O video ve fotolar gelmesin konu hit olur
Konuya ilgili fotoyu ve videoyu koymayanı ünal turan tedavi etsin. Böyle de beddua ettim. Hodri meydan.!
Şu fotolar gelmesin deyip milleti iyice meraklandırmakta iyi tabi.Mübarek günde koymayın zaten. karı mı görmedi arabamı görmedi bu millet.
yapmayın etmeyin, valla sonra oradaki araç sahipleri muhabbeti görüp bak o sitede bu sitede konuşuyo diyerek iki misline arabasını saplayacak millete, bide ordaki bi araç tüm türkiye tarafından bilinen bi araç yazmış 25 yıldır camiadayım hiç görmedim orj tayyar bile okadar tanınmı millet burda sorgulamalarda öğreniyo mazisini yaw![]()
merak edenler google amcaya "antalya s2000 havuz" yazsın görünüyor fotoların neyle ilgili olduğu anlaşılıyor.
74 model sehpa...
araba dediğin gidecek dekor isteyenler diecast alsın
yadırgancak apacılık bır durum goremedım ben acıkcası farklı bır organızasyon olmus fakat toplum olarak alısık degılız farklılığa.gazlama yok donme yok ses yok gurultu yok hayatı tehlıke yok.toplanıp trafıkte bılıncsızce gazlansa daha mı ıyı?
K 1989 BB - TYPER / K 1997 BM - S2K / K 1595 BM - ML350
Sorun şu ki orda ferrariler lambolar yada ne bilim ss araçlar olsa bu kadar eleştirilmezdi. Bahsedilen araç sahiplerinin araçlarını belirttiğim araçlara eş değer görüp amerikan filmlerine özenmeleri sonucu ortaya çıkan görüntü..
Şimdi biri çıkıp der ki " benim aracım benim gözümde o saydıklarından daha değerli"
- Yav he he..
İyi güzel eğlenildiyse sorun yok fakat o Mustang'a yapışan ablanın özgüveninden yaradan herkese bahşetsin.
la geçen watzap grubundaki dilli kaşarlı ablaların oldugu videodaki organizasyon bumuuu başka video yokmu ya ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)