- BMW li eleman, aractan iner inmez kaskla kafayı caksaydı direk keşke. Eleman tipi diyarbakırlı insaatcı amcaların oglu modeli yanlız
- BMW li eleman, aractan iner inmez kaskla kafayı caksaydı direk keşke. Eleman tipi diyarbakırlı insaatcı amcaların oglu modeli yanlız
#KGdetanirlar
Yazık gerçekten bu olayı motorlu kamyoncu minibüs'cü olarak değerlendirmemek lazım.Trafik'de kurallara herkezin uyması gerekir.Motorlu arkadaş genç biri acemi olabilir burdan video izlerken o arabanın arası boştu giderebilir falan diyorsunuzda belki korktu deneyimi yok.Yani trafikde seyreden biri önümüzde yavaş seyrediyor diye sellektör ile taciz yapıp götüne yapışıp taciz'mi edicez.
Aynı bu motorlu kardeş'deki gibi siz araba kullanırken biri size yapsa bakalım cevaplarınız nasıl olurdu çok merak ediyorum.
(Birgün bu kafayla giden biri bir boks şampiyonuna denk gelirse görür dünya kaç bucak.Ki bu örnek verdiğim durum gibi olaylarda oldu)
Seat IBIZA FR
C U P R A L E O N
Motorcu bebe arabadakileri benzinliğe çağırdığında gelmeselerdi video yu youtube a polat alemdar edasıyla koyup arkadaş çevresinde şöyle posta koydum böyle gel dedim,götleri yemedi gelemediler vs vs üfleyip duracaktı.Sen 2 dk boyunca selektör yapan adama inat hızını artırma,sağa geçme imkanın varken yol verme,üstüne bide gel de,sonra eleman gelip aklını alınca ühü ühü..Kimse kusura bakmasın motorcunun iğne ucu kadar haklılık payı yok.
Diğer elemanların tek yanlışı 3 kişi girmeleri ve akabinde ettikleri küfürler.
Kask kamerası+youtube kanalı bazılarında +50 yürek gücü veriyor. Ben de motosiklet kullanıyorum, kameram var ama çekimleri youtube a yüklemiyorum. Her türlü kurala da uyarım yolda yayayken de her türlü taşıtlayken de etrafımdakilere arkadan gelene bile rahatsızlık vermemeye çalışırım, Kaldırımda yürürken bile arkadan gelene yol veririm.
Genç kahraman olmak istemiş ama düşündüğü gibi gitmemiş. Israrla yol vermemekle dayağı hak etmiş ha bu kadarını değil tabi. Yaşı küçük zaten ya bağırır ya bi tokat atarsın devam edersin.
Dayak atanlar da altlarındaki araçtan, parası olunca herşeyi yapabileceklerini düşündükleri belli. 1 e 3 dalmaları da mal*um ırkın genel özelliğidir.
Acemiyse efendi gibi sağdan gitsin o zaman, sol şeridi sürekli işgal etmenin alemi ne? Ayrıca el kol hareketi yapabildiğine göre pek acemi sayılmaz.
Bana birisi o kadar ısrarla selektör yapsa taciz etse, sağa geçer Allahından bulsun der yol verir gönderirim. Ne uğraşacam elin itiyle?
Artistlik yapıp sonra benzinlikteki pompacılara güvendi heralde nasılsa beni kurtarırlar diye, pompacılarda oralı olmayınca sopayı yedi.
sol şerit ihlali - Trafik Cezaları
Trafik Cezası Madde 46/2-e
İki yönlü trafiğin kullanıldığı dört veya daha fazla şeritli yollarda aksine bir işaret bulunmadıkça, motosiklet, otomobil, kamyonet ve otobüs dışındaki araçları kullananların, geçme ve dönme dışında en sağ şeridi izlememeleri,
Trafik Cezası Madde 46/2-d
Sol şerit ihlali cezası
Aksine bir işaret bulunmadıkça, gidişe ayrılan en soldaki şeridi sürekli olarak işgal etmek,
2016 Ceza Miktarı
199,00 TL (Peşin 149,25 TL)
Yer Küçükçekmece Bezirganbahçe shell plakayı yanlış hatırlamıyorsam abicikler kanaryada inşaatçı olması lazım buda ilk vukuatları değil zaten onlarsa.
İnsanlar zaten bir değişik olmuş hemen bi kavga çıkarma peşindeler yok dayılanmalar falan yav he de geç uzatmanın alemi yok
Samara 2109
keşke dişli birisi çıkıp o kaskı o deyyusun suratını bir yapıştıraydı zaten yerden kalkamazdı kalırdı 2 ye tek sonrası allah kerim ...
Darp ,Tehdit herşey var
Güzel bir avukat darp raporu işi çözer
Bu kadar basit bir insanın hayatı bu ülkede
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Bu ülkede herşey olur arkadaşlar.
Hatırlamıyor musunuz? Ben konu açmıştım, yolda giderken iki araba yarışıyordu ara sokaktan ana caddeye jet gibi fırladılar benim arabamı sıyırdılar, ben sadece kornaya bastım diye, arabadan 3 kişi indi bana saldırdılar, hatta araçta ki dördüncü kişiye silahı getir diye bağırıyorlar dı, sadece kornaya bastım diye oldu bunlar
Ben şanslıydım hepsi sarhoştu, bana her saldıran kendini yeri öperken buldu, ayrıca arabalarını bir güzel parçalamıştım o zaman.
Yani yıllardır aranızda olan biri olarak canlı örneğiyim bu olayların, bu piçler sataşmalık yer arıyormuştur.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
edit: yani ben 1 kişi onlar 4 kişiydi, sarhoş oldukları için yeri öptürüp arabalarını parçalayabildim ancak ya ayıkken sataşsalardı![]()
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Ne yapacaksın ki
Silahla adresini bulup kafasına sıksan
Şu mallar için bir ömür boyu yatmaya değer mi
En kötü adli siciline işler
Bu tiplerin ne ilk ne de son olur
En kötüsü bir gün sen daha öncede aynı haltı işledin der belki
Bir dasdadlı hakim amca da içeri atarlar
Adalet bize kalırsa herkes birbirini öldürür
Her ne kadar adalet yoksa da bu ülkede
Dr.ECU
Bunu bilmemde motorcularin yarisini adam edecek barzolar lazim. Daha sonrada barzolari adam etmek lazim. Kaska ve kamerasina guvenen herkes atar gider pesinde. Nasilsa kamerada ki goruntuyu istedigi gibi kesiyor biciyor. Azicik trafik olda kufredip kaciyor kafalari rahat
Hamile bayan olayında tutuklanan adam yanlış kişiymiş abi bu akşam haberlerde çıktı asıl suçlu yakalandı cezaevine gönderildi diye,ama ne kadar kalır içeride tahmin ediyoruz az çok.
Bu motorcu olayında da ifade alınır bırakılırlar rahatlıklarına bakılırsa.
Bu arada böyle durumlarda bırakın geçsin inada bindirmeyin ana haberlerde görüyoruz her gün kaybedecek şeyi olmayan gözü dönmüş insan çok etrafta.Hiç inatlaşmamak s.etmek her zaman iyidir kendiniz,aileniz,sevdikleriniz için.
dasestar
Böyle birşey oldumu direk karakola sürün içeri girin
Bakalım kaç kilo şeyleri
Bunlar hep şeyin yüzünden de neyse yazmıyacağım bundan sonra![]()
Dr.ECU
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)