ibret olsun![]()
https://www.youtube.com/watch?v=xuouka4ztdg
ibret olsun![]()
https://www.youtube.com/watch?v=xuouka4ztdg
bu eleman çok komik ve sağlam bi tip. otostop günlükleri diye grubu var face'de diğer videoları da çok bomba..
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
yazık yav acıdım ben yine de adama çok korkmuş
50 lira mı dolandırmış. mağdurum diyor, millette de acıyor para veriyor sanırım. eğer olay bu ise ve dolandırılan para 50 lira için ise çok ayıp etmiş çekimi yapan. sıkıyorsa eşşek gücüyle dolandıranlara yapsın bakalım. gücü gariban yaşlı adama yetti sanırım.
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
İşte bu adamlar bizim bu iyi niyetimizden faydalanıyorlar be abi. Ben bu kadar üstüne gidemezdim selfie çektirmek felan tamam yerden göğe kadar haklı adam ama ne biliyim ben böyle davranamazdım. Ha biraz daha baskın bi tip olsa işler değişir insanlıktan çıkarım ama bu tarz adamlara ne olursa olsun bi halt edemem.
İyi yapmış. Gücü yetmese yapamazdı tabi ki ama dolandırıcı sonuçta. Bana denk gelse daha fazlasını yapardım.![]()
Polise gitse bişi yapmazlardı tahminimce dolandıran adama, kendi çözümünü yapmış ama bari yüzünü gizleseydi. Söyledigi sözler adamın başını iş çıkartabilir. Selfi çok güzel olmuş birde snap atardım ahahahaha
aahha efsane olmuş ya![]()
TCsini filan göstermesi tokat atması pek hoş olmamış.Yani tamam adam suçlu ama hiç sesi çıkmıyor hep abi abi diyor biraz baskın olsa ve videoyu çeken kişi öyle yapsa tamam derim ama bu adamın sesi soluğu da çıkmıyor.
kaldı ki video kurmaca çünkü ilk videoda youtube hesabına baktığımda to be continued yazıyor 2.yi çekeceği belli yani.Bununla ilgili ekşisözlükte bayağı açıklama vardı mantıklı geldi
Fakir edebiyatı yapması, kendini acındırması, dolandırıcılık yaptığı gerçeğini değiştirmez.. Bunun gibi mazlum gibi görününler zaten vicdanlı insanların üzerinden geçiniyor..
Günde 5 insana acındırsa 250TL yevmiye.. Ohh ne ala memleket..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)