User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
69 sonuçtan 58 ile 69 arası

Konu: Galerici Esnafın 5664 İsyanı

DR059 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    31 Mart'ta aracın kilometresi 188.000 km ve fiyatı 22.500 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...07259575/detay)

1 Haziran'da aracın kilometresi 181.000 km ve fiyatı 22.000 TL (http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...15166708/detay)

Bu süreçte araç eğer kullanılmışsa; insanın aklına başka şeyler geliyor.

Ayrıca Leonun hasarlı haline ait fotoğraflar profilinde mevcut. Kimsenin günahını almak istemem fakat bana çok dürüst bir satıcı izlenimi yaratmadı.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Düşüre düşüre 7 bin km mi düşür müş ? Bi terslik vardır o işte Yanlış falan yazılmıştır.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

CasabLanca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu tramer mevzusu başlarda galericilerin müşteriye karşı kullandığı kozdu, şimdi kendi kalelerinde gördükleri gol oldu

Day Walker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    21 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu tramer mevzusu başlarda galericilerin müşteriye karşı kullandığı kozdu, şimdi kendi kalelerinde gördükleri gol oldu
    Daha da beter olsunlar kanka az mı insanın ahını aldılar. Millet neler çekti bunlardan. İçlerinde düzgünleri var ama galeriden araba almaya korkar oldu insanlar.

Otomotiv bayiileri de kafayı çalıştırıp 2. el kampanyaları başlattılar. Sıfır araçtan 100 TL gibi cüzi karlar varken, şimdi 2 el onların yüzünü güldürdü. Hemde alıcı servis
    garantili almış oluyo ve pert de çıksa arıza da çıksa gidip servisten hesabını sorabiliyo en kötü distrübütöre şikayet edip CCS primini kestiriyor.

Kadyr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bide genelde hep yazarlar sigortadan para almak için fiyat şişirilmiştir. ulan kim alıyor bu parayı experler bize gelincemi cimriliği tutuyor nasıl oluyor bu iş. hep sigortadan para almak için zaten hasarlar yüksek yersen

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Kadyr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bide genelde hep yazarlar sigortadan para almak için fiyat şişirilmiştir. ulan kim alıyor bu parayı experler bize gelincemi cimriliği tutuyor nasıl oluyor bu iş. hep sigortadan para almak için zaten hasarlar yüksek yersen
    O hikaye her araba için degilsede böyle bir olay var.

Bmw 1.20 vardi bende kaza yaptik filan

10.000 tl lik hasari ben borusandan 32.000 euro çıkarttım

Araca binmek istemedim airbag filan açtı.

Kaskoda direk pert etti zaten.

Ome_RS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O hikaye her araba için degilsede böyle bir olay var.

Bmw 1.20 vardi bende kaza yaptik filan

10.000 tl lik hasari ben borusandan 32.000 euro çıkarttım

Araca binmek istemedim airbag filan açtı.

Kaskoda direk pert etti zaten.
    hak mı hukuk mu adalet mi?

galericilere pek güvenmiyorum bende aralarında ne kadar dürüstlerde ola adları çıkmış bir kere.
    bizim insanımız biraz ilginç önyargılardan dolayı bu hale geldi araç piyasası. kazalı araca da bindim kaza da yaptım topladım bindim boyasız araca da bindim.
    satıcagım gunu düşünerek mümkün oldugu kadar değişensiz az boyalı arac almaya çalışıyorum. eğer piyasa düzgün olsa ihtiyacım oldugunda kolayca yalan söylemeden aldığım gibi satabileceğimi bilsem 2-3 parça önemsiz değişenli komple boyalı aracı biraz daha uyguna almayı isterdim.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kasko benim gözümde kazadaki parasal kaybı onlemekse

Yilda benden 1.000 kusur rakam alıyorsa

Bende aracim deger kaybini karsilamayacagi için bu şekilde alın sizin olsun dedim aslinda ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    seat leonda 12 bin tl dediği gibi ufak hasarla çıkmaz yandan resmen girmişler kimseyi yemesin

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işte en temizi hasar kayıtlı araba satmak. Derdin olmuyo. Bütün hasar kaydı olan araçlarımın ilanlarında yazıyo, 1 hafta durmuyor.

Hasar kayıtlı arabanın müşterisi belli, gelince ne çıkacağını biliyor. Boyasız araba satmak hasar kayıtlı satmaktan daha zor.

Boyasız arabalar 1 ay dukkanda duruyor, gelip bakan aaa orası çizik aa burası dalgalı hani boyasızdı filan yapıyo gidiyo.

Hasar kayıtlı olunca herşeyi göze alıp geliyo, beklediğinden iyi çıkınca alıp gidiyor.

2 haftadan fazla duran hasar kayıtlı araba olmadı hiç dükkanda, ama aylardır satamadığım boyasız hasar kayıtsız arabalar var.
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    4 ay önce 25 binliralık bütçe ile eşim için otomatik vitesli bir araç arayışına girdim. O bütçeye doğru düzgün biraz oturaklı birazda dolu hiç bir araç bulamadım. Birde satıcıların çoğu malesef dürüst değil. Bir kaç arabaya baktım söylediklerinden fazlası çıktı hep..
    Durum böyle olunca daha düşük fiyata daha yüksek sınıfta ve daha güvenli bir araç alabileceğimi düşünerek hasarlı bir araç almaya karar verdim. 1-2 ay kadar bi bekleme süreci oldu ve Kuzenimin (kendisi kaportacı) tanıdıkları sayesinde aradığım gibi bir araç düşünce haberi geldi.
    İsim vermekte sıkıntı var mı bilmiyorum ama sigorta şirketinden alınan araç enkada ihaleye çıkarılarak satılıyor. Oradan aracı aldım ve usta parası dahil yapım masrafı 4.900 tlye mal oldu.
    Araçta 8 airbag var birtanesi bile açılmamış. Sağ taraftan hasar almış ama sürtme şeklinde. Sağ ön çmurluk,sağ kapı, sağ arka kapı değişti hatta hasar okadar yüzeysel ki kapı içlerinde en ufak bir deforme olmadığı için orjinal kapı içleri tekrar taktık. Motorda şaselerde direklerde en ufak birşey yoktu. sağ çamurluktada darbe olduğu için çarpmanın etkisiyle ön kaputta ve ön tamponda da hasarlar vardı. Aracı gösteren ön kaput olduğu için düzeltmeyle hiç uğraşmayıp orjinal çıkmasını bulduk ve taktık herşeyin eksiksiz yapılıp anahtarı eşime teslim etmemin maliyeti 4.900 tl oldu. 2 aydırda sorunsuz biniyoruz.
    tamir ücreti bana 5.binliraya mal olan bir araç nasıl oluyorda ağır hasarlı oluyor? tramerde de Ağır hasar yazıyor ve EPR 29 bin tl yazıyor. Sanırım bu meblağ kasko sahibine ödenen miktar.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)