Bence polisin acemisine denk geldi diye umuyorum ama yediği dayağı çok merak ediyorum
Printable View
Bence polisin acemisine denk geldi diye umuyorum ama yediği dayağı çok merak ediyorum
kimse polis olmuyor aslında. Polisin yapması gerekeni yapamamasına kızıyor bilhassa. Evet atılan her kurşunun hesabını sorarlar, kafalarına göre ateş edemezler vs vs az çok biliniyor. Ama neden işlerine gelince silahın kabzasıyla seyir halinde camıma tıklanıp çevriliyorum ? Neden işlerine gelince kız arkadaşımın yanında artislik davranışlara maruz kalıyorum ? Kendi mahallemde 5-6 arabaya çarpıp kaçanlar için aranan polis gelmedi mesela, mahallece kendi işimizi kendimiz gördük. Ne zaman olay olur ararız olay biter polis gelir şansa bak :) İnsanlar bunlara isyan ediyor açıkçası. Yani polis bence gücü yetene polislik yapıyor bu ülkede.. böyle manyağın biri çıkar adamların aklını alır koştururda yürütürde. Amacım polisi kötülemek değil ama herkes herşeyi biliyor zaten burda çoğu insan benzer olaylar yaşamıştır. Ben gülüyorum şahsen bu videodaki hallerine. Bizim polise bakış açımız tamamen polisin halkla olan ilişkisidir bunu bilir bunu söylerim. Nasıl etkilersen halkı öyle tepki alırsın
Böyle olaylar bütüne bakışınızı değiştirmesin. Bende Polis mükemmel iş yapmış, süperler vs demedim .
Ancak,
15 Temmuzda direnen, şehit olan ve boluculere karsi çarpisan polislerimizi aklınıza getirerek bir genelleme yapın.
Hem böyle olaylar bütüne bakış açınızı değiştirmesin diyorsunuz, hemde başka bir olayla genelleme yapın diyorsunuz. Bu söylediklerinizde tezatlık var. Siz kendi içinizde çelişiyorsunuz. Burda bahsedilen çok başka mevzular sizin söyliceğiniz şekilde gidersek olan PÖH 'a kadar gider. Biz çok farklı konulardan bahsediyoruz. Bizimlan deyılsınız...