmış minibuscu sayesinde şuan hayatta bence bu video üzerinden bulunup ceza çekmeli bu adam oldurmeye tesebbusten başka birşey değil

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

K0213 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ruudvan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kime inanıp kime inanmayacağımızı şaşırmış bir millet olduk açıkcası.
    bn şöföre kızmıyorum bu duruma insanları iten kendini aciz gösteren insanlara kızıyorum.
    birkaç sene önce popülerdi sara krizi geçirenler bilirsiniz.yardım etmeye çalışırsın daha sonrasında açım , ihtiyacım var vs diyip gerçek ile tiyatro olanını ayırt etmeden hüküm vermemize neden olan kişiliksizler vardı.
    minibüsün içinde nasıl bir durum geliştiyse çareyi senle mi uğraşıcaz günde senin gibi kaç kişi geliyor biliyormusuna dönmüş olay.
    köpek vurulma olayındada bilmediğimiz belkı bir detay vardır.açıkcası buradaki coğu kişi yakınına gelecek bir zarar için yakıp yıkar ortalığı.vurduyu kırdıyı seven bi milletiz.sıcak kanlılığımızda burdan geliyor koruyup kollamak istiyoruz.bir köpek yakınıma zarar verse gidip pompalı ile vurmam ama anlık öfkeyle bunu düşünebilirim.
    daha sonrasında görüyoruz mahkeme kısmını kesin hüküm verip vatandaş köpeği vurmuş olabilir.
    burdan küfretmek açıkcası çok kolay.olayın öncesini bilmeden görünen video ya göre.
    Rıdvan güzel diyorsun kardeşim, öncesi sonrası bilinmeli ama iki videoya da bak, çocuk ve çocuklar var!
    Televizyon programlarında ki bir küfür yüzünden yalandan kanal kapatmasınlar o zaman "Aile sağlığı ve çocukların gelişimizi olumsuz yönde etkileyecek davranışlar" sebep göstererek!
    Bu çocuklar ileride köpek vurmayı normal görüp, can çekişen bir canlı izlemeyi de bir televizyon show'u gibi görecekler kim bilir.
    En azından bu sonucu oluşturan, yardım ve yataklık eden birilerine de ama 1 gün ama 3 gün kapata cezası versinler ama bir ceza verilsin çünkü önüne geçilemeyecek bir hal aldı bile.
    Fiat's Are Faster Than You Think!

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonda 3 düğmeye basmaya erinmiş oçları..
    Tango-1 never dies.

Ozan Özer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biz bu ülkeye sanırım sınanmak için gönderildik..Artık ciddi ciddi tahammül edemiyorum bu insanlarla birlikte yaşamaya..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu olayı gaziantepe mal etmemek gerekir o dolmuş şöförününde gaziantepli olmadığını düşünüyorum gaziantepliler görüp görülecek en iyi vatandaşlardır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün yine haberlerde,bir komiser yardımcısı 3 senedir karakolda beslenilen köpeği vurmuş. Silahına el konulurkenki savunması ise silahımı deniyordum olmuş? Allah sonumuzu hayır etsin,insanımızda ciddi bir ahlak eksikliği var. En dipten en tepeye kadar geçerli bu durum, belkide tepedekiler ahlak yoksunu olduğu için meydan bu kadar boştur oda bir ihtimal. Haberin linki; http://superhaber.tv/edirneden-sonra...urdu-377228318

HaKo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Gerçekten artık birlikte yaşadığım bu insana benzeyen yaratıklardan tiksinmeye başladım. İşin kötüsü sayıca oldukça fazlalar, nereye baksam 3er 5er tane görüyorum etrafta. Zengini de aynı fakiri de sülalesini s...lerim

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Iki gun once gazetede okudum o arkadas vefat etmis.

brave - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    insanlık diye birşey yok hakikaten bu ülkede kalmamış vicdanı olan insan bir insanı böyle bırakıp gitmez direk hastaneye gider ama gelde insanlık ara cok zor...

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle demean her yerde bas bas bağırıyoruz millet olarak '' Yaradılanı yaradandan ötürü severiz biz '' .. Allahtan seviyoruz ..

speed_blue - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    suruç minibüsü yaptıgı normaldir yani insanlık beklemeyin suruç minibüslerinden
    Alıntı PAUL WALKER Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    If one day the speed kills me, do not cry because I was smiling

blow07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Müebbet yemeli o.ç. şoför...

syhkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok şeyler diyeceğim ama işte utanıyorum artık böyle insanlardan ..

Köpeğe çarpar kaçar,
    yolda biri bıçaklanmış haldeyardım isterr kimse durmaz koltuğum kan olacak diye
    yolcusu fenalaşır sürükleyerek yol kenarına bırakılır

ayıp be nasıl milletiz, hadi onu geçtim bu nasıl bi vicdan bunları yaptıktan sonra eve gidip nasıl rahat uyuyorlar Allah aşkına

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)