O 2 lastiği çekici masraflarını polis amcaya fazlasıyla ödetip cezayı iptal edip ekmeğiyle oynardım hiç şansı yok. :D Kameralar da ne güzel çekmiş.
Printable View
Çok yoğun sivil var etrafta, en ufak hata can kaybına neden olabilir o yoğunlukta. Sadece motorla kovalamıyolar dikkat edersen, araçlarda var çakarlı sirenli. Onlar önünü kesecekleri yerde araç çarpacak diye kaçıyolar 45. saniyeye sararsan çok net şekilde görebilirsin sağa kaçışını fluence'in. Kaldı ki videosunu attığım çivili zamazingo ellerinde var, kızılayda hali hazırda sağa çeken araca atacaklarına bu kamyonete atsalarmış.
Ha ayrıca bu kadar bomba vs şüphelenildiyse motorsikletle de durdurulur, iki tane yatırırsın önüne ve arka tekerine geçerken, superman olmaya gerek yok. Adamların işi bu tarz durumlara müdahale edebilmek zaten.
Bu olaya müdahale edemedikleri zaten ortada. Ancak polis içinde ya kendi aracıma zarar gelirse hesabını nasıl veririm korkusuyla hareket etmeyecek şekilde yetkili olmalı. Avrupada Amerikada olsaydı geyiklerine girmek istemiyorum ama polisin bu tarz durumlarda profesyonelce davranabildiği günleri umarım hepimiz görürüz.
Anca sigortasız clio bağlarlar aq bunlara gelince icraat 0
Valla şu polisleri merkeze veri memuru olarak oturtmaları lazım.Police gözlüğü takıp motorun üstünde tur atmakla olmuyor
Bu yunuslar anca bizim gibileri durdudurlar arabayı ararlar motorla önümüzü keserler. Çıkmış rapor'un biri adam kimseyi sklemiyo yunusmuş polismiş durduramıyorlar valla.. Gerçekler ortaya dökülünce başka türlü isyan ediyor insan. Arabasına hasar gelenlere çok üzüldüm onlardan biri olsam allah korusun onlardan önce yakalardım heralde. İşin garibi adam böyle gittikçe dikkat ettinizmi yol öyle bir açılmışki araçlar kenarlara çekmiş.. Ulan ambulansa böyle yol verilmiyor buda ayrı bir içler acısı durum.
En heycanlı yerinde video biter mi kardeşim...
Bi kamyoneti durdurmak bu kadar zor olmamalı.
Şöylelerini görünce cam filminden durdurup artis artis konuşanlar aklıma geliyor. Cam filmi için durdururken içeride her şey olabilir diye azarlar tarzda kaç kişiye laf söylüyorlar kim bilir.
Trafikli bir yolda kamyonet durdurmak zor olmamalıydı. Kaldı ki, yolda kavga etse 2 vatandaş, teki bu şekilde kaçmaya çalışsa o kapıyı açar, camdan tırmanır binerdi o kamyona.
Bir de durup dururken kapan atılan var. Avukattır inşallah o kapanı yiyen de bir burnundan getirmiştir o polisin.
Benim rahmetli dedem de emekli başkomser idi ama yine de yazıp yazıp siliyorum neler var söylenecek..
Çağımızın hastalığı özgüven diye bir laf varya.
Herkes Polis olmuş yine saydırıyor. Ben olsam anlamında bin tane daha cümle okuruz. Biraz insaflı olun arkadaşlar.
O halde aşımız belaya girince Polis'e vs gitmeyelim . Kendi işimizi kendimiz halledelim ve elbette de sonuçlarına katlanalım.
Ray-Ban savar..
polis kafasına sıkmalıydı bu şerefsizin
boyasız arabalar pert oluyor ondan sonra :D
oyle raybanlari takip millete caka atmaya benzemez adami boyle istanbul maratonunda kostururlar.
ama olan yine vatandasa olmus polis tekerlere 2 kursun sikip durdurmayi akil edememis
Sonucu merak ettim ??
merterden sonra bakırköy sapağına yaklaşan rampa burası 7. ayda olmuş sonra neolmuş acaba?
Pardon da video gayet acik ve net degil mi ?
Polisin acizligi ve beceriksizligini izliyoruz . Bahsedildigi gibi o kamyonda silahli birileri , bomba vsvs gibi seyler olsa ne olacakti ?
Bu ulkede basiniza bir sey gelince polise gitseniz de degisen bir sey olmayacak emin olun .
Polisseniz ayni isi yaptiginizdan dolayi kendi ustunuze alinmaniz gayet normal .
Polis değilim. Belkide yazanların hiç biride değil. Sıkıntı da bu zaten. Klavyeden yazması kolay geliyor herkese.
Polis olan varsa aramızda neden ateş edilmemiş neden buradaki arkadaşların 1 sn de ürettiği çözümleri oradaki polislerin yapamadığını anlatsınlar .
Yada dediğim gibi polis ten umudumuzu keselim, kendi işimizi kendimiz görelim.