Ben çok beğendim. Çocuklar ama bu yaşa göre güzel ilerleme
Ben çok beğendim. Çocuklar ama bu yaşa göre güzel ilerleme
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
plansız programsız üremenin sonucu bunlar.
IN BOOST WE TRUST
Sözleri tam anlamadım ama Antep'teki emsal tayfaya sataştılarsa onların tabiriyle "dava" çıkar. Bir çoğu birbirini katleder zaten. Çok yaşamayabilirler yani. Sonuçta ölümden korkar bir hali yok Antep'tekilerin gördüğüm kadarıyla.
///M Rulez...
Daha bilimsel şekilde
kafalar pırıl pırıl. Maşallah gençlerimize![]()
İyilik kolay.. kötülük gayret gerektirir.Ben tembel sanılacak kadar kolaycıyım..azimle sıçan ancak sıçmış olur, taşı matkap deler..
Sesini açamadım babam söver diye şarkının içinde Adana geçiyor mu?Adana'da öyle yol nerede varmış onu merak ettim bide.
Bilgi olması açısından söyleyim kırmızı ışıkta durup gaz verenlerin çoğu motor stop etmesin diyeymiş ayar tutmuyormuş çin malı oluncaDirek sormuştum bi çocuğa o söylemişti
Bi yanım bu çocuklardan nefret ediyor, bi yanımda "çocuklar yokluktan apaçi olmuş" diyor. Karışık duygular içerisindeyim...
Konu başlığını görünce, Ünal Turan sandım.
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Ben muhalefet yapayım
Gençlerin kültür seviyelerini ve şarkı sözlerini bir kenara bırakırsak kamera, çekim, işçilik, edit, gayet güzel valla.)
Full-Time TeacheR
Part-Time TradeR
Part-Time DJ![]()
Ulan adamlara birde youtube dan para kazandırdık izleyerekbirde gösterim arttırdık bu ne ya hahah
o ortadaki Peter Dinklage mı?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)