User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
53 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Kargolariniz itina ile firlatilir

IbizaFR150 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Trabzondan bulup kargolattığım 4 jantın 1 tanesini buraya gelene kadar yok eden sürat kargoyla yaşadıklarımı anlatsam sinir olursunuz. 4 ay içinde parasını tüketici hakem heyeti ile fitil fitil aldım ayrı konu... Ama bunlara 1 sayfa küfretsem az gelir.

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı IbizaFR150 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Trabzondan bulup kargolattığım 4 jantın 1 tanesini buraya gelene kadar yok eden sürat kargoyla yaşadıklarımı anlatsam sinir olursunuz. 4 ay içinde parasını tüketici hakem heyeti ile fitil fitil aldım ayrı konu... Ama bunlara 1 sayfa küfretsem az gelir.
    Sürat kargo ismi ile tezat bir şirket. İzmir'den 1 haftada anca getirebildiler biraz vaşak geçince pişkin pişkin getirdik ya işte demiştiler.

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    asgari ücretle kimi 12 saat calıştırsan işine bu kadar saygı gösterir... Bu kargo meselesi değil ülkede neye elini atsan aynı. kimse işini severek yapmıyor malesef bu kargo firması ilk değil sonra olmayacak. Mahallemizin Kargocusu nihat abi var anlatsa neler neler var diyor gülümseyerek. Yıllardır mng ile çalışırım hiç problem yaşamadım 50 kat sararım silahlı saldırı yangın deprem ne olursa olsun benim kargoma bişey olmayacak şekilde güvence altına alırım
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O kargolara yapilan muammeleyi kendilerine binlerce kez yaparsan anca beyinlerine girer. Ayni seyi kendi esyalarina yaptiklarina sahit olsalar ne olurdu acaba.

rebeloghy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı dirk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    asgari ücretle kimi 12 saat calıştırsan işine bu kadar saygı gösterir... Bu kargo meselesi değil ülkede neye elini atsan aynı. kimse işini severek yapmıyor malesef bu kargo firması ilk değil sonra olmayacak. Mahallemizin Kargocusu nihat abi var anlatsa neler neler var diyor gülümseyerek. Yıllardır mng ile çalışırım hiç problem yaşamadım 50 kat sararım silahlı saldırı yangın deprem ne olursa olsun benim kargoma bişey olmayacak şekilde güvence altına alırım
    Abi bu hesapla garsonlar da her yemeğe içeceğe tükürsün getirirken ? Yaşam koşullarının hayvanlaştıramadığı kadar insanız..
    -Fırat

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    İşi bedava yapmıyorlar aynı şekilde taşımayı da bedava yapmıyorlar. Biz indirim ile 6 TL'ye evrak gönderiyoruz. Trendyol, Hepsiburada...vs'nin aylık kargo çıkışlarını hiç öğrenmeyin ben rakamı duyunca kısmi felç geçiriyordum.
    Diyeceğim şu, aldığı ücret düşük olunca yaptıkları mantıklı olmaz, olamaz. İşini sevmiyor diye de başkasının malını oradan oraya fırlatamaz. Birgün bir burnu kıllıya denk gelirler, aynı stil adamda bunları paketler oradan oraya fırlatır.

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtiçi ile uzun bir süre çalıştım, şuan sürat kargo ile çalışıyorum.
    Şube şube hizmet farkı var. yurtiçinden Ankara'da en iyi hizmet alacağınız şube AOÇ Şubesi diyebilirim. Kargoyu gönderip unutabilirsiniz. Gitmezse kendileri ilgileniyor
    Şimdi öyle mi Sürat Kargoda gitti mi gitmedi mi takip etmek zorunda kalıyorum. gitmediyse müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturuyorum. bir gün sonrasında problemi çözüyorlar ama uğraştırıyorlar işte.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı snan1910 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurtiçi ile uzun bir süre çalıştım, şuan sürat kargo ile çalışıyorum.
    Şube şube hizmet farkı var. yurtiçinden Ankara'da en iyi hizmet alacağınız şube AOÇ Şubesi diyebilirim. Kargoyu gönderip unutabilirsiniz. Gitmezse kendileri ilgileniyor
    Şimdi öyle mi Sürat Kargoda gitti mi gitmedi mi takip etmek zorunda kalıyorum. gitmediyse müşteri hizmetlerini arayıp şikayet kaydı oluşturuyorum. bir gün sonrasında problemi çözüyorlar ama uğraştırıyorlar işte.
    Sürat kargo benden mümkün olduğu kadar uzak olsun.

Muharrem C.80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sonra elektroniği niye kargo yapmıorsun diyorlar..

snan1910 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sıkıntılı olduğu kesin ama kredili kargo gibi mantıklı bir çalışma şekilleri var.

ucuzluğundan dolayı tercih ediliyor

Mutu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    38 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Olay asgari ücrete çalışmaları değil, olay 12 saat çalışmaları hiç değil. Eğer işine saygı duymuyorsan başka iş yapacaksın. Kimse silah zoruyla o işi yapmanı sağlamıyor. Ne asgari ücret alıp çalışman ne de fazla mesai yapıp ücreti almaman başkasının malına bu şekilde davranmanı gerektirmez. Sen bu adama 3bin versen de aynı şekilde çalışacak emin olabilirsiniz. En nihayetinde bu taşıdığın ürün senin değil, sorumlu olduğun alıcı ve satıcı var onun dışında bir firma var sana maaş verip bu işi yapmanı isteyen. Sen bunları göz ardı edip iş yapıyorsan istersen 15bin kazan yine bu şekilde salla baş çalışırsın. O sebeple düşük maaş fazla mesai değil olay. Ki oysa bile bu şekilde çalışarak asgari ücreti bile hak etmiyorlar benim gözümde.
    Instagram: mutusgarage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Buda havaalanı versiyonu.

Bu arada şirket olarak heöem hemen her siparişi kargoyla gönderdiğimizden her kargo şirketi ile çalışıyoruz. En memnun kaldığım firma UPS.
    Şu videoyu izledim sövmedigim küfür kalmadı
    " Kontrolsuz güç gerçek güçtür. "

https://www.instagram.com/alpataktv/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı alp1903 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Şu videoyu izledim sövmedigim küfür kalmadı
    Sırf bu yüzden hep uçak içine izin verilen valiz boyuna herşeyi sığdırıyorum.

Grimlord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    55 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Uçağa binerken kendi bavulumun uçtuguna gözlerimle şahit oldum. Ne fermuar ne de tekerlek hiç bişey kalmadı, kamberli honda gibi gezdim havalimanında. ***** tekerin biri yoktu.

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    işlerini ufak yada basit görmüyorum ama asgari ücretle ne iş yapanlar var adamlar sırtlarında taş beton tuğla taşıyor bütün gün yerin km lerce altında nefessiz ölüm tehlikeysiyle madenlerde çalışıyor ..

yapdıkları iş çokda zor bir iş değil bence genelde zaten dağıttıkları şeyler ufak şeyler bütün gün kamyonla dağıtım yapıyorlar kamyonlarda artık çok lüks kliması müzik sistemi her bir şeyi var koltukları rahat konforlu ...

sırtlarında taş taşımıyorlarya.. sıcak sıcak kamyonda geziyorlar dağıtım yapıyorlar. tekrar ediyim işlerini basite almıyorum ama asgari ücrete onların işinden misli misli kat ve kat zor işler yapanlar var..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Eray - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işlerini ufak yada basit görmüyorum ama asgari ücretle ne iş yapanlar var adamlar sırtlarında taş beton tuğla taşıyor bütün gün yerin km lerce altında nefessiz ölüm tehlikeysiyle madenlerde çalışıyor ..

yapdıkları iş çokda zor bir iş değil bence genelde zaten dağıttıkları şeyler ufak şeyler bütün gün kamyonla dağıtım yapıyorlar kamyonlarda artık çok lüks kliması müzik sistemi her bir şeyi var koltukları rahat konforlu ...

sırtlarında taş taşımıyorlarya.. sıcak sıcak kamyonda geziyorlar dağıtım yapıyorlar. tekrar ediyim işlerini basite almıyorum ama asgari ücrete onların işinden misli misli kat ve kat zor işler yapanlar var..

Valla abi rahata öyle alışmışlar ki sorma gitsin. Her zaman çalıştığım ve anlaşmamız olan mng kargonun elemanı biraz ağır bi koli gönderiyoruz diye " ne var bunun içinde ya eşşek ölüsü gibi" diye sitem ediyordu geçen gün. Genelde gönderdiğim koliler birkaç kiloyu geçmez...
    '14 Seat Leon TDI

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bi kargo bekliyorum satıcı surat kargoya vermiş , ufak onemsiz birşey , dun incirli subeye girişi yapıldı, bu sabah kuryeye zimmetlendi , sonuç teslim edilemedi şaka gibi yuruyerek 20dk mesafede var yok bizim ev

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

300E - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı rebeloghy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi bizdeki en şerefsiz lanet olası kesimlerden biri asgari ücret veya çok yakınında paraya çalışıp asgari ücretin canım ülkem şartlarındaki sunduğu yaşam kalitesizliği sonucunda ; videodaki tiplere dönüşen yaratıklar..

Yanlış anlaşılmasın, kimseyi geliriyle işiyle sınıflandırmak değil olay. Mutsuzluğu keyifsizliğe hak veriyorum. Çoook ama çok zor bu ülkede geçinmek, güzel bir hayat sürmek.

Ancak be hayvan, silah dayanmadan gitmiş girmişsin o işe. Ekmeğini kazanıyorsun insanların emanetiyle. Ya çık başka iş ara, işsiz gez ; o işte çalışıyorsan insan gibi çalış.
    Mutlu olmak zorunda değilsin, or... çocuğu olma hakkını vermiyor içinde bulunduğun şartlar...
    Buna bide sistemsizlik ekleyelim.
    2004 Mercedes-Benz W203 C230K
    1994 Opel Astra F GSi

Runo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende hep merak ediyordum uçaktan indiğim zaman bu bavullar niye gece club'da kendini kaybeden sude su, pelin su, su su gibi geliyor diye. Öğrenmiş oldum
    .

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler