İtlikten başka birşey değil artık şu hareketleri bitirin be kimseye zarar vermeden.
Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 2.0Tquattro Manuel B7-Audi A4 1.8Tquattro B5-Audi A4 1.8Tquattro Manuel B6
OTOKAR&FOTON&İVECO
Gaziantepli Kardeşler A.Ş
Şimdi 1 dakika . yapılan haraket bala mı oldu yoksa gerçekten kasıtlı mı hesapladı ne biliyim yani valla ne denir bilemedim bende
The Best or Nothing
Şuursuzluk, bencillik başka ne denir ki
35 NFR 34 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 HJ 932 Honda Civic 1,6 I-VTEC
42 FR 957 Seat Leon FR 1,4 TSI
42 FN 709 Honda Civic 1,6 IES
42 DSH 05 Honda Civic 1,6 IES
Bu videoya en uygun konu başlığı buydu burada paylaşayım dedim. Gene milletin canına kast ediyolar
https://youtu.be/TQr-68Y0KCo
GN§WORKS
"kamyondan uzak dursana, arabaya çarparsan çarp" arkadaş diyo ki milletin canına kast et sorun yok kime ne olursa olsun ama kamyona çarpıp bizi piç etme. Bunları toplayıp aç susuz bomboş adaya atacaksın açlıktan birbirlerini yiyecekler..
Bir de kuran çarpsın diyor böylelerini kuran çarpmış zaten ama farkında değiller.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Bunlar hep akraba evliliği bu itlikte genetik
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
sağlam bilek varmış adamda girerken öyle olacağını tahmin etmemiş belliki ama girdikten sonrada iyi toplamış
makasa belli bir ölçüde eyvallah..bende atıyorum hemde şirket aracıyla ama kontralarla değil mecburiyetten 50-100 mt aralarla adamın önü boş gitmiyor sellektör yapıyorsun dikizden bakıyor hmmm reno fiat vs dio yol vermiyor.Ama bu olay bokunu çıkartmış az ileride trafik dursa 3-5 araba ulan sen ne yapıyorsun diyip ağzını burnunu kırsa???
Ülkede yükselmeyen tek şey araç KM leri![]()
Harbiden o nedir öyle ya. Eğer ciddi anlamda hesap yapıp girdiyse ülkemizde ne Brian O'Conner' lar harcanıp gidiyor demektir.
Böylelerinin soyu kurusun. Allah trafikte böyleleriyle karşılaşmamayı nasip etsin.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)