Abi tek el ateş etse haklı diyeyim , önünü kesenler düşünecekti. Silahsız olsa 2 ye 1 hastanelik ederlerdi adamı... Ama abide de hiç akıl bırakmamışlar 1. yi sıktın bırak , ölen öldü yanan sen oldun..
Printable View
Abi tek el ateş etse haklı diyeyim , önünü kesenler düşünecekti. Silahsız olsa 2 ye 1 hastanelik ederlerdi adamı... Ama abide de hiç akıl bırakmamışlar 1. yi sıktın bırak , ölen öldü yanan sen oldun..
Kanım dondu izlerken. Gözünü kırpmadan öldürdü adamları...
kanım dondu bu ne lan
bu olayın bir geçmişi falan vardır bence basit bir trafik olayına benzemiyor
iş müdafadan çıkmış cezası 4 le çarpılcak ve indirim felan olmaz hayatı içerde geçicek deydimi hayır çoluk çocuk ne olcak eş dost akraba... madem sıkıcan hava et ateş adam zaten tüfeği görünce duruyor korkmuş sıkınca havaya kaçacaklar yada konuşmaya çalışacaklar bir anlık gafletin bedelini masum çocuklar eşler bakmaya yükümlü olduğu kişiler çekicek ama iyi olmuş bu psikolojide biriyle aynı evde durmak onun çocuğu olmak ucuz kurtulmak gibi durum her sinir krizinde evde birini öldürür böyle tipler insanın doğasında kavga tartışma var ama tek bildiğim bir canı alan bütün bir insanlığı öldürmüş gi,bi günaha girer affı olmayan en büyük günahlardan biri dir.. şuan inanın ben naptım diyordur ama artık çok geç ..
Herhangi bir sinir anımda birisiyle kavga edecek duruma geldiğimde derin nefes Alıp çoluğumu çocuğumu düşünüyorum, o anı kafamdan silip olaydan uzaklaşmaya çalışıyorum. Yoksa en kolayı ya birinin cezasını yada mezarda yatmak. Allah herkesi beladan uzak tutsun, doğru insanlarla karşılaştırsın.
Amin..
Abi havaya sıksa, belki bu adamlar kaçar gider evet ama bi dahakine boş gelmezler. O zaman da kendi ölebilir. Oki ucu boklu değnek ya hakkaten çok zor allah kimseye vermesin
Kendını korumak ıcın ayagına sıkarsın da yere düşene sıkmak nedır helekı kaçanı kovalamak ? Vay arkadaş.
Trafik olsun,sokak olsun,benzer bir yer olsun farketmez..ARtık haklı bile olsam,uyarımdan sonra el-kol yapıyorsa karşımdaki hiç bulaşmadan yoluma devam ediyorum..
İster korkak desin,ister başka birşey.Hayatımda bir daha görmeyeceğim biri için hayatımdan olmaya değmez..
Milletin ne sinir katsayısı kaldı ne de psikolojisi..
Herkes manyak, herkes deli. Kimse ne yaptığını bilmiyor, pimi çekilmiş bomba gibi geziyor..
Ucuz hayatlar ülkesi çok doğru bir tabir. Herkes yargı makamı gibi ceza kesiyor birbirine..
Herif belli ki cinnet getirmiş bunlardan. Sıkıp rahatlamıştır. Hanımda evde dır dır yapıosa içeride kafa dinler işte. Ben ikisininde ayağına sıkardım nasılsa cezası yok. Bak onur a herif önüne gelene sıkıo yakalanıo avukatsız hop salıolar.
ülkenin suyu çıkmış valla. Trafikte araç sürmeye ve ya yaya yürümeye korkar oldum .
bencede olay trafik muhabbeti olamaz yol vermedi diye gta'daki gibi adamları öldürmek yere düşen adamın kafasına sıkmak başka olaylar vardır işin içinde...
gerçi türkiyede buna benzer çok haber gördük komşusuna gürültü yapıyorsun diyen adamı çocuğunun yanında kafasına sıkıp öldüren adamda gördük...
allah sonumuzu hayır etsin daha neler görüp duyacağız iyce şaşırdı milletimiz...
Adama ateş ediyor yetmiyor birde kafasına sıkıyor bunlarla aynı ülkede yaşar olduk hiç bir şeye tahammül kalmadı.
oha adam tereddüt etmedi sanki hergün yapıyor
Yeni Türkiye'nin son durumu aslında.
Hukukun olmadığı bir ortamda herkes kendi yöntemiyle ceza keser oldu.
Bu kadar basit.
Olay trafikle alakalı değil, pazarcılık yapan elemanlar arasında yer kavgasından kaynaklı oluyor. Daha sonra öldürülen iki kardeş yolda adamın önünü kesiyor. Ama elaman çetin çıkıp direk sıkıyor 2 kardeşe.
Çetin değil bildiğin deli çıkıyor adam... Adam öyle hissizce vuruyor ki, kanım dondu...
Beyler olayı anlatıyorum.
1. Pazarda yer yüzünden kavga çıkıyor. Ölen şahıslar kendisini pazardaki yerini bırakması için tehdit ediyorlar.
2. Ölen şahıslar adamı her gün tehdit etmeye başlıyor. Kendisini ve ailesini ölümle tehdit ediyorlar.
3. Daha sonra 2 kez adamı bu şekilde yakalayıp dövüyorlar.
4. Adam savcılığa suç duyurusunda bulunuyor polisden koruma talep ediyor. Kendisinin ve ailesinin can güvenliği olmadığını ısrarla 3-4 kez polisi arayarak belirtiyor.
5. Polisden herhangi bir koruma alamıyor.
6. Kendisi silahlanıyor.
7. Son kez göbekde videoda gösterildiği gibi durduruluyor.
8. Gerisini hep birlikte izledik. Adam bu ikisini öldürdükten sonra kaçmıyor direk orada polise teslim ediyor. Hatta direk kendisi aramış polisi ve siz beni koruyamadınız ben kendi işimi kendim hallettim demiş.
Hepsi yakında ortaya çıkar mahkemesine sunulacakmış bu kayıtlar.
Nerden mi biliyorum avukatlar diledikleri olay hakkında bilgi alabiliyorlar biliyorsunuz oradan. Bir kaç yerde daha tartışmışlar bu konuyu.
Şimdi yorumlarınızı buna göre yapın saygılar.
Dipnot: Bu olayda da önü çevrilmeden önce kendisi takip edildiğini farkedip anında polisi aramış ve bulundugu mevkiyi belirtip yardım istemiş. Bu telefon görüşmesinden yaklaşık 6-7 dk sonra olay intikal ediyor.