Köşedeki kuyumcudan buldum, olay BAĞCILAR'da gerçekleşmiş.![]()
https://www.google.com.tr/?gws_rd=ss...culuk+istanbul
Köşedeki kuyumcudan buldum, olay BAĞCILAR'da gerçekleşmiş.![]()
https://www.google.com.tr/?gws_rd=ss...culuk+istanbul
2004 Mercedes-Benz W203 C230K1994 Opel Astra F GSi
Video Foto:
Hacısaid Şubeleri:
Şubeler
BAĞCILAR PARSELLER ŞUBESİ
Adres: Yenigün Mah. Bağcılar Cad. No:139/A BAĞCILAR/İST
Tel: (0212) 436 97 98
E-mail: malta@hacisayid.com
Paket Servisi: Yok
Açık Büfe: Yok
Otopark: Var
Tüm şubelerine baktım, kesin bu şube..
Üstkatın ortasındaki kolon, tabelanın "Sa" harflerinin ortasından geçiyor,
Üst katta İki pencere var,
Her bir pencerenin alt kısımları 3 e bölünmüş
Şube budur.
Quantum Dedektiflik Bürosu
Yandexten bakincada eger 13. Sokaga girmeye calisiyorsa arkadasimiz orasi pasatlinin yolu gibi duruyor.
74 model sehpa...
sağda parketmiş beyaz minibüs ün tepesine denk gelen yerde "TEK YÖN" tabelası var. Passat tersten çıkıyor. Ama Bağcılar tabi orası, orada böyle şeyleri dert etmez insanlar.
Trafik Magandası - YouTube
Yarım saat önce 212 Avm'nin önünde en dıştan gelip şeride girmek için beni sıkıştıran hötverenin biriyle kavga ettim, reno 9 broadway içinde 3 tane çomar, yol vermeyince en son dikiz aynama çarptı ve bende şalter Adana konumuna geçti, dellenince ön camına yumruk attım sonra hırsımı alamayıp arabadan bildigim en galiz küfürlerle indim. Lavuk ilk önce atar yapar gibi oldu, pabucun pahalı oldugunu anlayınca alttan almaya başladı. Yanımda hanımla çocuk vardı, çok pişman oldum ama iş işten geçti.
Bu şehir artık yaşanmayacak halde, ve kavga ederek tartışarak bi yere varamayacagınız insanlarla dolu. Para pul için katlanıyor herkes ama ömürden ömür çalıyor.
Tango-1 never dies.
@Quantum Ben de diyorum bu olay hangi medeni ilçede gerçekleşmiştir diye, Bağcılar'mış.
Eşşeklik bende ki, tam siz sokağın ağzında beklerken geldim korna çaldım sizi rahatsız ettim. Öyle küfür etmeseydiniz ben panik yapmadan geri vitese takar çıkardım da işte panik yaptım.
Arkadaş detaycı ise ben yarın mekanınıza gelir otomobilimi fırça ile iç-dış yıkatırım. Tekrar özür dilerim.![]()
![]()
![]()
ya bagcilar ya esenler diyecektim ki hizli arkadaslar haritadan detayina kadar bulmuslar. buralarin havasindan mi suyundan mi bilmiyorum ama cok boyle atarli giderli tipler.
Gülümsemesini Bilmeyen Tükkan Açmasın
KARS Atasözü..
Dağdan yarın gelmiş!
bugünü saymazsam 46 iş günüm kaldı, ne yazık ki iğrençleşen canım İstanbul'umda!
Allah geride kalanlara sabır versin.
Fiat's Are Faster Than You Think!
Bunun gibi kamaralı arabalar yüzünden gönül rahatlığı ile torba tutamaz,müşterilerimizden ürün hakkında feedback alamaz olduk.Yazık,2 dakika beklesen ölür müsün ?
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Ek olarak bu ne ki.Bir kaç yıl önce Pazariçi Son durak diye ,orta dünyadan fırlamış,adeta efsanelerde yer alan bir muhite taşındık.Akşam eve giderken cadde boyu çift sıra,cadde ortası park eden mi ararsın.Ya da bunun çok normal bişey olduğunu asıl benim seyir halinde o yolda ne aradığımı sorgulayan mı ararsın.
- Doğruları konuştuğundan dolayı hüküm giymiş user.
Video "hadi bas git" ve adamın bakışlarıyla bitiyor basıp gitmiş mi acaba?Yoksa mevzu uzamış olabilir gibi duruyor.İstanbul her hareket,her kelime risk taşıyor kimin ne yapacağı belli değil saygı ve anlayış yok,herkes öfkeli,psikopat.Çok şükür bizde kapadık İstanbul defterini
dasestar
Direk bağcılar minibüs yolu diyecektim
Ar ge çok iyimiş
Bir tanesi ile böyle karşı karşıya geldim
Arabadan indim kilitledim ve kamerayı açtım
Mala bağladı ve geriye takıp sokağı açtı
Bu ülkeye bu adamlar da oy atıyor işte
Sonuç normal allah bu şerefizlere zor ölüm versin şerefsiz haysiyet yoksunu karaktersizler
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)