Durum buysa adamın canına tak etmiş ne olursa olsun cana kıymamalıydı ama psikolojik olarak durumunu çok kötü olarak tahmin ediyorum heleki ailesini tehtit etmişler ise :/ polis de olay yeri incelesin dursun.
Printable View
Durum buysa adamın canına tak etmiş ne olursa olsun cana kıymamalıydı ama psikolojik olarak durumunu çok kötü olarak tahmin ediyorum heleki ailesini tehtit etmişler ise :/ polis de olay yeri incelesin dursun.
Adamin canina tak etmis belli.
Zaten silahli olan diger aracin onunu kesip ates etmiyor.
Allah kolaylik sabir versin bu saatden sonra.
Pazarlarda yaşanan kavgalar pistir, her tezgahın altında mutlaka bir bıçak olur.
Herkes ekmeğinin peşinde 30 Cm yer için ağız burun kavga edenleri gördük zamanında.
Zamanında biz de ufak tefek kavgalar ettik ama olay bu boyuta gelmedi, allah korusun.
Amam güçlü olanın sesinin çıktığı bir mecradır, arkan yoksa sen de yoksun demektir.
Yaptığı kesinlikle yanlış ama ceasar ın yazdığı şekilde tehtidlere hangimiz ne kadar dayanabiliriz ?
Karşı tarafın kışkırtması olmuş biraz. Ve gerçekten insanların bir çizgisi var o çizgi aşıldıktan sonra hayvanlardan daha tehlikeli olabiliyorlar.
O yüzden bazen zorlamamak en iyisi, kimin ne olduğu belli değil. Kaldı ki adam zaten iner inmez pompalıyı alıyor eline artık tak demiş belli.
Ailesine yazık, rabbim kimseye böyle durumlar yaşamak nasip etmesin. :S
Bizim orada olmuş olay, sadece yer kavgasından olduğunu ve ölen 2 kardeşin daha evvelden de öldürenle sürtüşme yaşadığını duymuştum. Ama öldüren kişi de Burdur'un bir başka köyünden ve o köy de pek iyi anılmaz. Bu tarz şeyler normal bile karşılanabilir orada. Teksas benzetmesi yaparlar orası için. Ancak insanın kanını donduran görüntüler..
Kendim de Bucaklı ve avukat olmama rağmen bu kadar teferruatını sizden öğrendim şimdi.
Adamcağıza yazık değil mi? Koruma için de başvurmuş daha ne yapsın. Şimdi cezaevinde geçicek günleri.
Allah belanızı versin yazık cidden çok yazık. Ya ne olursa olsun tartışırsın edersin ama öküz gibi öldürmenin manası nedir anlamış değilim. Ben izlerken kötü oldum. Hayvan oğlu adamı vuruyor yere düşüyor üstüne bir daha sıkıyor.
Not: Olayın aslını görmedim pardon.
Adam zor durumda kalmış bu durumda ne denir bilemedim. Benim yorumum kendi canını korumaya çalışmış herhalde karşı taraf başka çare bırakmamış.
böyle kansızlar aileyi tehdit edip adamı kıstırıp kıstırıp dövmeye kadar gittiyse iyi olmuş helal olsun hani bazen diyoruz ya bağıra bağıra gitti diye adam bildiğin bağırmış yardım koruma vs ama duyan yok ölenler yaşasaydı belkide ailesine tatsızlık yapıcaktı ki hangimiz ister bunu tez zamanda kurtulur umarım. yapmam diyenlerde birkez daha düşünsün insan hergün bu tarz davranışlar içinde yaşamıyor ama zıvanadan çıkarmamak lazım işte çare bulamayınca insan yapıyor işte..
vuran adama ne olacak peki olay bundan ibaret ise ? ölüm tehditleri , koruma isteği ayrıca polisi zaten bilgilendirmiş , bacaklarından vursaydı keşke ama bu seferde adamlar işin peşini bırakmıcak iki ucu boklu dere.
Yeni Türkiye'nin Polisi ancak özgürlük isteyen,hak arayan gençleri dövsünler.kaçAK sarayın kapı kulluğundan başka işleri yok.Adam yasal yollardan belli ki tüm haklarını aramış.Elinden gelen bütün yardımları istemiş.Herzamanki gibi umursamamışlar. Yüzde milmem kaçyüz artan kadın cinayetleri, tecavüz ve sonrası cinayetler gibi durumların neden bu kadar arttığının da sebebi işlemeyen hukuk sistemi ve kolluk kuvvetlerinin durumudur. Geçenlerde yine Özgecan gibi bir duruma düşmek istemeyen üni. öğrencisi genç kızın demeci vardı.Polisin bizi koruması için illaki tecavüz edilip öldürülmemiz mi gerek diye. Yazık . Videoyu ilk gördüğüm de içim ürpermişti ne küfürler ettim haddi hesabı yok. Şimdi düşünüyorum da adam silahı doğrulttuğunda karşısındaki geri çekiliyor evet , peki sonrası ne olacaktı ? Korkup çekiliceklerdi evet ama ailesine birşey yapmayacaklarının garantisini ''sen ben değil '' polisin verebilmesi gerekiyor malesef oda olmamış. Üzüldüm gerçekten.