Böyle bir gerizekalýlýk yok![]()
Bence býlýnclý olarak yapýlan býrsey. Gta oynamayan erkek yoktur herhalde haber merkezýnde hýcmý býrý gorüp hop demýcek bu iþe. Reklam olabilir.
100 yýlýn komedisiama adamlara hak vermek lazým. o kadar çok haber akýyor sadece sansürlenecek belli baþlý þeyleri inceleyip haber detayýný çok incelemeden yayýnlamalarý ihmal sayýlmaz.
Troll olmasý için dua ettiðim, gerçek olduðunu gördüðümde o muhabir-kameramanla baþlayarak o haberin yayýnlanmasýnda emeði olan herkesi depoya indirir yük taþýtýrým. Bu nasýl bir vizyonsuzlukturYaptýðýnýz haberin gerçekliðini sorgulamak çok mu zor?
Þifrelerde iyi denk gelmiþ ama saðlýk silah zýrh helikopterYorumlarda birisi "spiker hilelerin numarasýný söyleseydi elinde keleþ üstünde zýrh belirecekti" yazmýþ baya güldüm
![]()
dasestar
Bir zamanlar Fatih Altaylý Zaman Gaztesi için "Kýçýmý Silmem" demiþti... Topa tutmuþtu islamcý kesim adamý..
ATV AHaber ve türevleri içinde benzer bi þeyi ben rahatça söyleyebilirim, Onlarý izleyeceðime Maðaza camlarýndan Caddeyi izlerim, eminim daha tarafsýz ve doðru bilgi edinirim gün hakkýnda![]()
Bu haberden 2 gün önceydi..
ATV ana haber spikeri ahkam kesiyordu.. Diyordu ki;
Sosyal medyada her gördüðünüz habere inanmayýn. Ýnanýp da paylaþmayýn. Doðruluðunu araþtýrýn, güvenilir kaynaklardan ayný haberi bulmaya çalýþýn. Biz, önümüze gelen her haberi yayýnlamýyoruz. Mutlaka doðruluðunu araþtýrýyoruz. Sosyal medya paylaþýmlarýnda sorun yaþamamanýz için sizlerin de gördüðü haberi araþtýrdýktan sonra paylaþmanýz gerekir.
Bunu diyen adamlar 2 gün sonra GTA IV haberi yaptý.. Þaþmýyorum ama..
Dün de böyleydi bunlar, bugün de böyle.. Zerre deðiþmediler, deðiþmezler..
Rockstar bedavaya ulusal kanalda reklam yapmýs oldu![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Þu an 1 kullanýcý var. (0 üye ve 1 konuk)