Türkiyede nat geoda yayınlandı. Türkçe dublaj görünce hemen paylaşayım dedim. Programın amacı sağlık durumu kötü insanların sahip olduğu kötü arabaları kaçırıp ,tamir edip sürprizle geri vermeleri. Bence sadece teslim anı için bile izlenir.
Türkiyede nat geoda yayınlandı. Türkçe dublaj görünce hemen paylaşayım dedim. Programın amacı sağlık durumu kötü insanların sahip olduğu kötü arabaları kaçırıp ,tamir edip sürprizle geri vermeleri. Bence sadece teslim anı için bile izlenir.
program sadece sağlık durumu kötü olanları kapsamıyor imkanı olmayıp depoda arabaları çürütenleri falanda kapsıyor yada işleri kötü gittiği için araçla artık uğraşamıycak durumda olanları falanda kapsıyor.. ama bana biraz araç sahipleride olayın bilincinde gibi geliyor.
esas nationalda araba hurdacıları var onu tavsiye ederim aşırı matrak eğlenceli ve izlemesi çok keyifli aynı bölümü 50 kere izlersiniz gene bıkmassınız.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
muhteşem bir paylasım teşekkürler
Özen Volkswagen
RACE WERKS
Ibiza 1.8t fully built drag car project
Videodaki parlama efektide telif yememek içinmiş . İyi seyirler.
Bu programın birçok bölümünü izledim tavsiye ederim. Adamlar düzgün program yapıyor gereksiz kavgalarla falan reyting çekme yok arabalar bir iki de seviyeli espri çok hoşuma gidiyor tarzları.
Bu da porsche 911(993) bölümü.
tim shaw biraz rolünü fazla büyütüyor fazla abartılı şımarık hareketleri var.. onun dışında fuzz on numara..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bu programları izleyince bir yandan da üzülüyorum.Koskoca bir ömürde küçücük bir mutluluğu yaşamak herkesin hakkı.Lakin bir el uzatan olmasa o bile hayal.
Modifiye parayla yapılır ama parayla yaptırılmaz.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)