Bugün öğlen saatlerinde internete düşen bir video. İzlediğimde resmen kendimi kaybettim. Nasıl bir adilik nasıl bir şerefsizliktir. Nasıl bir toplum olduk biz böyle ?
https://www.facebook.com/41829623515...7/?pnref=story
Bugün öğlen saatlerinde internete düşen bir video. İzlediğimde resmen kendimi kaybettim. Nasıl bir adilik nasıl bir şerefsizliktir. Nasıl bir toplum olduk biz böyle ?
https://www.facebook.com/41829623515...7/?pnref=story
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
demin gaziantepteki minibusten fenalaşan adam konusunda bahsettim. iğrenç bir millet olduk çıktık. biri de çıkmış demiş. 3 5 adamın yaptığını millete yıkanlar yanlış yapmış diye.
74 model sehpa...
izleyince o pompalıyı o mahlukatın götüne sokup ardı ardına ateşleyesim geldi.ki bunu yapsam bile hıncımı alamam
çok geçmeden bulunur bu kansızlar, hakettikleri cezayı alırlar mı orası meçhul
![]()
Türkiye'de herşeyin sorumlusu bulunur ama önemli olan hakettikleri cezayı almamaları...
Golf MK3 Sport - SATILDI.
Jetta MK3 1.9 TD- SATILDI.
Golf MK2 GTD...
-Ne Mutlu Türküm Diyene...
K.Atatürk.
Aynı şeyi yapacaksın o.çoçuğuna..Asıl it sensin LAN şerefsiz mahlukat.
Mezara diri diri gömülmeyi hak ediyor
cocuk kopegi gosterdi oradan gecerken adamin keyfi öldurdugunu sanmiyorum keyfi öldurduyse adamda ayni bicimde ölür insallah ama baska bisi var bu iste
Al işte bir o....çocuğu daha öğlende ben başka bir cibileyet yoksununu paylaşmıştım
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
olaya bak, pompalı tüfek elinde motorla geziyor millet, organizasyon da hazır, kovanlara kadar toplanmış...
illaki bulunur yapanlar, kamera var vs ama sonuçta ne olur...
yazık olmuş hayvana...
amk ben kesilen kurbana bakamıyorum herif takır takır saydırıyor.
bence silahı yenı almıs bu oç,denk geldi hayvanın ustunde denedi heves için,o köpeğin sahıpleri bunu ıllakı bulur ama cezasını bız öğrenebılırmıyız onu bılmem.
Yüzü açık görünüyor. 50-100 lira ceza keser yollarlar. Köpeğin sahibinden adalet bekler olduk ona yanarım.
yaw be kansız vıcdansız hayvan zaten kapalı bı yerde sana bı zararı yok nıye vurup olduruyorsun sebeb ne ne bıcım ınsanlar var arkadas
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
inşaatın bekçisinin roportajı var lavuk inşaatta işçiymiş köpekle arasında husumet varmış bekçiye ben bunu vurucam diyomuş bekçi bunu tabi tvde kıvırarak anlattı ! o gunde saldırmış buna buda gidip tüfek alıp geliyo işte mevzu buymuş.....
'' Titremene gerek yok, ben kral değilim. Kureyşli kuru ekmek yiyen bir kadının oğluyum..!!'' Hz.Muhammed s.a.v
Bir de çocuğunun gözü önünde yapıyor! sağlıksız toplum nasıl yetişir işte size örnek!
bence cana kast etmekten başlayıp, umuma açık alanda uygunsuz hareketten devam edip, çocuğunun ruh sağlığına zarar verici hareketten giydirip, toplum sağlığı ve huzurunu bozmaktan müebbet versinler pezevenge!
Fiat's Are Faster Than You Think!
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)