User Tag List

Sayfa 4/8 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
143 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Yol Vermediği İçin 3 Kişiden Dayak Yiyen Motorcu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - BMW li eleman, aractan iner inmez kaskla kafayı caksaydı direk keşke. Eleman tipi diyarbakırlı insaatcı amcaların oglu modeli yanlız
    #KGdetanirlar

individual - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    20 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yazık gerçekten bu olayı motorlu kamyoncu minibüs'cü olarak değerlendirmemek lazım.Trafik'de kurallara herkezin uyması gerekir.Motorlu arkadaş genç biri acemi olabilir burdan video izlerken o arabanın arası boştu giderebilir falan diyorsunuzda belki korktu deneyimi yok.Yani trafikde seyreden biri önümüzde yavaş seyrediyor diye sellektör ile taciz yapıp götüne yapışıp taciz'mi edicez.

Aynı bu motorlu kardeş'deki gibi siz araba kullanırken biri size yapsa bakalım cevaplarınız nasıl olurdu çok merak ediyorum.

(Birgün bu kafayla giden biri bir boks şampiyonuna denk gelirse görür dünya kaç bucak.Ki bu örnek verdiğim durum gibi olaylarda oldu)
    Seat IBIZA FR

C U P R A L E O N

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motorcu bebe arabadakileri benzinliğe çağırdığında gelmeselerdi video yu youtube a polat alemdar edasıyla koyup arkadaş çevresinde şöyle posta koydum böyle gel dedim,götleri yemedi gelemediler vs vs üfleyip duracaktı.Sen 2 dk boyunca selektör yapan adama inat hızını artırma,sağa geçme imkanın varken yol verme,üstüne bide gel de,sonra eleman gelip aklını alınca ühü ühü..Kimse kusura bakmasın motorcunun iğne ucu kadar haklılık payı yok.
    Diğer elemanların tek yanlışı 3 kişi girmeleri ve akabinde ettikleri küfürler.

beast - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kask kamerası+youtube kanalı bazılarında +50 yürek gücü veriyor. Ben de motosiklet kullanıyorum, kameram var ama çekimleri youtube a yüklemiyorum. Her türlü kurala da uyarım yolda yayayken de her türlü taşıtlayken de etrafımdakilere arkadan gelene bile rahatsızlık vermemeye çalışırım, Kaldırımda yürürken bile arkadan gelene yol veririm.

Genç kahraman olmak istemiş ama düşündüğü gibi gitmemiş. Israrla yol vermemekle dayağı hak etmiş ha bu kadarını değil tabi. Yaşı küçük zaten ya bağırır ya bi tokat atarsın devam edersin.

Dayak atanlar da altlarındaki araçtan, parası olunca herşeyi yapabileceklerini düşündükleri belli. 1 e 3 dalmaları da mal*um ırkın genel özelliğidir.

Işık - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı individual Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yazık gerçekten bu olayı motorlu kamyoncu minibüs'cü olarak değerlendirmemek lazım.Trafik'de kurallara herkezin uyması gerekir.Motorlu arkadaş genç biri acemi olabilir burdan video izlerken o arabanın arası boştu giderebilir falan diyorsunuzda belki korktu deneyimi yok.Yani trafikde seyreden biri önümüzde yavaş seyrediyor diye sellektör ile taciz yapıp götüne yapışıp taciz'mi edicez.

Aynı bu motorlu kardeş'deki gibi siz araba kullanırken biri size yapsa bakalım cevaplarınız nasıl olurdu çok merak ediyorum.

(Birgün bu kafayla giden biri bir boks şampiyonuna denk gelirse görür dünya kaç bucak.Ki bu örnek verdiğim durum gibi olaylarda oldu)

Acemiyse efendi gibi sağdan gitsin o zaman, sol şeridi sürekli işgal etmenin alemi ne? Ayrıca el kol hareketi yapabildiğine göre pek acemi sayılmaz.

Bana birisi o kadar ısrarla selektör yapsa taciz etse, sağa geçer Allahından bulsun der yol verir gönderirim. Ne uğraşacam elin itiyle?

Artistlik yapıp sonra benzinlikteki pompacılara güvendi heralde nasılsa beni kurtarırlar diye, pompacılarda oralı olmayınca sopayı yedi.

sol şerit ihlali - Trafik Cezaları

Trafik Cezası Madde 46/2-e

İki yönlü trafiğin kullanıldığı dört veya daha fazla şeritli yollarda aksine bir işaret bulunmadıkça, motosiklet, otomobil, kamyonet ve otobüs dışındaki araçları kullananların, geçme ve dönme dışında en sağ şeridi izlememeleri,

Trafik Cezası Madde 46/2-d

Sol şerit ihlali cezası

Aksine bir işaret bulunmadıkça, gidişe ayrılan en soldaki şeridi sürekli olarak işgal etmek,

2016 Ceza Miktarı

199,00 TL (Peşin 149,25 TL)

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adam o kadar sellektör yapmış,acelesi var ya da yok çekilsene kenara ne diye artistlik yapıyosun? Ayrıca,arabadan inen eleman tek de gelse sonuç olarak bişey değişmezmiş bence.
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

yıldırımbyzt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yer Küçükçekmece Bezirganbahçe shell plakayı yanlış hatırlamıyorsam abicikler kanaryada inşaatçı olması lazım buda ilk vukuatları değil zaten onlarsa.
    İnsanlar zaten bir değişik olmuş hemen bi kavga çıkarma peşindeler yok dayılanmalar falan yav he de geç uzatmanın alemi yok
    Samara 2109

Hyrenayt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [IMG][/IMG] Böyle bir yazı var Motosiklet forumun da.

ercan26esk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    keşke dişli birisi çıkıp o kaskı o deyyusun suratını bir yapıştıraydı zaten yerden kalkamazdı kalırdı 2 ye tek sonrası allah kerim ...

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Darp ,Tehdit herşey var

Güzel bir avukat darp raporu işi çözer

Bu kadar basit bir insanın hayatı bu ülkede
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yigit-Y Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Darp ,Tehdit herşey var

Güzel bir avukat darp raporu işi çözer

Bu kadar basit bir insanın hayatı bu ülkede

Daha dun hamile bayani doven pic serbest birakilmadmi? Gecen ayki Ruzgar Cetin olayi. Bu serseride soylendigi gibi insaatciysa uc bes parasi vardir ve yine hic birsey olmaz.

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu ülkede herşey olur arkadaşlar.

Hatırlamıyor musunuz? Ben konu açmıştım, yolda giderken iki araba yarışıyordu ara sokaktan ana caddeye jet gibi fırladılar benim arabamı sıyırdılar, ben sadece kornaya bastım diye, arabadan 3 kişi indi bana saldırdılar, hatta araçta ki dördüncü kişiye silahı getir diye bağırıyorlar dı, sadece kornaya bastım diye oldu bunlar

Ben şanslıydım hepsi sarhoştu, bana her saldıran kendini yeri öperken buldu, ayrıca arabalarını bir güzel parçalamıştım o zaman.

Yani yıllardır aranızda olan biri olarak canlı örneğiyim bu olayların, bu piçler sataşmalık yer arıyormuştur.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    edit: yani ben 1 kişi onlar 4 kişiydi, sarhoş oldukları için yeri öptürüp arabalarını parçalayabildim ancak ya ayıkken sataşsalardı
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha dun hamile bayani doven pic serbest birakilmadmi? Gecen ayki Ruzgar Cetin olayi. Bu serseride soylendigi gibi insaatciysa uc bes parasi vardir ve yine hic birsey olmaz.
    Ne yapacaksın ki

Silahla adresini bulup kafasına sıksan

Şu mallar için bir ömür boyu yatmaya değer mi

En kötü adli siciline işler

Bu tiplerin ne ilk ne de son olur

En kötüsü bir gün sen daha öncede aynı haltı işledin der belki

Bir dasdadlı hakim amca da içeri atarlar

Adalet bize kalırsa herkes birbirini öldürür

Her ne kadar adalet yoksa da bu ülkede
    Dr.ECU

MCN21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    22 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bunu bilmemde motorcularin yarisini adam edecek barzolar lazim. Daha sonrada barzolari adam etmek lazim. Kaska ve kamerasina guvenen herkes atar gider pesinde. Nasilsa kamerada ki goruntuyu istedigi gibi kesiyor biciyor. Azicik trafik olda kufredip kaciyor kafalari rahat

Hyrenayt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GokhanRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu ülkede herşey olur arkadaşlar.

Hatırlamıyor musunuz? Ben konu açmıştım, yolda giderken iki araba yarışıyordu ara sokaktan ana caddeye jet gibi fırladılar benim arabamı sıyırdılar, ben sadece kornaya bastım diye, arabadan 3 kişi indi bana saldırdılar, hatta araçta ki dördüncü kişiye silahı getir diye bağırıyorlar dı, sadece kornaya bastım diye oldu bunlar

Ben şanslıydım hepsi sarhoştu, bana her saldıran kendini yeri öperken buldu, ayrıca arabalarını bir güzel parçalamıştım o zaman.

Yani yıllardır aranızda olan biri olarak canlı örneğiyim bu olayların, bu piçler sataşmalık yer arıyormuştur.
    Geçmiş olsun. Bu otomobilin sürücüsü Terör sempatizanlığından gezi parkı olayları sırasın da içeri alınmış 90 gün yatmış, dışarı yeni salınmış suça karışmama şartı ile büyük ihtimal tekrardan içeri alırlar büyük ihtimal.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı Hyrenayt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun. Bu otomobilin sürücüsü Terör sempatizanlığından gezi parkı olayları sırasın da içeri alınmış 90 gün yatmış, dışarı yeni salınmış suça karışmama şartı ile büyük ihtimal tekrardan içeri alırlar büyük ihtimal.
    İnşallah bu doğrudur

Layik oldukları yerde sürünüp geberirler orda
    Dr.ECU

dasemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hamile bayan olayında tutuklanan adam yanlış kişiymiş abi bu akşam haberlerde çıktı asıl suçlu yakalandı cezaevine gönderildi diye,ama ne kadar kalır içeride tahmin ediyoruz az çok.
    Bu motorcu olayında da ifade alınır bırakılırlar rahatlıklarına bakılırsa.

Bu arada böyle durumlarda bırakın geçsin inada bindirmeyin ana haberlerde görüyoruz her gün kaybedecek şeyi olmayan gözü dönmüş insan çok etrafta.Hiç inatlaşmamak s.etmek her zaman iyidir kendiniz,aileniz,sevdikleriniz için.
    dasestar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Böyle birşey oldumu direk karakola sürün içeri girin

Bakalım kaç kilo şeyleri

Bunlar hep şeyin yüzünden de neyse yazmıyacağım bundan sonra
    Dr.ECU

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)

Bu Konudaki Etiketler